Sfarsit/inceput
Postat 09 March 2010 - 08:11 PM
cartula, la 8 Mar 2010, 00:00, a spus:
Parerea mea , ca o batranica nevertebrata care s-a facut ca administreaza acest forum, este sa nu va grabiti, dar e treaba voastra...
A ... si nu-i mai propuneti pe cei care nu doresc sau nu pot sa se inhame la asta, cum ar fi Olaf sau Wurger
Bafta!
Postat 09 March 2010 - 09:15 PM
Postat 09 March 2010 - 09:43 PM
dany, la 9 Mar 2010, 21:15, a spus:
Reactie este! Haos inca nu este. De "puscat" abia-i a doua zi.
Sunt convins ca vreti sa scapati de noi, dar mai aveti si voi rabdare 28 de zile.
Termenul a fost dat ca sa va ganditi bine, nu ca sa ziceti ca v-am presat, grabit, etc ...
Bafta!
Postat 09 March 2010 - 09:58 PM
crios, la 9 Mar 2010, 21:43, a spus:
Nu stiu ce sa intimplat prin culise, repet, presupun ca au fost niste PM-uri sau mail-uri de care multi dintre noi nu au cunsotinta si care v-au adus in situatia asta!
crios - gresesti, eu unul nu cred ca vrea careva sa se scape de tine sau de cartula!
Postat 09 March 2010 - 10:11 PM
Aceasta postare a fost editata de dany: 09 March 2010 - 10:13 PM
Postat 09 March 2010 - 10:35 PM
dany, la 9 Mar 2010, 22:11, a spus:
M-am prins ca spuneai pe bune. Incercam doar sa explic de ce nu e graba si tu-mi ridicasei mingea la fileu.
Bafta!
Postat 10 March 2010 - 12:50 AM
Am fost admonestat/facut atent ca asta nu-i topic in care sa continuam anumite discutii (care unora nu le plac, dar in care se baga toti), ci este un topic in care se aleg moderatorii.
Da' vad ca incet incet iar o ia la vale.
Incepe sa se acrediteze ideea ca CINEVA dintre noi de aici, a dorit ca, Cartula si Crios sa plece. Ori eu am vazut ca dupa ce ei au actionat in calitate de admin/moderatori, au anuntat ca se retrag de la aceste indatoriri, invitand pe altii sa le ocupe.
Asa cum spuneau mai multi, nu cred ca sunt unii care v-au indemnat si doresc sa plecati. Asta-i hotararea voastra.
Topicul fiind insa de propunere si alegere a viitorilor, nu poate sta in hibernare pana intr-o joi cand toti vor da in branci.
Si DA, Wurger nu vrea sa fie nici una nici ailalta si nici aia din mijloc - coada la oua. A scris MIG cu elocinta de ce.
Postat 10 March 2010 - 01:29 AM
Cat despre termene, candidaturi, voturi, va rog sa recititi postarea de inceput, contine toate informatiile necesare. Observ cu tristete ca n-a fost parcursa cu atentie chiar de toata lumea, observand continutul anumitor postari.
Multumesc.
PS: Wurger, nu te admonestez pe tine, ca sa nu-mi aud vorbe
Postat 10 March 2010 - 10:29 AM
Imi cer scuze pentru propunerea cu termenele, dar aseara ma apucase disperarea dupa ce am vazut din nou puzderia de postari cu colectii de masinute.
Promit ca data viitoare sa-mi fac temele mai bine.
Postat 10 March 2010 - 11:52 AM
In primul rand Cartula si Crios ar trebui sa ramana in functiile ocupate si pana acum, apoi ar trebui alesi moderatori pentru fiecare sectiune in parte (ar fi mult mai usor pentru moderatori sa tina situatia sub control) asa cum s-a mai spus pe aici.
Nu voi face propuneri pentru ca nu ii cunosc prea bine pe colegii forumisti.
Postat 10 March 2010 - 07:02 PM
De la cine sa-ti auzi vorbe ?!
N-am inteles prea bine si nici nu vreau sa citesc prea mult printre randul asta.
In acelasi timp prefer sa pastrez discutia deschisa ca sa nu dau loc la ....Voi nu stiti ce s-a scris pe PM-uri. Eu scriu aici.
Postat 14 March 2010 - 01:12 PM
De acord cu Wurger : "Machetistii trasi de urechi pana in coltul cu coji de nuci pe cand cei care-si fotografiaza excesiv colectiile si refuza sa reduca macar numarul fotografiilor isi savureaza victoria."
Multumesc de onoare si incredere. Din pacate nu prea stiu cu ce se maninca foncţia asta. Dar tot omul poate invata. Deci si eu!!
Si sustin propunerea lui Claudiu, ar trebui mai multi moderatori, cite unul pe fiecare domeniu, chiar daca, precum in ministerele noastre, unde un ginecolog este ministru la agricultura, un tanchist va ordona trebuile in domeniul auto.
Subscriu la propunerea lui Corsar: Cartula si Crios sa ramina "the boss", restul, miinile lor drepte (ma rog, stingi, daca-s stingaci!)
Propunerile mele: 1. Ca sa nu se spuna ca am baut apa dupa Alexie, nu ma mai autopropun, ca ...m-ati propus voi. 2. As fi propus pe Wurger, dar am inteles ca nu vrea?, si pe Marhaba, dar am inteles ca nu se mai poate?. 3. Ramin: 1-0-9, Alexie, Bill, Olaf, Tibi22 (in ordine alfabetica )
- ← Modificari / noi facilitati ale forumului
- Noutati administrative
- Noi moderatori (incepand cu 17.03.2010) →