Vreau sa valotific optiunea de a propune inca doi modreatori:
1.Z-mare (ptr. ca a acceptat)
2. michi (ca poate accepta)
Ca sunt 3 moderatori, ca sunt 12, ca sunt acceiasi sa nu uitati : Unica problema a fost si este lipsa unui regulament satisfacator.
Sfarsit/inceput
Postat 16 March 2010 - 01:39 PM
Caracterul infam a lu' alexie ma impinge sa cer niste explicatii/informatii, in baza faptului ca sunt membru al acestui forum:
- Ca fin observator constat: Nu mai este ca inainte desi nimic nu s-a schimbat
- Ca uneltitor: Se va schimba regulamentul ? Regulamentul va fi supus dezbaterii publice ? O data aproximativa?
- Ca prieten a lu' marhaba: Se va reveni asupra sentintei ? Macar se vor deschide dosarele?
- Ca unineuronal: Am dreptul sa-mi exprim aceste doleante ? Am dreptul "sa trag" de urechi? Sau am statut domestic: Las lana, oua, pene, lapte etc. si nu cer apa/paie si bataie si nici nu trebuie sa constientizez ca poate tre' sa dau si carne?
- Ca alexie: Ridic aceasta problema pentru a evita, ca alti membri sa fie nevoiti sa se preteze la astfel de ...probleme.
- Ca om: Imi cer scuze vechilor si noilor moderatori, pentru sula-n coste, dar din 23 Feb 2010, 09:55 nu s-a concretizat NIMIC cu privire la Jalba'n protap.
Postat 16 March 2010 - 01:56 PM
Punctual:
* lucruri s-au schimbat, si se vor mai schimba. Termenul initial nu a trecut, invatarea optiunilor forumului pe partea de moderare nu se intampla peste noapte.
* e decizia echipei de moderare daca doresc schimbari in regulament, insa nu cred ca va fi o 'dezbatere publica'. Cert e ca anumite lucruri vor fi rezolvate intr-un fel sau altul, si se lucreaza la asta.
* nu, nu se va reveni asupra deciziei. E decizia mea si a lui Cristi, in calitate de oameni imaturi, semidocti, fara coloane vertebrala, si alte destule asemenea 'aprecieri' ale unui fin observator.
* ai dreptul sa-ti exprimi orice doleante, sa tragi de urechi, sau ce-ti mai face placere, atata timp cat o faci intr-un mod civilizat.
*
* se va rezolva. Cum am zis si mai devreme, daca lucrurile s-ar fi desfasurat decent si cu bun simt, s-ar fi rezolvat si mai repede... Asta e.
* lucruri s-au schimbat, si se vor mai schimba. Termenul initial nu a trecut, invatarea optiunilor forumului pe partea de moderare nu se intampla peste noapte.
* e decizia echipei de moderare daca doresc schimbari in regulament, insa nu cred ca va fi o 'dezbatere publica'. Cert e ca anumite lucruri vor fi rezolvate intr-un fel sau altul, si se lucreaza la asta.
* nu, nu se va reveni asupra deciziei. E decizia mea si a lui Cristi, in calitate de oameni imaturi, semidocti, fara coloane vertebrala, si alte destule asemenea 'aprecieri' ale unui fin observator.
* ai dreptul sa-ti exprimi orice doleante, sa tragi de urechi, sau ce-ti mai face placere, atata timp cat o faci intr-un mod civilizat.
*
* se va rezolva. Cum am zis si mai devreme, daca lucrurile s-ar fi desfasurat decent si cu bun simt, s-ar fi rezolvat si mai repede... Asta e.
Postat 17 March 2010 - 03:49 AM
Componenta echipei de moderare a fost finalizata si facuta publica... Topic inchis.
http://www.cartula.ro/forum/Noi-moderatori...2010-t6766.html
http://www.cartula.ro/forum/Noi-moderatori...2010-t6766.html
- ← Modificari / noi facilitati ale forumului
- Noutati administrative
- Noi moderatori (incepand cu 17.03.2010) →