Am onoarea sa va prezint modestele mele tancuri.
Panzer V Ausf.D,1:72
Sd. Kfz. 234/2 PUMA, 1:76
Tiger II Ausf.B ,1:72
Panzer III Ausf.L ,1:72
Sunt marca Revell,scara 1:72 respectiv 1:76.Sunt vopsite cu pensula utilizand culori de la Revell pe baza de apa,pe baza de ulei si cu oja (Panzer III Ausf.L).
Nu sunt realizate la un nivel inalt insa astept parerile voastre,eventual critici constructive.
Numai bine.
Pagina 1 din 1
Modestele mele tancuri
Postat 06 March 2010 - 04:57 PM
Despre blindate nu stiu ce sa iti spun, altii sunt autorizati, dar am vazut intr-o fotografie macrameul din plastic o linie de tren, ecartament H0.
Ce este cu ea?
Un alt hobby?
Evident ca raspunsul il astept la rubrica dedicata feroviarelor asta daca nu ai scris si nu am vazut inca.
Ce este cu ea?
Un alt hobby?
Evident ca raspunsul il astept la rubrica dedicata feroviarelor asta daca nu ai scris si nu am vazut inca.
Postat 06 March 2010 - 06:06 PM
Salutare si welcome!
In primul rand ma bucur c-ai avut curajul sa postezi.Nimeni nu s-a nascut invatat,asa ca vei gasi la Tehnici,multe chestii care iti vor fi de folos.
Critici?...tevile tunurilor nu sunt gaurite,pe unele vopseaua e prea lucioasa,grija la montaj si bavuri.Ar mai fi ceva legat de vopsire si wheathering-uri,dar astea le vei aprofunda in timp,pe-aicea.
In primul rand ma bucur c-ai avut curajul sa postezi.Nimeni nu s-a nascut invatat,asa ca vei gasi la Tehnici,multe chestii care iti vor fi de folos.
Critici?...tevile tunurilor nu sunt gaurite,pe unele vopseaua e prea lucioasa,grija la montaj si bavuri.Ar mai fi ceva legat de vopsire si wheathering-uri,dar astea le vei aprofunda in timp,pe-aicea.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1