Forum Machete,Modelism,Hobby: Vand set decal-uri Ju.87D 1/48 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Vand set decal-uri Ju.87D 1/48 AMD, toate non germane

#1 Useril este offline   Sheniloiu 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 326
  • Inregistrat: 03-December 08

Postat 24 February 2010 - 06:58 PM

Am de vanzare seturi de decal-uri pentru Ju.87D la 1/48, produse de AeroMaster Decals (firma acum disparuta). Variante prezentate - un Ju.87D-8 romanesc (faimosul nr. 861, gresit prezentat de unii ca un Ju.87D-5 sau chiar D-3), unguresc, bulgar si ceh. Calitatea este excelenta, nu le-am folosit, dar am folosit altele de la producator si nu am fost dezamagit.
Garantez pentru exactitatea detaliilor la Ju.87D-8 romanesc - eu am facut proiectul pentru acele decal-uri, iar pentru cel romanesc am avut la dispozitie fotografii excelente, din foarte multe unghiuri.

#2 Useril este offline   DGDaniel 

• Membru senior
  • Postari: 471
  • Inregistrat: 31-May 08

Postat 24 February 2010 - 07:45 PM

Vezi postareaSheniloiu, la 24 Feb 2010, 18:58, a spus:

Am de vanzare seturi de decal-uri pentru Ju.87D la 1/48, produse de AeroMaster Decals (firma acum disparuta). Variante prezentate - un Ju.87D-8 romanesc (faimosul nr. 861, gresit prezentat de unii ca un Ju.87D-5 sau chiar D-3), unguresc, bulgar si ceh. Calitatea este excelenta, nu le-am folosit, dar am folosit altele de la producator si nu am fost dezamagit.
Garantez pentru exactitatea detaliilor la Ju.87D-8 romanesc - eu am facut proiectul pentru acele decal-uri, iar pentru cel romanesc am avut la dispozitie fotografii excelente, din foarte multe unghiuri.

Da si tu un pret pentru cel romanesc si o poza ca sunt interesat

#3 Useril este offline   Sheniloiu 

• Membru senior

Postat 24 February 2010 - 08:11 PM

Dupa cum am spus, vand seturi de decal-uri, fiecare cu 4 variante. Chestia este ca un set permite "echiparea" a numai 3 modele, caci pe el nu sunt decat 3 seturi din micile inscriptionari germane originale de pe avion.
Nu pot sa le vand separat, ar insemna ca apoi nu mai am ce face cu cele 2/3 variante ramase, caci nu mai am apoi instructiunile.
Pretul unui set complet - 20 lei, cu plata ramburs.

#4 Useril este offline   DGDaniel 

• Membru senior

Postat 24 February 2010 - 09:11 PM

OK pune o poza si sunt clientul tau.

#5 Useril este offline   tomcat 

• Membru senior
  • Postari: 1324
  • Inregistrat: 21-November 07
  • Interests:Aviatie, blindate, PC, lectura

Postat 24 February 2010 - 10:52 PM

V-am trimis pm.

#6 Useril este offline   Sheniloiu 

• Membru senior

Postat 26 February 2010 - 11:22 AM

Aveti dreptate, in wekend-ul asta pun si poze - daca reusesc, nu am mai facut asta niciodata.
Am 4 seturi disponibile - parte din plata facuta contra proiectului (mi-au platit in seturi de decal-uri). Cerusem scara 1/72, mi-au dat 1/48, nu fac machete la scara asta.

#7 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior
  • Postari: 591
  • Inregistrat: 01-February 09

Postat 26 February 2010 - 12:45 PM

Si eu sunt interesat de 2 seturi. Contine si sloganul "Si bucurie..."?

#8 Useril este offline   Sheniloiu 

• Membru senior

Postat 26 February 2010 - 08:54 PM

Scurta descriere a setului.
Foaie de decal-uri cu inmatriculari pentru 4 avioane:
- Ju.87D-5, "B6+41", unguresc, 1943;
- Ju.87D-1, "OK-XAC", slovac, 1943;
- Ju.87D-8, "861", Gr. 3/6 Bombardament/Picaj, romanesc, septembrie 1944, fost KP+VV la germani;
- Ju.87D-5, "30", bulgar, 1943.
Stenciling-uri doar pentru 3 avioane, pe o foaie separata.
Foaie mica cu decal-uri pentru varianta a lui "B6+41" - chestie de interpretare a documentatiei, diferita de a mea, din partea celor de la AeroMaster Decals.
Foaie cu identificarea aparatelor si instructiuni de vopsire.
Foaie de prezentare, cu siluetele color ale lui "861" si :30".
Foaie cu instructiuni complete de aplicare a decal-urilor, cu siluete color pentru toate 4 aparatele.
"861" avea sloganul "Hai noroc". Cel cu "Si bucurie" era un alt aparat.
DG, ai unul - vad ca trebuie sa le impart!

Aceasta postare a fost editata de Sheniloiu: 26 February 2010 - 09:13 PM

#9 Useril este offline   aviatie 

• Membru senior
  • Postari: 564
  • Inregistrat: 13-August 06

Postat 27 February 2010 - 03:22 PM

SI EU VREAU UNUL.

#10 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior

Postat 28 February 2010 - 07:56 PM

Cum fac sa primesc cele doua seturi? Cum transfer banii? Ramburs?

Vezi postareaSheniloiu, la 26 Feb 2010, 20:54, a spus:

[...] 861avea sloganul "Hai noroc". Cel cu "Si bucurie" era un alt aparat.[...]

