Forum Machete,Modelism,Hobby: Propunere de modificare a Regulamentului - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Propunere de modificare a Regulamentului

Sondaj: Modificare de regulament (93 membri au votat)

Sunteti de acord cu modificarea regulamentului in sensul celor spuse mai jos?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.
Voteaza

#101 Useril este offline   Michael_Wittmann 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 818
  • Inregistrat: 19-March 05

Postat 04 March 2010 - 06:02 PM

Prietene, ce-ţi dă să-i faci reclamă?

#102 Useril este offline   orogos 

• Membru senior
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 20-May 08

Postat 04 March 2010 - 06:10 PM

Draga RaduDaniel23 cum de ai aparut asa brusc pe froum un user cu 2 posturi sa ii iei repede apararea lui Oleco ...esti cumva el ?:)

Nu a contrazis nimeni faptul ca are nu stiu ce mare colectie de 1/43 ideea este ca aici cel putin asa credeam foarte multi este un site dedicat modelismului nu colectionarilor de Peco.Mai mult decit atit nu inteleg de ce se inversuneaza atit cind vede ca initial omaneii au incercat sa ii aduca argumente cit de cit logice.Ce rost are sa postezi intr-un loc unde nu este bine primit, de ce trebuie sa posteze peste tot...cauta faima si afirmare este intr-o perioada depresiva sau cum ?

Am dat acest replay deoarece m-a frapat acel `valoros constructor de machete`. Tu faci misto de mine ?....care acele `cutiute` vopsite cu autocolant sint machete ? tu asa crezi?, ala e nivel de detaliu ?... m-am tot uita la ele si nu pot sa inteleg de ce le face pentru ca nici la fostul Palat al Pionierilor la nivel de clasa a X nu ai ce face cu ele. Mai mult am asteptat (vine vorba ca defapt nu imi pasa) un porgres de la un model la altul nimic...deci despre ce vorbim aici ?

Aceasta postare a fost editata de orogos: 04 March 2010 - 06:12 PM

#103 Useril este offline   Michael_Wittmann 

• Membru senior

Postat 04 March 2010 - 06:22 PM

Vezi postarearadudaniel23, la 4 Mar 2010, 17:50, a spus:

OLECO este unul din cei mai mari colectionari de machete la scara 1/43 din tara si unul din cei mai valorosi constructori de machete, -l duce mintea, a fost foarte respectos, va ia fata la postari, are ce arata in expunerile lui, arata cat de invidiosi sunteti pe el, este un tip minunat.

Vezi postarearadudaniel23, la 4 Mar 2010, 17:50, a spus:

Daca prin absurd, va fi banat sau suspendat, acest forum s-ar transforma intr-o inchisoare a celor ce au curajul sa-si expuna parerea, iar unii colegi vor pleca de aici.

Noi nu vă ţinem cu forţa...

#104 Useril este offline   radudaniel23 

• Membru deplin
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 04-March 10

Postat 04 March 2010 - 06:37 PM

Michael_Wittmann, sa stii ca nu ma plateste sa-i fac reclama deoarece are destula, iar noi doi nu suntem prieteni pentru ca nu ne cunoastem. Il sustin pentru ca are dreptate, caci altfel nu ai luam partea.
De tine orogos, mi-am dat seama cat te pricepi la machetele auto dupa felul cum caracterizezi lucrarile lui. Eu nu-mi permit sa-i dau sfaturi pentru ca nu sunt de nivelul lui, iar daca tu ai critici lucrarile, inseamna ca ai facut autobuze, tramvaie, rulote mult mai reusite decat ale lui si vrem sa le vedem si noi. In schimb daca nu ai lucrat asa ceva si este doar durerea sufleteasca ca nu ai reusit sa stergi din forum colectiile de machete auto, imi pare rau dar chiar nu avem ce discuta. Il poate critica numai cel ce a reusit ceva mai frumos referitor la ce scoate el din mainile lui.
Asa cum el nu critica ce fac unii dintre voi referitor la machete, tot asa nu trebuie sa criticati nici voi, sau cel putin daca critica, sa critice la subiect si constructiv.
Posibilele raspunsuri ce vor urma, nu-si mai au rostul. Cred ca se bate moneda pe un subiect deja inchis de mult. Mai bine sa isi vada fiecare de treaba lui si asa se stinge orice discutie.

