De pe Net
Postat 20 December 2006 - 05:34 AM
Postat 21 December 2006 - 02:44 PM
Arhi, la Dec 20 2006, 05:34 AM, a spus:
Ceva interesant de stiut despre site-ul care a publicat asta...
"ihr.org. Site of the world's leading Holocaust denial organisation."
Postat 21 December 2006 - 03:19 PM
Daca intri pe forumuri de specialitate si il prinzi pe un "denier" sau "revisonist", la intrebarea "Are you one of those crazy Nazi sympathizers that claim NOTHING ever happened to the Jews?" el zice mandru: "Yes!".
Postat 22 December 2006 - 08:31 PM
Postat 23 December 2006 - 01:54 AM
E ceva gen "fata de la pagina 5", da' cu garbaci si jeaca di peli.
Oricum, unul dintre noi are un avatar cu fatzanu lui Stalin. Pot sa-mi pun si eu un avatar cu Hitler sau cu Idi Amin. Pe bunicu l-a mierlit stalin undeva in xxx-stan. Ma gandesc ca poate il nimeresc si eu pe unul care a avut de suferit direct .
Postat 23 December 2006 - 02:19 AM
Problema mea e - de ce marmeleada cu paine nu e voie dar paine cu marmelada e voie ( si e chiar perceput ca simpatic)....
Nu ma mai bag in alte discutii pe considerente de estetica corporala.
Oricum am retinut tenta misogina si data viitoare imi voi pastra frumoasele pentru mine. (mai ales daca sunt imbracate in uniforme din acelea "politicalyincorectsexiness")
Postat 23 December 2006 - 02:28 AM
Ca sa n-o lasam in pom cu Idi Amin, o sa ajunga si pe la noi curand, sper, un film destul de laudat despre el...
The Last King of Scotland - http://www.imdb.com/title/tt0455590/
Postat 23 December 2006 - 11:25 AM
wurger, la Dec 23 2006, 12:54 AM, a spus:
E ceva gen "fata de la pagina 5", da' cu garbaci si jeaca di peli.
Oricum, unul dintre noi are un avatar cu fatzanu lui Stalin. Pot sa-mi pun si eu un avatar cu Hitler sau cu Idi Amin. Pe bunicu l-a mierlit stalin undeva in xxx-stan. Ma gandesc ca poate il nimeresc si eu pe unul care a avut de suferit direct .
Wurger,
Hai sa cred ca esti naiv...
Suburban, erau doua dominatoare de sadomasochism "imbracate" in costumul specific de dominatoare, cu un fetish nazist (trenchcoat de piele si sapca nazista), numai ca in loc de biciuri sau pisici cu noua cozi aveau pistoale. Poti sa iti inchipui cum te "satisface" o astfel de "frumoasa"?
Wurger, sa cred ca tu nu stii ce esre sadomasochislmul si fetishismul? Da si tu un Google, poate te edifici. Pot sa iti spun ca pe vremea cand eram la facultate, ca parte a cursului de psihologie (anul 3), am studiat si sexualitatea, printre care erau incluse si S&M - Nu cred ca ai vazut in viata ta ce prapad poate face o astfel de "frumosasa" cu un bici. Sunt poze in cartile se specialitate - pun pariu ca sunt si pe net . Iti imginezi ce poate face o astfel de "frumosasa" cu un pistol? Suna a a episod de ER.
Poate, poate, un amarat care in viata lui nu a vazut un organ sau o glanda ar fi curios sa vada si el ce e alea si ar ignora restul, dar in ansamblu, acea imagine cred ca era intentionata doar pentru putinii interesati in "hardcore"
Radu
Aceasta postare a fost editata de radub: 23 December 2006 - 11:27 AM
Postat 23 December 2006 - 01:46 PM
fiti atenti aicea.... aveti si tutorial
http://lyzrdstomp.com/lyzrdforum/index.php...2.msg115#msg115
Postat 24 December 2006 - 02:19 AM
Ce bine ca am cunostinte din astea mai versate in probleme delicate.
Pe de alta parte nu tot ce-i imbracat in cowboy pute a balegar....Poate s-a imbracat asa ca sa joace intr-un film sau sa pozeze intr-un calendar.
Ce daca ma vedeti cu bomber jacket pe mine inseamna automat ca-s pilot ?
Si pe cale de consecinta poate abia m-am intors dintr-un raid unde am storcoshit populatia nevinovata a unui sat de pescari.
Presupun Radub ca te mai uiti din cand in cand pe MTV.... Sa stii ca Madona nu se refera la tine cand canta cu dor ce canta.....Zice asa in general....Ce i-ar mai place si ei.
Cu asta am incheiat subiectul si poate si fanteziile ....