Forum Machete,Modelism,Hobby: Sfarsit/inceput - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Sfarsit/inceput

#61 Useril este offline   Claudiu 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 999
  • Inregistrat: 20-February 07

Postat 09 March 2010 - 02:21 PM

Aveti curajul sa ma propuneti,eu accept :gun:

#62 Useril este offline   bog_ldx 

• Membru senior
  • Postari: 362
  • Inregistrat: 20-November 09

Postat 09 March 2010 - 07:38 PM

eu propun pe alexie, wurger, bill, 1-0-9, tibi22, z-mare bineinteles ordinea e aleatoare

Aceasta postare a fost editata de bog_ldx: 09 March 2010 - 07:41 PM

#63 Useril este offline   HIND 

• Membru senior
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 09 March 2010 - 07:58 PM

Alexie, Z-Mare, Wurger, Bill.
Principalul este sa ne decidem odata. Propun stabilirea unui termen limita pentru depunerea candidaturilor si un termen limita pentru vot. Respectiv 14.03 si 21.03.

#64 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 09 March 2010 - 08:11 PM

Vezi postareacartula, la 8 Mar 2010, 00:00, a spus:

Perioada de tranzitie catre echipa noua de moderatori va fi de maxim 30 de zile, pana la intrarea lor in paine urmand sa acoperim rolul asta temporar

Parerea mea , ca o batranica nevertebrata care s-a facut ca administreaza acest forum, este sa nu va grabiti, dar e treaba voastra...
A ... si nu-i mai propuneti pe cei care nu doresc sau nu pot sa se inhame la asta, cum ar fi Olaf sau Wurger

Bafta!

#65 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4819
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 09 March 2010 - 09:15 PM

Graba asta cred ca este o reactie la haos .Deobicei daca nu " pusca" nimic in prima saptamana , incep sa se "linisteasca ( nu limpezeasca ) apele ". Eu unul nu ard de nerabdare sa strig " Traiasca Regele!". -----ca o batranica nevertebrata care s-a facut ca administreaza acest forum---- LoL.

#66 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 09 March 2010 - 09:43 PM

Vezi postareadany, la 9 Mar 2010, 21:15, a spus:

Graba asta cred ca este o reactie la haos .Deobicei daca nu " pusca" nimic in prima saptamana , incep sa se "linisteasca ( nu limpezeasca ) apele "

Reactie este! Haos inca nu este. De "puscat" abia-i a doua zi.
Sunt convins ca vreti sa scapati de noi, dar mai aveti si voi rabdare 28 de zile.
Termenul a fost dat ca sa va ganditi bine, nu ca sa ziceti ca v-am presat, grabit, etc ...

Bafta!

#67 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 09 March 2010 - 09:58 PM

Vezi postareacrios, la 9 Mar 2010, 21:43, a spus:

Sunt convins ca vreti sa scapati de noi, dar mai aveti si voi rabdare 28 de zile.

Nu stiu ce sa intimplat prin culise, repet, presupun ca au fost niste PM-uri sau mail-uri de care multi dintre noi nu au cunsotinta si care v-au adus in situatia asta!
crios - gresesti, eu unul nu cred ca vrea careva sa se scape de tine sau de cartula!

#68 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4819
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 09 March 2010 - 10:11 PM

---- Sunt convins ca vreti sa scapati de noi,---- Crios , daca ai sti cat ma bucur acum ca nu am facut parte din nici o " bisericuta" ( desi sa fiu drept ... cochetasem ). Spuneam pe bune ca :"Eu unul nu ard de nerabdare sa strig " Traiasca Regele!". Tin sa va multumesc din suflet ( tie si lui Gabi -Cartula )pentru ca ati facut posibil ca acest forum sa existe . A insemnat tare mult pentru mine . Respect ! :gun:

Aceasta postare a fost editata de dany: 09 March 2010 - 10:13 PM

#69 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 09 March 2010 - 10:35 PM

Vezi postareadany, la 9 Mar 2010, 22:11, a spus:

---- Sunt convins ca vreti sa scapati de noi,---- Crios , daca ai sti cat ma bucur acum ca nu am facut parte din nici o " bisericuta" ( desi sa fiu drept ... cochetasem ). Spuneam pe bune ca :"Eu unul nu ard de nerabdare sa strig " Traiasca Regele!". Tin sa va multumesc din suflet ( tie si lui Gabi -Cartula )pentru ca ati facut posibil ca acest forum sa existe . A insemnat tare mult pentru mine . Respect ! :gun:

M-am prins ca spuneai pe bune. Incercam doar sa explic de ce nu e graba si tu-mi ridicasei mingea la fileu.

Bafta!

#70 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 10 March 2010 - 12:50 AM

Ba.....Nasol !
Am fost admonestat/facut atent ca asta nu-i topic in care sa continuam anumite discutii (care unora nu le plac, dar in care se baga toti), ci este un topic in care se aleg moderatorii.
Da' vad ca incet incet iar o ia la vale.
Incepe sa se acrediteze ideea ca CINEVA dintre noi de aici, a dorit ca, Cartula si Crios sa plece. Ori eu am vazut ca dupa ce ei au actionat in calitate de admin/moderatori, au anuntat ca se retrag de la aceste indatoriri, invitand pe altii sa le ocupe.

Asa cum spuneau mai multi, nu cred ca sunt unii care v-au indemnat si doresc sa plecati. Asta-i hotararea voastra.
Topicul fiind insa de propunere si alegere a viitorilor, nu poate sta in hibernare pana intr-o joi cand toti vor da in branci.

Si DA, Wurger nu vrea sa fie nici una nici ailalta si nici aia din mijloc - coada la oua. A scris MIG cu elocinta de ce.

#71 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 10 March 2010 - 01:29 AM

Ramaneti la subiect... Nu mai incercati sa cititi atata printre randuri, lucrurile nu cred ca-s chiar atat de neclare... Iar glumele luati-le ca atare... Dupa cum am mai zis, aveti nelamuriri, intrebati, dar nu pe topic... N-a fost creat pentru asa ceva.

Cat despre termene, candidaturi, voturi, va rog sa recititi postarea de inceput, contine toate informatiile necesare. Observ cu tristete ca n-a fost parcursa cu atentie chiar de toata lumea, observand continutul anumitor postari.

Multumesc.

PS: Wurger, nu te admonestez pe tine, ca sa nu-mi aud vorbe :gun:

#72 Useril este offline   gobi71 

• Membru senior
  • Postari: 1267
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:navomodelismul

Postat 10 March 2010 - 09:45 AM

cred ca in special pentru sectiunea auto trebuie ales un moderator.... propun in acest sens doi oameni capabili sa se ocupe de asta:oleco si marhaba.... :gun:

#73 Useril este offline   HIND 

• Membru senior
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 10 March 2010 - 10:29 AM

Cat despre termene, candidaturi, voturi, va rog sa recititi postarea de inceput, contine toate informatiile necesare. Observ cu tristete ca n-a fost parcursa cu atentie chiar de toata lumea, observand continutul anumitor postari.

Imi cer scuze pentru propunerea cu termenele, dar aseara ma apucase disperarea dupa ce am vazut din nou puzderia de postari cu colectii de masinute.
Promit ca data viitoare sa-mi fac temele mai bine.

#74 Useril este offline   bmwh548 

• Membru senior
  • Postari: 117
  • Inregistrat: 18-December 08

Postat 10 March 2010 - 11:52 AM

Desi nu sunt de-al casei imi voi spune si eu parerea...
In primul rand Cartula si Crios ar trebui sa ramana in functiile ocupate si pana acum, apoi ar trebui alesi moderatori pentru fiecare sectiune in parte (ar fi mult mai usor pentru moderatori sa tina situatia sub control) asa cum s-a mai spus pe aici.
Nu voi face propuneri pentru ca nu ii cunosc prea bine pe colegii forumisti.

#75 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 10 March 2010 - 07:02 PM

"PS: Wurger, nu te admonestez pe tine, ca sa nu-mi aud vorbe "

De la cine sa-ti auzi vorbe ?!
N-am inteles prea bine si nici nu vreau sa citesc prea mult printre randul asta.
In acelasi timp prefer sa pastrez discutia deschisa ca sa nu dau loc la ....Voi nu stiti ce s-a scris pe PM-uri. Eu scriu aici.

#76 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 11 March 2010 - 02:05 AM

Usurel, Wurger, era doar o gluma... :gun:

#77 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 11 March 2010 - 10:53 PM

Eu as dori sa stiu ce drepturi va avea noua echipa si daca va avea ultimul cuvant in absolut orice decizie.

#78 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 11 March 2010 - 11:04 PM

Echipa de moderarare va avea absolut toate drepturile ce decurg din acest statut in cadrul forumului, si vor avea ultimul cuvant in limita drepturilor lor.

#79 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12662
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 14 March 2010 - 01:12 PM

Imi parea rau, nu am vazut discutia asta pina azi....

De acord cu Wurger : "Machetistii trasi de urechi pana in coltul cu coji de nuci pe cand cei care-si fotografiaza excesiv colectiile si refuza sa reduca macar numarul fotografiilor isi savureaza victoria."

Multumesc de onoare si incredere. Din pacate nu prea stiu cu ce se maninca foncţia asta. Dar tot omul poate invata. Deci si eu!!
Si sustin propunerea lui Claudiu, ar trebui mai multi moderatori, cite unul pe fiecare domeniu, chiar daca, precum in ministerele noastre, unde un ginecolog este ministru la agricultura, un tanchist va ordona trebuile in domeniul auto.
Subscriu la propunerea lui Corsar: Cartula si Crios sa ramina "the boss", restul, miinile lor drepte (ma rog, stingi, daca-s stingaci!)
Propunerile mele: 1. Ca sa nu se spuna ca am baut apa dupa Alexie, nu ma mai autopropun, ca ...m-ati propus voi. 2. As fi propus pe Wurger, dar am inteles ca nu vrea?, si pe Marhaba, dar am inteles ca nu se mai poate?. 3. Ramin: 1-0-9, Alexie, Bill, Olaf, Tibi22 (in ordine alfabetica <_< )

#80 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 15 March 2010 - 12:00 PM

Vezi postareaZ-mare, la 14 Mar 2010, 13:12, a spus:

Isi pe Marhaba, dar am inteles ca nu se mai poate?.

Bre, unde ai fost pana acum? <_<

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

18 useri citesc topicul
0 membri, 18 vizitatori, 0 utilizatori anonimi