Kit produs de Revell la scara 1:24 fiind trecut la clasa 3 de dificultate cu toate ca are 87 de piese.
Atat caroseria
cat si majoritatea pieselor
sunt injectate din plastic gri.
Piesele care in realitate sunt nichelate au fost realizate din plastic injectat si nichelat (bare, jante, etc.) iar cauciucurile sunt chiar din cauciuc vulcanizat.
Geamurile sunt injectate dintr-o bucata din plastic transparent cu o claritate foarte buna.
Pe aceisi rama sunt si stopurile si "sticlele" farurilor
Pe coala decal se gasesc emblemele, ceasurile de bord si cateva inmarticulari.
Instructiunile de montaj sunt destul de clare in privinta asamblarii si vopsirii.
Per total, pare sa poata iesi din ce se vede o macheta destul de reusita piesele injectate fiind fara bavuri.
Pentru cineva cu pretentii si oarece experienta, poate iesi chiar o macheta minunata.
Pentru cineva fara pretentii, cu un superglue de calitate, macheta poate fi gata in 10 minute.
Bafta!
Pagina 1 din 1
BMW 635 CSi in box
Postat 28 February 2010 - 11:52 PM
Frumos vehicul, cat a costat ? Ca ma bate un gand de ceva vreme sa imi iau o macheta din asta de pastic, dar nu sunt fan Ferrari & Co. (cam ce gasesc peste tot) M-ar interesa tot ceva in genu, o masina de serie.
Astept sa vad progrese, arata bine kit-ul.
Bafta
Bafta
Postat 01 March 2010 - 09:58 AM
GGG, la 28 Feb 2010, 23:52, a spus:
Frumos vehicul, cat a costat ? Ca ma bate un gand de ceva vreme sa imi iau o macheta din asta de pastic, dar nu sunt fan Ferrari & Co. (cam ce gasesc peste tot) M-ar interesa tot ceva in genu, o masina de serie.
Bafta
Bafta
eu am gasit un Corvette C6R LM winner tot de la revell la un pret de 82 Ron la Carrefour.
Apropos Crios, BMW-ul il faci tu, sau il vinzi? Parca tu nu erai cu masinile...
Postat 01 March 2010 - 08:40 PM
michi, la 1 Mar 2010, 09:58, a spus:
Parca tu nu erai cu masinile...
Ford F-150 Bronco, by Crios, 1/24 Revell
Lucrand in expozitia de prezentere Revell in Romania (1993)
Doua dintre lucrarile mele prezente in expozitia cu pricina
Din pacate imaginile sunt cam proaste fiind luate dupa caseta video.
BMW-ul l-am primit in urma participarii la prima editie a Cartoniadei si da, eu am sa-l fac si asta cat de curand.
Bafta!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1