Kitul este produs de Eduard
Este un kit cu piese putine avand o singura rama
si o placuta fotodecupata
Am desprins piesele de pe rama
si le-am lipit intre ele cu "Contacta" de la Revell
Am folosit "Contacta" desi piesle nu au bavuri si se inbina bine, dar m-a scutit de orice eventuala chituire.
Dupa uscare am inlaturat surplusul de lipici cu un bisturiu si am finisat cu un slefuitor.
Urmeaza vopsirea si montajul final, dar pana atunci
Bafta!
Pagina 1 din 1
Richthofen 1:16
Postat 01 March 2010 - 07:29 PM
Desi nu-i musai pentru numarul de piese, producatorul da instructiuni de montaj
dar si o istorie ilustrata a personajului
Am inceput vopsirea cu partile din "piele".
Dupa vopsirea hainei a cizmelor a urmat o spalare cu tus diluat cu Future si un prim strat de lac satin de la Vallejo, dar doar pe haina.
fata si-a primit culoarea de baza
Bafta!
dar si o istorie ilustrata a personajului
Am inceput vopsirea cu partile din "piele".
Dupa vopsirea hainei a cizmelor a urmat o spalare cu tus diluat cu Future si un prim strat de lac satin de la Vallejo, dar doar pe haina.
fata si-a primit culoarea de baza
Bafta!
Postat 02 March 2010 - 03:44 PM
Din ce in ce mai mult folosesc vopsele acrilice si sunt foarte mutumit de cele de la Vallejo din care cel mai mult folosesc gama "Panzer aces".
Nu le-am dat inca prin aerograf dar merg foarte bine mixate cu acrilice de le Revell, Agama sau oricare alte acrilice apoase.
Culoarea de baza la haine a un negru de la Vallejo in care am pus ceva albastru de le Revell (ambele acrilice). Pentru zonele de lumina si cele care am vrut sa iasa cat de cat in evidenta am adaugat alb (la simtul ochiului).
Pentru piele ma joc cu cele 3 nuante din gama "Panzer aces".
Intotdeauna folosesc nuanta cea mai deschisa pentru baza atunci cand vopsesc fata pentru ca faza imediat urmatoare este vopsirea ochilor iar eu nu folosesc alb pentru ochi. Am astfel globul ocular la culoarea care ma intereseaza si un "grund" peste care sa lucrez mai departe.
Faza cu ochii sper sa o pot posta deseara.
Bafta!
Nu le-am dat inca prin aerograf dar merg foarte bine mixate cu acrilice de le Revell, Agama sau oricare alte acrilice apoase.
Culoarea de baza la haine a un negru de la Vallejo in care am pus ceva albastru de le Revell (ambele acrilice). Pentru zonele de lumina si cele care am vrut sa iasa cat de cat in evidenta am adaugat alb (la simtul ochiului).
Pentru piele ma joc cu cele 3 nuante din gama "Panzer aces".
Intotdeauna folosesc nuanta cea mai deschisa pentru baza atunci cand vopsesc fata pentru ca faza imediat urmatoare este vopsirea ochilor iar eu nu folosesc alb pentru ochi. Am astfel globul ocular la culoarea care ma intereseaza si un "grund" peste care sa lucrez mai departe.
Faza cu ochii sper sa o pot posta deseara.
Bafta!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1