Gratuit, componente T-55 1/35 Tamiya Ramase de la o constructie
Postat 06 March 2010 - 10:57 PM
Este vorba de cateva piese care permit realizarea unor variante diferite (cutii de accesorii, obloanele de la turela primul model - inainte de introducerea instalatiei NBC, etc).
Nu costa nimic, nici macar expeditia. Daca cineva doreste o descriere mai detaliata, postati aici.
Postat 07 March 2010 - 10:16 AM
Lista: tubul de aer din lotul de etansare, model polonez; cutia cu lotul de etansare, model polonez; comandantul de tanc (asta e cam universal); cablurile protejate pentru alimentarea dragorului de mine; 3 manere de tinere cu mana (hand rails); obloanele de acces de la turela, modelul fara instalatie NBC; inca o lada cu accesorii, nu stiu ce este, nu am vazut-o la tancurile noastre; scaunul comandantului din turela.
Astea sunt piesele care permiteau realizarea de variante diferite. Numai ca, pana la aparitia T-55AM, la exterior T-55 si T-55A erau putin diferite, indiferent unde au fost facute - URSS, Cehoslovacia, Polonia.
Deci, Sorine, daca totusi le mai vrei, trimite-mi un mesaj personal cu adresa ta.
Aceasta postare a fost editata de Sheniloiu: 07 March 2010 - 10:18 AM
Postat 08 March 2010 - 04:26 AM
daca nu se intampla asta atunci ok.
Sheniloiu, la 7 Mar 2010, 10:16, a spus:
Lista: tubul de aer din lotul de etansare, model polonez; cutia cu lotul de etansare, model polonez; comandantul de tanc (asta e cam universal); cablurile protejate pentru alimentarea dragorului de mine; 3 manere de tinere cu mana (hand rails); obloanele de acces de la turela, modelul fara instalatie NBC; inca o lada cu accesorii, nu stiu ce este, nu am vazut-o la tancurile noastre; scaunul comandantului din turela.
Astea sunt piesele care permiteau realizarea de variante diferite. Numai ca, pana la aparitia T-55AM, la exterior T-55 si T-55A erau putin diferite, indiferent unde au fost facute - URSS, Cehoslovacia, Polonia.
Deci, Sorine, daca totusi le mai vrei, trimite-mi un mesaj personal cu adresa ta.
Postat 08 March 2010 - 05:21 PM
arsenescusorin, la 8 Mar 2010, 04:26, a spus:
daca nu se intampla asta atunci ok.
Eu imi exprim dorinta. Am un Skif facut, dar de mult si la inspiratie. Unul documentat este in program.
O lipsa mare sunt si incarcatoarele atasate de turela.
Aceasta postare a fost editata de alexelu_marinelu: 08 March 2010 - 05:25 PM
Postat 08 March 2010 - 07:14 PM
P.S. Asta a fost pentru Alexelu.
Aceasta postare a fost editata de Sheniloiu: 08 March 2010 - 07:17 PM
Postat 08 March 2010 - 10:34 PM
Sheniloiu, la 8 Mar 2010, 19:14, a spus:
P.S. Asta a fost pentru Alexelu.
Toata stima, domnule Iloiu. E mult de cand beleam ochii ore-n sir la planurile realizate de dumneavoastra. Prima care-mi vine-n cap e "Sleepy Ann".
Poate nu m-am exprimat suficient de clar. Skif e cel din imagine, facut acum vreo 8 ani. De fapt, e ultima "blindata" facuta de mine si stiu ca e praf. Dar, la vremea aia Tamiya exista numai prin poze.
Dar revenirea se apropie. A propos de asta, imi puteti confirma daca partea inferioara a cutiei blindate la BTR 60 e aceeasi cu cea de la BTR 70?
Multumesc + PM.
Aceasta postare a fost editata de alexelu_marinelu: 08 March 2010 - 10:59 PM
- ← CUMPAR Kit neansamblat BOEING 727
- Vanzari, Cumparari, Schimburi
- Machete de vulturi, svastici si cruci →