#105 Useril este offline   Michael_Wittmann 

• Membru senior

Postat 04 March 2010 - 06:44 PM

Vezi postarearadudaniel23, la 4 Mar 2010, 18:37, a spus:

Michael_Wittmann, sa stii ca nu ma plateste sa-i fac reclama deoarece are destula, iar noi doi nu suntem prieteni pentru ca nu ne cunoastem.

Ştim, ştim. Îl recomandă valoarea. Valoareaaaaaaaaa meaaaaaaaaaa, valoareaaaaaaaaaaaaaaaaa meaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

#106 Useril este offline   SteelMaster 

• Membru senior
  • Postari: 2446
  • Inregistrat: 12-April 05

Postat 04 March 2010 - 07:11 PM

Pana acum m-am uitat. M-am tot uitat si minunat.
Si mi-am adus aminte ca am dezbatut tema cu un amic de-al meu si de-al vostru.
Ce m-a facut sa intervin a fost urmatoarea afirmatie :

OLECO este unul din cei mai mari colectionari de machete la scara 1/43 din tara si unul din cei mai valorosi constructori de machete.

Cine a decretat cele spuse mai sus ? Una dintre editiile fituicii de metrou "Adevarul seara" ? Daca acolo se afla cei mai
cunoscatori dintre cunoscatori ... atunci ne-am dat dracu' !!!
Si, ca sa ma conving eu pe mine insumi ca s-ar putea sa fie adevarat, am revazut ultimele doua topice lansate de
celebrul si minunatul, inca in viata, mare constructor, despre cum se "construieste autobuzele care este ele". Parerea mea,
umila este foarte adevarat, este ca acele constructii sunt, cel putin, jalnice. O dovedeste si afluenta enorma de
comentari din partea membrilor de forum.

Sunt pe aici destui de multi care s-ar putea lauda cu titlul de constructor si care chiar au facut dovada ca sunt in stare
cu mult mai bine decat "eroul articolului".

Parca am intalnit pe aici cuvantul poluare. Am impresia ca cei care tot posteaza la nesfarsit zeci si sute de foto absolut
inutile, confunda poluarea cu ... polutzia. Asta avand in vedere si varsta multora.
Apropo de varsta - eu unul, daca as posta asemenea "minunatii" as ... cam ... evita sa-mi dau varsta.

Pana la coada, pentru cei care combat si ale caror argumente sunt valabile si care vor si calitate nu numai cantitate,
cred ca acea veche vorba "In gustul omului nu te poti c..a" ramane extrem de valabila.
Iar pentru cei care posteaza in nestire - "Postati baieti, numai postati !" Rugamintea mea foarte mare - daca nu postati
si masinutele lui Guta, Adi Minune, Adi de la Valcea, Salam, Ghiudem, Babic, Printesa din gang, Costitza Ionotza si alti
mari clasici in viata, n-ati facut nimic.

#107 Useril este offline   radudaniel23 

• Membru deplin

Postat 04 March 2010 - 07:13 PM

Deja acest subiect a devenit unul de prost gust. Cum bine spunea cineva la inceputul topicului, inainte de a vrea o schimbare, judecati daca este bine sau nu ca acea schimbare sa se produca. Poate acea schimbare s-ar fi produs daca stiati sa fiti mai diplomati si ma refer doar la cei ce cauta galceava. Cand veti ajunge si voi la varsta mea, veti judeca altfel si veti intelege ca nu intotdeauna castigati cand propuneti o schimbare nefireasca si aveti nu stiu cate voturi favorabile. Cand aveam si eu 33 de ani, credeam ca toata lumea trebuie sa fie asa cum vreau eu dar uite ca nu este deloc asa.
Distractie placuta in continuare daca doar atat stiti.
SteelMaster, daca tot zici ca sunt multi care i-ar da clasa lui OLECO, hai sa vedem si noi autobuze, troleibuze, tramvaie, facute de ilustrii constructori. Haideti sa vedem diferenta dintre el si altii. Daca unii au construit avioane, nu se pot compara cu el cum nici el nu se poate compara cu cei ce au construit avioane. Cam asta este ideea.
Uite OLECO, eu te rog frumos ca in cazul in care exista altii pe acest forum care sunt mult mai buni decat tine in constructia de autobuze si tramvaie, sa parasesti forumul cu scuzele de rigoare!
Pana atunci, spor la postat machete si la constructia lor.
Referitor la jigniri si masurari de cuvinte, vad ca voi il provocati desi el nici nu va mai baga in seama.
Sa critici este simplu si critici exist ape toate forumurile, dar cand este vorba de a rivaliza cu OLECO in constructia de autobuze……… nu mai zice nimeni nimic. Mai sunt constructori de autobuze sau tramvaie si ar fi bine sa le vedeti si pe acelea si dupa aceea sa spuneti ca OLECO face machete nasoale.
Sa stiti ca pe el il doare fix in……. nicaieri de rautatile voastre. El isi vede de machete, de comenzi, de vanzari iar voi ramaneti cu……. grija altuia ca doar stiti zicala…………….

Aceasta postare a fost editata de radudaniel23: 04 March 2010 - 07:45 PM

#108 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 04 March 2010 - 07:49 PM

Vezi postarearadudaniel23, la 4 Mar 2010, 19:13, a spus:

Deja acest subiect a devenit unul de prost gust...
Cand veti ajunge si voi la varsta mea... Cand aveam si eu 33 de ani, credeam ca toata lumea trebuie sa fie asa cum vreau eu dar uite ca nu este deloc asa.

Unii au ajuns,unii mai au putin,altii chiar au depasit-o(ma refer la cei care au postat).
Nu ma intereseaza cine este cel mai mare colectionar ori producator de 1/43 din Romania.Nu am nimic cu Oleco(sau impotriva lui).
Ce ma enerveaza,in schimb,este gramatica "aruncata in aer".
Se scrie îi nu ai(recte âi).Puii mei.

Ah,sa nu uit: cand vorbeste Steel Master,multi ar trebui sa taca. Maestrul este (dupa parerea mea) cel mai mare producator de machete din Romania.Si ma refer la mastere(prietenii stiu ce-s alea).Nu glumesc,nu-i fac reclama,chiar m-am incontrat(sic) cu dansul printre "lianele forumului",dar meritele trebuie sa i le recunosc.Vorbeste urat,face multe referiri la anumite parti ale corpului,dar face mastere excelente.Asa ca...

#109 Useril este offline   OLECO 

• Membru senior
  • Postari: 915
  • Inregistrat: 06-January 08
  • Interests:Colectionez machete la scara 1/43 si desenez automobile.

Postat 04 March 2010 - 07:51 PM

Vezi postarearadudaniel23, la 4 Mar 2010, 19:13, a spus:

Sa stiti ca pe el il doare fix in……. nicaieri de rautatile voastre. El isi vede de machete, de comenzi, de vanzari iar voi ramaneti cu……. grija altuia ca doar stiti zicala…………….

Aici ai perfecta dreptate! :bang: pentru ca pe mine ma intereseaza ce fac eu si mai putin spre deloc... ce barfesc altii... Daca ma intereseaza unele subiecte de pe forum, le citesc iar daca nu, le ocolesc. Este asa simplu... :bang:

Aceasta postare a fost editata de OLECO: 04 March 2010 - 07:52 PM

#110 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 04 March 2010 - 08:00 PM

Vezi postareaLonginus, la 4 Mar 2010, 19:49, a spus:

Ah,sa nu uit: cand vorbeste Steel Master,multi ar trebui sa taca. Maestrul este (dupa parerea mea) cel mai mare producator de machete din Romania.Si ma refer la mastere(prietenii stiu ce-s alea).

Mastere auto, ca sa fim mai exacti.
Subscriu!

Bafta!

#111 Useril este offline   radudaniel23 

• Membru deplin

Postat 04 March 2010 - 08:21 PM

Nu stiu cine este stelmaster si sincer, nici nu ma intereseaza. Ma deranjeaza felul unora de a se da mai mari decat par. Daca esti si pretinzi ca esti <cineva> in materie de modelism, trebuie sa te comporti ca atare, neatacand pe cineva care este la fel de important ca si altii cu pretentii in domeniu.
Pe cate forumuri l-am intalnit pe OLECO, niciodata nu am gasit un mesaj in care el sa critice pe cineva. Dupa parerea celor ce au un cuvand de spus in constructia machetelor ale mijloacelor de transport in comun, nu sunt multi care sa construiasca ce construieste el. Asta-i diferenta uriasa intre OLECO si ce-i ce se grabesc sa critice niste lucrari de care ei nu au habar.
OLECO nu le are cu machetele de avioane sau cu figurinele si de aceea se abtine de la comentarii.
Invatati si voi sa procedati la fel si veti fi priviti cu alti ochi.
Daca va place sa rascoliti un subiect de mult inchis, este problema voastra si va priveste personal. Din punctul meu de vedere, acest subiect este inchis.

#112 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 04 March 2010 - 08:28 PM

radudaniel23
Nu stiu de unde ai rasarit asa de brusc dar daca taceai, filozof ramineai, pentru ca se vede treaba ca sau n-ai citit ce s-a scris aici sau n-ai inteles nimic. Hai sa-mi pierd timpul si sa te lamuresc si pe tine:
- nu ma intereseaza ca Oleco este cel mai mare colectionar din lume , nu m-ar interesa nici daca ar fi cel mai mare din univers, nici daca ar fi cel mai bun bucatar, scafandru, peste sau astronaut, fiindca n-are nici o legatura cu forumul asta. In schimb daca e cel mai prost modelist din univers atunci poate linistit sa fie aici pentru ca are legatura.
- acesta este un forum unde NU sunt binevenite orice fel de machete. Doar tu si inca vreo 5 (din pacate inclusiv administratorii) traiti cu impresia asta falsa. Aici sunt binevenite ORICE FEL DE MACHETE LA CARE SE LUCREAZA , asta nu incape in capsorul tau. De aceea Oleco si oricine e binevenit cu autobuzele si orice alte masinarii pe care le fabrica , le tuneaza, le vopseste sau ce-o mai fi lucrind la ele. Mai putin cele luate de pe-un raft de magazin si trintite direct pe forum. Asta nu intelegeti voi , de fapt va faceti ca nu intelegeti, pentru a putea dramatiza totul si a deforma de fapt adevarata discutie.
- expresii ca "domnuuuu" si fraze din care se subintelege ca esti nesimtit sau redus mintal daca nu poti sa intelegi "ce inseamna sa colectionezi machete" or fi politicoase, civilizate si respectuoase poate pe la tine prin cartier dar nu aici.
- cu expresia asta m-ai pierdut "Nu ai vrei drept avocati pe Cristi si pe Gabi ca sa-ti sustina teoria?" Probabil ca ai incercat sa spui ca-i vreau avocati pe Cristi si pe Gabi. Pai hai sa-ti explic ca sa stii pe ce lume traiesti: Gabi e proprietarul forumului si Cristi e administrator. De AIA i-am solicitat pentru ca sunt singurii care i-au decizii p-aici, dar daca te chinuiai sa citesti ce s-a scris pina acum iti dadeai seama cu ochiul liber ca ei au fost si sunt avocatii lui Oleco nu ai mei (chiar daca acum o sa mi-i ridic din nou in cap, n-am ce face, nu poti fi si cu sula-n suflet si cu sufletu-n rai).
- de prost gust nu este subiectul ci interventia ta din topor , pentru ca n-ai avut atit minim interes sa citesti ce s-a postat anterior
- virsta ta (care fie vorba nu este deloc venerabila) nu-ti da dreptul nicidecum sa tii lectii la nimeni daca nu ti le cere, asa ca scuteste-ma cu pildele tale. Spune-mi ce experienta de viata ai sau arata-mi cit de bun modelist esti si atunci , daca ma intereseaza, o sa-ti cer sa-mi impartasesti si mie din ele. Daca nu , poti sa te mai nasti de vreo 30 de ori si apoi sa vii sa tii lectii. Oricum iti recomand unul de clasa a doua care sa te invete sa scrii. "Ai" se foloseste dupa blocuri cind vrei sa zici "ai nu ma 'nebuni". In rest se zice "ii vrei avocati", "ii plictisesti de moarte" , "ii dai cu limba...", etc. , etc.
- daca ai facut vreo macheta in viata ta atunci posteaz-o si vorbeste despre ea , lasa-l pe Oleco sa vorbeasca despre ale lui. Daca nu, nici tu nu ai ce cauta aici
- ai incheiat postarea tot cu o jignire adusa tuturor de aici cind ai spus "voi ramaneti cu……. grija altuia ca doar stiti zicala……………" ; cine esti sa-ti permiti asa ceva nu stiu, cine esti sa-ti dai cu parerea nu stiu, poate era mai bine sa zici prima data doua cuvinte cum ca cine esti si de sub ce bolovan ai iesit, sau si tu esti din asta care ai impresia ca la adapostul unui nickname poti sa scuipi orice din tine. Te inseli.

Ca sa fac pentru a zecea oara un rezumat pentru tine sau cei ca tine care nu citesc, nu stiu sa citeasca, nu inteleg sau nu vad:
Nimeni n-are treaba cu Oleco sau cu altcineva, nimeni nu are treaba cu sectiunea Auto sau alta , singura problema care s-a discutat este daca masinutele luate din magazin si puse pe forum au ce cauta aici sau nu.

Dragii mei avocati, politica c_____i (participa dar nu se baga) este o politica paguboasa pe care ati practicat-o si pina acum. Ar fi timpul sa reactionati si voi intr-un fel sau altul.

Vad ca ai mai pus o chifla in timp ce scriam eu aici. Sa-ti mai scriu o data mai mare ca poate la venerabila ta virsta nu vezi :

N-are nimeni nimic cu mijloacele de transport in comun si orice altceva construieste Oleco. Sa construiasca cit mai multe si sa ne bucure cu ele. Cu alea la care nu se lucreaza, despre alea e vorba p-aici.

Aceasta postare a fost editata de marhaba: 04 March 2010 - 08:55 PM

#113 Useril este offline   Bazu 

• 'al mai pletos
  • Postari: 604
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 04 March 2010 - 08:32 PM

Nu intereseaza pe nimeni persoana aici, cu atat mai putin cel despre care se tot vorbeste. Subiectul forumului este clar, machete, nu jucarii si colectii de jucarii. Un amic sta de 3 ani la o corabie si aici se vorbeste de valoare la cumparat masinute. Rusinica... rusinica
* Vad ca a postat Marhaba inainte

Aceasta postare a fost editata de Bazu: 04 March 2010 - 08:48 PM

#114 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 04 March 2010 - 09:01 PM

Vezi postareamarhaba, la 4 Mar 2010, 20:28, a spus:

- acesta este un forum unde NU sunt binevenite orice fel de machete. Doar tu si inca vreo 5 (din pacate inclusiv administratorii) traiti cu impresia asta falsa.

Maestre, am scris deja ca eu stiu unde se trage linia. Tiam spus si personal. Daca ai tu esti de parere ca eu traiesc din impresii te cam pacalesti.
Esti la a doua la adresa mea in acelasi topic.

Bafta!

#115 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior

Postat 04 March 2010 - 09:16 PM

Nu trebuie sa te superi Cristi. Faptul ca nu pot intelege de ce sunteti atit de indirjiti si tu si Gabi sa pastrati pe forum masinute de pe rafturi, nu trebuie sa te mire, pentru ca asa cum am zis, voi nu ati dat nici un raspuns concret care sa stea in picioare. Concret. Nu ca daca s-ar posta, nu ca ce-i ala modelism si machete, nu discutii din astea. Concret, ce mare filozofie sa scoatem die-cast-urile de-aici? Sigur ca daca eram doar eu atunci evident trebuia sa ma trimiteti la plimbare "pleaca ma de-aici , te-ai trezit tu sa te-nfoi". Dar ati vazut ca nu e vorba numai de mine. E vorba de MAREA majoritate. Si cind spun asta nu ma luati cu jumate plus unu din 1800 de asazisi membri. Asta e alta abureala. Luati-ma cu jumate plus unu dintre cei care si-au spus parerea, nu aiurea. Pe ceilalti nu-i intereseaza . Sau poate ca sunt de acord cu mine. Sau poate ca nu.
Pentru ca nu sunt nascut la ultima ploaie si pentru ca imi place sa cred ca am ramas prieten si cu tine si cu Gabi, am spus ca voi respecta orice decizie veti lua chiar daca nu o inteleg sau nu-s de-acord cu ea. Singurul lucru care-mi permit sa va rog este sa nu ma obligati sa inghit toate timpeniile unor dobitoci care la adapostul deciziei voastre au inteles ca pot sa-si etaleze aroganta si proasta crestere, in conditiile in care nu i-a jignit nimeni cu absolut nimic.

