Pagina 1 din 1
revell contacta liquid special mod de curatare surplus
Postat 05 March 2010 - 09:47 AM
Ideea e sa faci in asa fel incat sa nu ai surplus.
Fiind vorba de un solvent, el va topi materialul transparent. Deci este o matuire in masa daca vrei. Rezulta ca e practic imposibil de indepartat. Daca ai, poti sa incerci cu future, dupa ce ai slefuit putin zona cu un smirghel fin.
Nu stiu la care produs te referi. Daca e cel cu ac, trebuie aplicat pe muchii inainte de lipire si trebuie sa astepti un timp sa se mai evapore inainte sa unesti piesele.
Daca este vorba de un lichid intr-un borcan, trebuie sa gasesti o metoda de a-l aplica prin capilaritate, deci cu piesele unite si tinute cu ceva.
Cel din recipientul cu ac nu e destul de subtire sa mearga prin capilaritate.
Iti recomand ca pe viitor sa folosesti un aracet (pva) de buna calitate (gasesti pe la papetarii). Are avantajul ca se usuca transparent si are si capacitati de umplere a micilor goluri.
Fiind vorba de un solvent, el va topi materialul transparent. Deci este o matuire in masa daca vrei. Rezulta ca e practic imposibil de indepartat. Daca ai, poti sa incerci cu future, dupa ce ai slefuit putin zona cu un smirghel fin.
Nu stiu la care produs te referi. Daca e cel cu ac, trebuie aplicat pe muchii inainte de lipire si trebuie sa astepti un timp sa se mai evapore inainte sa unesti piesele.
Daca este vorba de un lichid intr-un borcan, trebuie sa gasesti o metoda de a-l aplica prin capilaritate, deci cu piesele unite si tinute cu ceva.
Iti recomand ca pe viitor sa folosesti un aracet (pva) de buna calitate (gasesti pe la papetarii). Are avantajul ca se usuca transparent si are si capacitati de umplere a micilor goluri.
Postat 05 March 2010 - 09:59 AM
lipiciul are o pensula groasa si se intinde al naibii de greu.
e f greu sa il aplici uniform.pe viitor am sa folosesc aracet.
multumesc de sfat
e f greu sa il aplici uniform.pe viitor am sa folosesc aracet.
multumesc de sfat
wurger, la 5 Mar 2010, 09:47, a spus:
Ideea e sa faci in asa fel incat sa nu ai surplus.
Postat 05 March 2010 - 10:32 AM
Chlio, cind raspunzi da clic pe butonelul AddReply, nu pe Reply, nu e necesar sa citezi de fiecare data cind raspunzi!
Cu acel lipici se lucreaza un pic mai greu, deoarece este foarte viscos. Nu se dilueaza cu nimic care sa nu atace plasticul, asa ca trebuie sa te descurci.
Pune, foarte putin lipici, nu cu pensula, ci cu un batigas de scobitoare sau cu urechile unui ac. Surplusul, in cazul tau, poti incerca sa-l dai jos cu un batigas de scobitoare.
Cu acel lipici se lucreaza un pic mai greu, deoarece este foarte viscos. Nu se dilueaza cu nimic care sa nu atace plasticul, asa ca trebuie sa te descurci.
Pune, foarte putin lipici, nu cu pensula, ci cu un batigas de scobitoare sau cu urechile unui ac. Surplusul, in cazul tau, poti incerca sa-l dai jos cu un batigas de scobitoare.
Postat 05 March 2010 - 02:15 PM
wurger, la 5 Mar 2010, 09:47, a spus:
Ca o completare la cele spuse de wurger, excesul de aracet se poate sterge cu un betigas de curat urechi (usor umerzit!) si nu mai ai aceste probleme.
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 05 March 2010 - 03:09 PM
Postat 10 March 2010 - 02:51 PM
Da, aracetul lipeste si piese vopsite. Excesul se sterge cu un betisor cu vata usor umezit. Acum ideea este sa folosesti un aracet care la uscare devine transparent. Eu folosesc un adeziv Microscale (Kristal Klear) dar este un aracet in fond.
Aproape toate Mustanguriele mele sunt lipite cu acest aracet si nu am probleme. Necesita putina rabdare si atentie lipirea, dar este buna si usor elastica.
Aproape toate Mustanguriele mele sunt lipite cu acest aracet si nu am probleme. Necesita putina rabdare si atentie lipirea, dar este buna si usor elastica.
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 10 March 2010 - 02:52 PM
Postat 10 March 2010 - 03:05 PM
Eu am asa ceva, la tub mic
http://www.loctite.ro/cps/rde/xchg/SID-0AC...tUID=0000011ZZF
Intr-adevar, se usuca transparent si dupa uscare devine foarte dur.
http://www.loctite.ro/cps/rde/xchg/SID-0AC...tUID=0000011ZZF
Intr-adevar, se usuca transparent si dupa uscare devine foarte dur.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1