Multumesc Adip pentru analiza obiectiva
Intradevar steagul nu mai era intalnit in aceea perioada dar am vrut sa incerc tehnica cu servetele despre care am citit pe net
Tubul de pe puntea motorului este ceva de efect vroiam sa se vada diferenta de marime comparat cu proiectilul un Tiger sau Panther
Acum sunt curios ce ai mai face suplimentar ca efecte la butoi ?
Multumesc
stug IV 1/35 batranul Tamiya
Postat 08 December 2013 - 10:05 PM
Am inteles ideea tubului, insa in lipsa unei imagini care sa-mi arate si unul de Tiger sau Panther (desi acesta dn urma era dotat tot un 75, doar ca un KwK 42) n-am de unde sa-mi dau seama de diferente, scriind doar in raport de ceea ce am vazut in imaginile anterioare.
In legatura cu butoiul, as continua in felul urmator :
- as detalia printr-o spalare mai accentuata inelele precum si gurile de umplere.
- as ciobi putin vopseaua de pe aceleasi inele, sugerand un butoi care a fost rostogolit iar nu carat intotdeauna pe sus, asa cum imi sugereaza acum vopsirea intacta.
- as accentua cu putin "metal" anumite detalii, mai ales la busoane precum si pe cercurile de pe extreme, sugerand un recipient metalic iar nu unul de plastic.
Cam asta as face eu; daca am zis bine sau rau, ramane sa decizi tu.
In legatura cu butoiul, as continua in felul urmator :
- as detalia printr-o spalare mai accentuata inelele precum si gurile de umplere.
- as ciobi putin vopseaua de pe aceleasi inele, sugerand un butoi care a fost rostogolit iar nu carat intotdeauna pe sus, asa cum imi sugereaza acum vopsirea intacta.
- as accentua cu putin "metal" anumite detalii, mai ales la busoane precum si pe cercurile de pe extreme, sugerand un recipient metalic iar nu unul de plastic.
Cam asta as face eu; daca am zis bine sau rau, ramane sa decizi tu.
Postat 09 December 2013 - 09:58 PM
Salut Dani
Asta a fost un proiect la care am tot revenit si l-am tot abandonat
Am experimentat mult pe el si pana la urma sunt multumit de rezultat
Salut Adip
Da ai dreptate doar ca vroiam sa ies din proiectul asta care dureaza de atata timp
Asa ca ma gandesc ca butoaiele erau consumabile
Nu aveau o viata lunga
Ma gandesc ca primeau si butoaie noi iar cele vechi cu prima retragere e banuiesc ca erau abandonate
Oricum nu mai stau sa ii mai fac ciupiturile
Gata
Asa cum zice Dani am multe alte proiecte incepute si nefinalizate
Si sincer as vrea sa le incep sa le vand
Asta a fost un proiect la care am tot revenit si l-am tot abandonat
Am experimentat mult pe el si pana la urma sunt multumit de rezultat
Salut Adip
Da ai dreptate doar ca vroiam sa ies din proiectul asta care dureaza de atata timp
Asa ca ma gandesc ca butoaiele erau consumabile
Nu aveau o viata lunga
Ma gandesc ca primeau si butoaie noi iar cele vechi cu prima retragere e banuiesc ca erau abandonate
Oricum nu mai stau sa ii mai fac ciupiturile
Gata
Asa cum zice Dani am multe alte proiecte incepute si nefinalizate
Si sincer as vrea sa le incep sa le vand
Postat 13 December 2013 - 05:16 PM
Bravo, frumos realizat, sunt unele efecte de imbatranire foarte reusite. Si nu esti singurul cu proiecte incepute si finalizate dupa ani. Totul e sa te mai atraga subiectul inceput. Felicitari si spor in continuare!
Aceasta postare a fost editata de livium: 13 December 2013 - 05:21 PM