MiG 3-29 ''COSMOS''
Postat 24 February 2010 - 03:47 PM
Am demarat cautarile si alegerea pieselor pentru urmatoarea lucrare,momentan sunt la stadiul de proiect.
Va fi un mix intre MiG 3 (fuselajul-Zvezda) si MiG 29 (ampenajele verticale si orizontale-Italeri-kit care a donat si la IL-2 Starfighter),de aici si indicativul 3-29,plus rezervoare de MiG 31-Condor.
Pe parcursul lucrarii probabil vor mai aparea pe macheta si alte componente,mai mari sau mai mici,din cutia cu resturi care acum este destul de generoasa in urma donatiilor
Am incropit si doua profile la repezeala sa vad cum iese...''amestecul'' imi place.
Saptamana asta sper sa ma apuc de
Spor si numai bine
Postat 24 February 2010 - 04:06 PM
Postat 24 February 2010 - 04:17 PM
Intre timp mi-am adus aminte ca am un kit Zvezda care se potriveste mai bine cu pisele pe care vreau sa le atasez.Macheta de la Easy Model va avea aceasi soarta dar va arata altfel
Aceasta postare a fost editata de axor: 24 February 2010 - 04:19 PM
Postat 25 February 2010 - 01:22 PM
Daca mi-ar placea sa lucrez rasina si asi avea posibilitatea,sigur clonam o gramada de piese ca sa-mi realizez machetele,dar cum nu-mi place ma descurc cu ce am,fie ca e vorba de resturi de la kit-uri sau diverse obiecte casnice
Tot cautand sf-uri pe net,am dat de site-ul ASTA,excelent ca sursa de inspiratie si desigur mult mai cunoscutul LUFT 46
Postat 26 February 2010 - 12:46 PM
Nu sunt hotarat daca las aripioarele de la rezervoarele de MiG-31...la momentul potrivit voi lua si decizia.
In acest topic voi prezenta si evolutia lucrarii la kit-ul Easy Model,momentan am ales pe post de boom-uri jumatati de pix,restul pieselor le caut pe parcurs,drept urmare nu am o imagine clara asupra formei finale.
Spor si numai bine
Postat 26 February 2010 - 01:02 PM
"Te astept la colt cind te apuci de avioane...si o sa te apuci, chiar
daca deocamdata esti in negare si faci doar sectiuni.
Microbul a fost inoculat."
Poate-l lasi cu inmatriculare RO (pentru L.A. 1992 )
Super initiativa !
P.S. Citatul este primit pe PM in 14 Feb 2010, 22:38....profit de ocazie si ma autodenunt suspicionandu-ma ca am incalcat Regulamentul (2.g. )
Postat 26 February 2010 - 04:30 PM
Coane Alexie,usor usor tu o sa acoperi toate sectiunile ...ceea ce e ( 10 ''e-uri'' pana acum) foarte bine!Chiar sunt curios cand o sa ''te pui la mansa''
Ma bucur ca subiectul asta ti-a starnit interesul si clar m-ai convins sa fac romales Easy Model-u' dar cu cocarde...sa se pupe cu ''insemnele vremii''
Pentru Mioara 3 nota
Un singur lucru nu mi-a placut ...''evenimentul din 2005''
Spor si numai bine
Postat 26 February 2010 - 08:02 PM
axor, la 26 Feb 2010, 16:30, a spus:
Un singur lucru nu mi-a placut ...''evenimentul din 2005''
police_l...s_bar_e0.gif
Spor si numai bine
Gata ! Nu mai vorbesc cu tine, ne vedem pe Giulesti sau ...pe Stefan cel Mare
Postat 01 March 2010 - 01:05 PM
Am ales aripile pentru kit-ul Easy Model,stabilizatoare de IL-2 pe care le-am infipt in jumatatile de pix,insa m-am blocat la coada,nu stiu ce sa pun in zona aceea,am pus de forma o deriva de Yak-1 da nu prea ma atrage...aducea prea mult cu un prototip,generic vorbind,ww2.Nu asta intentionam dar acum asa arata si poate asa o sa si ramana,un space ship retro fighter...mai caut prin cutia cu resturi sa vad ce pot folosi.
Postat 02 March 2010 - 09:56 AM
la o macheta construita in jurul unei brichete chiar ma gandeam zilele astea si la niste markere mai turtite...si la mai multe.Timp si disponibilitate sa fie.
Postat 15 March 2010 - 11:36 AM
Am pierdut o gramada de vreme doar cautand piese,am adaugat,am renuntat,etc,si am ajuns ieri la un compromis (oare?,ramene de vazut)
Am lipit aripile (stabilizatoare si deriva de IL-2) de capetele de pix,am pus deriva (capat de aripa MiG-3)...asta era sambata ...
...duminica dimineata s-a risipit vraja si nu mi-a mai placut,drept urmare a trebuit sa revizuiesc ''proiectul''.Dupa indelungi cautari si potriveli am ajuns sa pun stabilizatoarele originale o idee mai in spate si putin pilite
Azi dimineata n-am indraznit sa ma mai uit
Pentru moment arata asa :
Postat 06 April 2010 - 12:04 PM
Aplicat aripioara ventrala de la un MiG-21 in zona derivei,vopsea Agama-intermediate blue,cocarde si numere tactice de pe foaia cu decaluri de la MiG-21 ParcModels (silvering cat cuprinde cu tot cu future post si pre decal ,la lumina si la blitz se vede,mai incerc cu intepaturi si alcool izo sa vaz ce-o iesi)
Cand am terminat de pus decal-uri ma uitam prin cutia cu maimute dupa niste antenute si am dat peste un P-38 Lightning 1/144 Academy si mi-am zis ca tare bine ar da ''jucaria'' asta cu elici,zis si facut,am pilit nitel la ele si le-am infipt cu patafix in boom-uri,ar mai fi de lucru la ele dar momentan raman doar de forma.Mai urmeraza o antena doua,ceva wash si un lac mat
alaturi se IL-2 Starfighter