Din ce am tot citit eu, sunt multe discutii pe tema asta, chiar si aici pe forum si parerea majoritare este ca erau ACELASI aparat. Ai dovezi ca erau aparate diferite? Ai vreo poza cu 861 din partea dreapta, FARA aceasta jumatate de slogan?

#11 Useril este offline   Sheniloiu 

• Membru senior

Postat 28 February 2010 - 08:25 PM

Nu am DOAR O POZA cu 861, ci aproape un walk arround. Adica aproape toate pozitiile de pe un film Leica de 36 pozitii, facute de un fotoreporter militar. Majoritatea sunt cu 861, iar unele fotografii sunt facute atat de de aproape si sunt atat de clare, incat poti citi inscriptionarile de fabrica. Asa am gasit, pe o jamba a trenului, inscriptia "Ju.87D-8. Ju Werke" si alta poliloghie, ceea ce m-a facut sa realizez ca respectivul aparat era un D-8, varianta despre care nimeni nu pomeneste ca ar fi fost folosita de noi. Cum a ajuns in aviatia romana, se poate specula, dar nu cred ca va sti cineva sigur vreodata. Tot asa am identificat si matricola civila germana, desi este acoperita cu vopsea, dar de o nuanta usor diferita fata de RLM 70/71 germane.
Bun acum despre plata. Ramburs, desigur, dar de abia maine voi avea probabil ocazia sa ajung la un oficiu postal sa ma dumiresc cum se poate face trimiterea / rambursul / schimbul etc. Am un program extrem de incarcat, lucrez zilnic de la 8 la 18, cu putine sanse de a ajunge la anumite servicii catre populatie, asa ca va rog sa intelegeti dificultatea in care ma aflu! Iar beneficiarii vor fi primii 4 care au apelat - va las pe voi sa ghiciti cine!
P.S. Nu cereti sa postez fotografiile - cand am obtinut accesul la filmul original, am promis si ca nu le voi publica decat cu acordul si in interesul comun al ambelor parti - nu spun care. Si intentionez sa-mi respect promisiunile!
PPs (nu e vorba de pistolul mitraliera rusesc) - daca veti cauta pe net, puteti vedea ca pretul unor seturi de decal-uri AeroMaster incepe de undeva de la 9 USD si ajunge pana pe la 13 Euro. Deci cred ca cei 5 Euro ceruti de mine (costuri de expediere incluse, daca nu voi descoperi ca sunt prea mari) reprezinta un pret rezonabil!

Aceasta postare a fost editata de Sheniloiu: 28 February 2010 - 08:31 PM

#12 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior

Postat 01 March 2010 - 02:56 PM

Eu n-am nevoie de poze, dar poti sa ne lamuresti cum era cu insemnele de pe intrados si cu franele aerodinamice?

#13 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior

Postat 02 March 2010 - 08:41 PM

Sheniloiu, sunt foarte multe discutii aici pe forum relativ la 861. Inteleg ca nu poti publica imaginile, dar pana una alta, n-ai putea continua discutia aici:

http://www.cartula.ro/forum/index.php?s=&a...st&p=105762

#14 Useril este offline   Bill 

• Membru senior
  • Postari: 1879
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 02 March 2010 - 11:34 PM

Salut,
S-au vindut toate? sau mai ai? Dar, asa cum face orice comersant, te rog arata-ne o poza cu coala sa vedem ce cumparam.
Multumesc si spor,
Bill :bang:

#15 Useril este offline   Sheniloiu 

• Membru senior

Postat 03 March 2010 - 08:26 PM

S-au vandut doua, mai sunt doua. Dar ai perfecta dreptate cu postarea, numai ca, va rog sa ma credeti, deocamdata mi-e imposibil! Lipsa soft scanner, lipsa soft descarcare foto pe calculator, practic lipsa multe, de curand mi-a fost virusat calculatorul si a trebuit sa rad totul de pe el ca sa il mai pot folosi! Practic, acum nu am la dispozitie decat Office 2000 si Adobe Acrobat! Cu care nu stiu decat sa vizualizez fisiere, nu si sa lucrez cu ele.
Radeti voi, dar nu toata lumea e buna la calculatoare!

Aceasta postare a fost editata de Sheniloiu: 03 March 2010 - 08:27 PM

#16 Useril este offline   DGDaniel 

• Membru senior

Postat 10 March 2010 - 05:46 PM

Am luat azi coletul. Super tare decalul :gun: :-) :blink: , cred ca ar fi pe placul lui Z, partea cu acoperirea literilor si crucilor germane e neregulata, la fel si acoperirea zvasticii. Mii de multumiri celui ce lea pus in vanzare.

Singura problema, minora de altfel ar fi cea cu tricolorul de pe ampenajul vertical, e prea mica.

#17 Useril este offline   xaba 

• Membru senior
  • Postari: 681
  • Inregistrat: 29-September 08
  • Interests:Aviatie

Postat 11 March 2010 - 08:17 AM

Vreau si eu un exemplar, se poate?

#18 Useril este offline   Bill 

• Membru senior
  • Postari: 1879
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 11 March 2010 - 08:29 AM

Salut,
Daca ai iau si eu unul, asa cum anuntam mai sus.
Confirma-mi, te rog.
Multumesc,
Bill :gun:

#19 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12668
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 16 March 2010 - 04:42 PM

La cererea utilizatorului Sheniloiu, se inchide!

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi