Forum Machete,Modelism,Hobby: Flakpanzer IA(Tristar) - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Flakpanzer IA(Tristar) WIP

#1 Useril este offline   laure 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 591
  • Inregistrat: 22-January 05

Postat 03 March 2010 - 02:30 PM

Flakpanzer IA a fost construit montind flak-ul 38 de 20 mm pe sasiul de panzer IA. S-au construit in jur de 24 de flak-uri. Dupa mine este o conversie foare interesanta a acestui tanc. Aceste 24 de tancuri au date spre inzestrare Fla.Bataillon 614(mot.). Pentru aceasta conversie sasiul de panzer I a primit o platforma in locul turelei, partea din spate a fost modificata. In partea din fata partea frontala a conducatorului a fost modificata si adusa mai in fata. Au fost instalate 3 placi care in timpul folosirii tunului erau lasate. Acestea ofereau putina sau deloc protectie echipajului. Munitia era stocata in interiorul tancului, precum si in remorcaSd.Ah. 51 pe care acesta o tracta. In acest sens a fost modificat cirligul de remorcare.
Kitul este Tristar (35019) este montat direct din cutie cu putine modificari si vopsit cu email Humbrol. Dupa vopsire a fost dat un strat de Future, iar apoi urmeaza spalarea. In acest stadiu au fost facute pozele, de unde si stralucirea machetei. Urmeaza sa ii fac senila, prafuiri sau noroi, sa ii aplic decalurile sa ii prind uneltele si sa-i fac postamentul.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_2411.jpg
  • Imagine atasata: IMG_2412.jpg
  • Imagine atasata: IMG_2413.jpg
  • Imagine atasata: IMG_2414.jpg
  • Imagine atasata: IMG_2415.jpg
  • Imagine atasata: IMG_2416.jpg
  • Imagine atasata: IMG_2416.jpg

Aceasta postare a fost editata de laure: 03 March 2010 - 02:40 PM

#2 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 03 March 2010 - 03:35 PM

Salut Laure :bang:

Uite ca incepe lumea sa se dezmorteasca si sa posteze. UN MARE BRAVO !!!

La fel un mare BRAVO legat de montarea "curata" a acestui subiect.
- Poze cu interiorul compartimentului fata ? Mi-ar placea sa vad la ce te-ai decis pana la urma legat de culori, in acea zona.
Nu ar strica sa tragi niste poze pe un fundal monocrom si mai luminoase putin, sa ne putem bucura cu totii de rezultatul de pana acum. Inca ceva: -oare nu ar fi mai indicat sa pui decalurile inainte de prafuiri, pentru a nu avea probleme ulterioare de "imbinare cromatica" ?
Astept continuarea.
Spor din partea mea si sa iasa asa cum vrei tu !

#3 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 03 March 2010 - 04:33 PM

Baga mare frate. Interesant subiect , iar remorca il face si mai interesant. Culoarea este destul de inchisa deci va trebui weathering cu culori deschise (lucru la care eu nu ma prea pricep poate de aia mi se pare mai dificil). Ca si kit? N-am facut niciodata Tristar. Comparativ cu Dragonul, cum e? Ma refer la plastic, bavuri, "potriviri, etc" . Spor la treaba!
Inca ceva , daca ai dat cu future, pune decalurile, mai dai un future peste si apoi continua prelucrarile.

Aceasta postare a fost editata de marhaba: 03 March 2010 - 04:34 PM

#4 Useril este offline   Bill 

• Membru senior
  • Postari: 1879
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 03 March 2010 - 04:45 PM

Sers Laure,
Bravos, asa trebuie sa postezi ce lucrezi ! :bang:
Frumos inceputul, astept sa vad si finalizarea.
Spor,
Bill

#5 Useril este offline   laure 

• Membru senior
  • Postari: 591
  • Inregistrat: 22-January 05

Postat 03 March 2010 - 05:30 PM

Adi, in urma discutiilor cu tine am ales acel verzui pentru interior si cutia de viteze am vopsit-o intii cu aluminiu si apoi cu albastru clar, dupa care m-am apucat de ciupituri cu ajutorul unui ac de seringa. O sa fac si poze cu interiorul mai bune. Nu am enumerat in ordine procedeele pe care urmeaza sa le fac.
Ovidiu, dupa mine este putin sub dragon. Plasticul nu prea mi-a placut, mai ales la piesele mici si subtiri trebuie sa fii deosebit de atent sa nu le rupi. Probleme de imbinare nu au fost asa mari. Este al doilea kit Tristar si am fost multumit de el.
Va multumesc pentru incurajari.

#6 Useril este offline   americanul 

• Membru senior
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 25-October 09

Postat 03 March 2010 - 07:52 PM

Sincer , va invidiez pe cei care aveti aerograf.
Nu vreau sa ma gandesc cum sa lucra si eu cu unul...
apropos, cam cat costa unul, cel mai ieftin?

#7 Useril este offline   Michael_Wittmann 

• Membru senior
  • Postari: 818
  • Inregistrat: 19-March 05

Postat 03 March 2010 - 10:08 PM

Eh, văd că primăvara dă tonul la machete. Frate Laure, aştept să văz cum o să īnvecheşti maşinăria, poate reuşeşti să-l deschizi puţin din filtre. Spor la treabă, aştept urmarea, pānă acum arată foarte bine.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi