De pe Net
Postat 04 December 2006 - 08:29 PM
gopo, la Dec 4 2006, 06:06 PM, a spus:
In Chisinau exista un parculet cu ceva tehnica militara, acolo era parcat si MiG-ul din imagine. Cineva mi-a zis ca au disfiintat parculetul si au construit o parcare (care aduce bani!!!), gardul din dreapta avionului este al Muzeului Militar, probabil vor sa-l bage in curtea muzeului.
Postat 05 December 2006 - 09:29 AM
http://modelingmadness.com/musings.htm
De aceasta data, chiar a pus degetul pe buba... ba chiar mai multe degete pe mai multe bube !
Bube... care din pacate, se mai hlizesc hade, chiar si prin dragul nostru forum...
Asta apropo, de unele mai mult sau mai putin recente, topicuri...
Lectura placuta !
Postat 05 December 2006 - 11:52 AM
Radu
Postat 05 December 2006 - 02:47 PM
Citeaza
Curat rezon ai, coane ... Radu...
Caci matele pe dos ti se intorc, cand intrii intr-un forum, la baietii aia... mai ales in cele ale afevistilor din "dark side of the force" , overlorzii 35-isti !!!
Sunt unii flacai, care saracii, chiar cred ca nu au o "viata reala" si probleme in aceasta...
Io sincer, ai compatimesc... si cel mai rau lucru este, ca aceste nemernicii incep sa faca pui si pe la noi prin forum... si asta rau ma intristeaza !!!
Postat 08 December 2006 - 05:30 PM
Nord-Coreeni, produc kituri brailliste !!!
Remarcati cutia bengoasa, cu poza lui Kim-senior aratand calea, iar Kim-junior gimbeste fasolea... cu freza lui de Elvis...
Va dati voi seama, daca mai traia nea' Nicu azi, CE VIITOR DE AUR ar fi avut kiturile "JECO" ?!?
Chiar, mai tine minte careva dintre ai batrani, copiile alea jalnice dupe Airfixuri din anii '50 ! Nici culee nu aveau...
Overlordule, ce m-am udat de emotie la sfarsitul anilor '80, cand au aparut si am reusit sa frac si io rost de celebrele:
-Fiat G-50
-Hurricane "Mk.IV"
-Spitfire... "Mk.IX"... parca...
Io-te, la kiturile ASTEA nord-coreene vreau IMPORTATOR OFICIAL !
Aceasta postare a fost editata de DRAGOS: 08 December 2006 - 05:39 PM
Postat 08 December 2006 - 07:05 PM
Cit despre Jeco...ce sa mai zic, eram zilnic in pasajul Francez (asa parca-i zice, linga Politia Capitalei), la magazin: ati primit machetele??? nu inca! Si uite asa, plimbari o buna bucat de timp pina am pus mina pe, da Dragos, Fiat G-50
Hurricane "Mk.IV", Spitfire "Mk.IX, un elicopter si parca un avion de pasageri. Promisiuni de si mai multe si ....mai bune Cu toate ca nu eram inca "uns" cu Tamiya, Hasegawa, Revell sau macar Italeri (cine fras auzise de astea atunci :-? :-? ), ci doar cu cele DDR-iste, cind le-am vazut.... ce sa mai zic, vai mama lor e destul! Parca nici la 1/72 nu erau! De facut le-am facut cu chiu cu vai. Din pacate nu le mai am, acum chiar ca-mi pare rau de ele!
Postat 12 December 2006 - 07:57 PM
http://misc.kitreview.com/bookreviews/luft...viewbg_2007.htm
Postat 12 December 2006 - 08:01 PM
Postat 13 December 2006 - 01:57 PM
Desi este un site dedicat modelatorilor Max, Maya, LWO etc - cred ca site-ul poate fi folosit ca referinta si de modelatorii in plastic.
Intrati la rubrica blueprints - http://www.suurland.com/