Eu ti-am adus argumente logice (pentru mine). Ti-am spus ca sunt de parere ca aici ar trebui sa fie doar machete la care se lucreaza . Bun. Cu chestia despicatului firului in 14 ca ce inseamna se lucreaza , ati blocat totul exact ca si comisiile-n parlament. Hai sa facem asa: Cele care se iau de pe raft se pozeaza si se pun pe forum , la astea NU SE LUCREAZA nimic, sper ca esti de-acord. Restul stabileste tu la cite suruburi puse se considera lucrat. Sau tu cu Gabi. Ca e un topic sau sunt 1000 de topice n-are nici o importanta. Miine ma apuc si postez fotografii cu chiloti in miniatura. La scara. Imbracaminte facuta la scara pentru papusi facute la scara s.a.m.d. Sau astea nu-s machete.
Repet , NU consider ca face parte din obiectul de activitate. Or mai fi si altii care cred asta sau n-or mai fi, putem pune iar de-un poll dar il punem degeaba daca pe tine si pe Gabi nu va intereseaza.
Cica vreau sa impun imi spune si omul asta care "stie care-i treaba cu machetele". Asta pentru ca-mi spun si imi sustin parerea fie ea buna sau proasta ? Asta nu inseamna ca impun ceva nimanui. Ar trebui altii care stau cu limba-n gura sa-si spuna si ei parerea si sa si-o sutina. Indiferent de care parte sunt. Dar atitudinea de paduche lat romanesc care lasa pe altul sa se bage-n fata in timp ce susotesc pe la colturi, exista si aici. De ce sa nu ma cert eu cu tine nu-i asa.
Treaba-i mult mai simpla: imi dati un ban pe diverse motive sau si mai simplu inchideti topicul pentru ca oricum nu vad de ce-l mai lasati deschis. Trebuia sa-l inchideti demult dupa ce v-ati spus parerea, nu l-ati inchis asa ca deja au aparut vitejii in piele de tigru. Nu-l inchideti nici acum , stati sa vedeti la ce discutii o sa se-ajunga.
Aceasta postare a fost editata de marhaba: 04 March 2010 - 10:26 PM