De pe Net
Postat 04 July 2006 - 01:50 PM
Este "Interceptorul" (cu baza pe Luna) din anticul serial UFO !
Acela de pe vremea (timpurie si ceva mai buna, nu aia cu DOUA ORE DE PROGRAM pe zi) lu nea Nicu, ce era difuzat duminica...
In alta ordine de idei, ca de obicei, nenea KOLOSNA a scris din nou un prea interesant editorial :
http://modelingmadness.com/musings.htm
Aceasta postare a fost editata de DRAGOS: 04 July 2006 - 02:09 PM
Postat 04 July 2006 - 02:04 PM
Multumesc frate Eugen. Mai urcat un pic in masina timpului. Ca sa-mi amintesc cum mancam bataie, ca nu-mi faceam lectiile, CA SA NU PIERD EPISODUL !
Pe de alta parte, apropo de masina timpului si fantezii pubere, o fotografie si mai interesanta ar fi asta :
Postat 04 July 2006 - 02:21 PM
DRAGOS, la Jul 4 2006, 03:04 PM, a spus:
Multumesc frate Eugen. Mai urcat un pic in masina timpului. Ca sa-mi amintesc cum mancam bataie, ca nu-mi faceam lectiile, CA SA NU PIERD EPISODUL !
:hammer: Extra Bonus!
Postat 04 July 2006 - 02:29 PM
Am un amic care este fericitul detinator al unei serii de albume de planuri DETALIATE, a TUTUROR navelor de lupta din Startrek. 99% nu apar macar, in serial. Pe langa planuri, gasesti istoricul fiecarei nave, data de lansare, datele reparatiilor capitale, bataliile la care a participat cu eventuale avarii si lista tutror comandantilor cu un scurt CV ... !!! ...
Frate Eugen, daca tot rascolesti amintirile placute si duioase ale copilariei... site-ul serialului "Pierduti in spatiu" (cel original) nu-l ai ? Sau... "Planeta gigantilor"...
Postat 04 July 2006 - 02:38 PM
Postat 04 July 2006 - 02:51 PM
Postat 05 July 2006 - 01:26 AM
Mai sunt si altele dar nu le-am consmnat fotografic lipsindu-mi Minolta :cry:
Oricum si eu sunt un pic dus cu X-Wingul sau cu Spindrifterul.....De ce crezi ca-l cheama pe ala mic Luca ( Luke, you are my son....It is our destiny to rule the galaxy together ....Whooo- Haaa [respiratie])
May the force be with you my young aprentice....
Postat 13 July 2006 - 05:56 PM
http://www.network54.com/Forum/47751/messa...21+-Progress%21
Postat 14 July 2006 - 06:30 PM
Postat 23 July 2006 - 03:56 PM
wurger, la Jul 22 2006, 10:54 PM, a spus:
Deci mi se pare cam trucata...Nu ca n-ar exista Loganuri in Liban.
Hello again, adica dupa 3 saptamani de concediu si acum scriu din drum...sau ma rog de unde oi fi.
Cu parere de rau pentru simtul artistic al lui Calin dar cred ca imaginea nu este trucata. Este doar o parere dar daca observati cu atentie lumina cade exact cum trebuie la apus pe bara masinii, restul detaliilor, gen bara din fata indoita, parbrizul plin de pamant, murdaria de pe cauciucuri si bascula... cam mare efortul de a truca poza aceea si de fapt daca imi aduc aminte de poza trucata de WV Bora care anunta Loganul - aia din Libertatea de acum cativa ani - stiti la ce ma refer.
Bafta, si mai vb cand ajung acasa!