#116 Useril este offline   radudaniel23 

• Membru deplin

Postat 04 March 2010 - 09:34 PM

Mai Ovidiu, vad ca ma jignesti fara sa ma cunosti si fara sa stii ce-mi poate pielea. Daca nu ma laud cu ce mesteresc eu, nu inseamna ca sunt <scos de sub bolovan>. Afla ca am fost si la expozitii, am vazut si unele machete ale unora de aici numai ca nu-mi place sa ma dau rotund.
Tu incerci sa impui o schimbare, ci nu sa o propui si aici este marea greseala. Cand am spus ca incerci sa ai ai de partea ta pe Cristi si Gabi, n-am spus intamplator deoarece stiu foarte bine cine sunt. Ei nu ai iau apararea lui OLECO deoarece se descurca si singur.
Pe tine te deranjeaza ca nu ai avut castig de cauza. Daca gandeai cum trebuie planul de atac referitor la dorinta de a scoate de pe forum colectiile de machete die cast, iti dadeai sema ca asa ceva este imposibil.
Mai mult, ai incercat sa atragi de partea ta si cativa sustinatori care pe parcurs te-au parasit si ai ramas doar cu cei ce mai cred in <minuni>. Daca administratorul si propietarul forumului credeau ca subiectul die cast nu are ce cauta aici, stergeau demult sectiunea <machete auto>.
Se pare ca tu si cativa nu intelegeti care-i treaba cu machetele. Daca OLECO si altii ca el, postau machete die cast pe un forum dedicat sa spunem pescuitului, era ceva normal sa nu aiba ce cauta acolo si sa fie dati afara, dar atata timp cat ei posteaza pe un forum perfect <legal>, nu vad care-i problema?
Referitor la <ai>, <ii>, este scris de programul in care editez textul. Si nu face diferenta intre ai si ii.
Nu incerc sa te educ pentru ca n-am interes dar te citez: < Daca te scalzi in mocirla te maninca porcii> asa ca prefer sa ma retrag de la acest subiect.

#117 Useril este offline   flo 

• Membru senior
  • Postari: 2476
  • Inregistrat: 04-July 09

Postat 04 March 2010 - 09:35 PM

OLECO, daca a-i explica pentru ce pui toate aceste poze (pentru cine, vedem ca sunteti vreo 7 adepti ai manifestarii), cine stie...? Poate ne loveste o revelatie si putem sa ne bucuram si noi. Altfel, indaratnicia si incrancenarea cu care afisezi pozele si zeflemeaua cu care ai raspuns sunt de neinteles, evident admitand ca esti o persoana care apreciaza bunul simt.
Daca te limitai la cate o fotografie cu o masina de epoca, rara, sunt sigur ca nu provocai atata iritare. Eu chiar m-am bucurat sa vad imagini cu un autocamion. Dar asa...
Noroc si intelepciune.

Poate ca ar trebui, ca si pe alte forumuri, sa se impuna ca prima postare sa se faca la prezentare membrii.

Aceasta postare a fost editata de flo: 04 March 2010 - 09:43 PM

#118 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior

Postat 04 March 2010 - 09:38 PM

Vezi postarearadudaniel23, la 4 Mar 2010, 21:34, a spus:

Se pare ca tu si cativa nu intelegeti care-i treaba cu machetele.

De-aia-i bine ca te-avem pe tine.

In rest ai inteles totul foarte exact. Si zici ca sunt "regina dramei" parasita de sustinatori ? :bang:

Aceasta postare a fost editata de marhaba: 04 March 2010 - 09:49 PM

#119 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 04 March 2010 - 09:52 PM

Asa este! Nu trebuie sa ma supar doar ca eu nu-mi judec prietenii si am aceiasi pretentie de la ei: sa nu ma judece.
Daca incerci sa ma convingi de ceva incearca sa nu ma mai bagi in context.
Sustinetiva parerile si principiile fara sa ne mai bagati tot timpul in fata pe noi a caror vina nu este alta decat ca trebuie sa va pastorim. (Am uitat! La mine nu trebuie...)
Nu mi-am exprimat parerea nici pro nici contra. Am cerut argumente logice care sa nu poata fi conteste si care sa nu duca la stergerea tuturor topicelor si sectiunilor in care nu apar machete lucrate. (nu ma pronunt lucrate cum...)
Inainte de am-i raspunde, uita-te te rog sa vezi care sunt si cate sunt.
Si daca tot ti neaparat sa-mi exprim public parerea personala (nu ca n-asi mai fi facut-o) daca eu eram propietarul forumului, forumul asta nu mai exista demult.
Am deja ceva vreme de cand intru pe forum doar ca "trebie", si rareori ca-mi face placere. Si asta nu doar din cauza masinutelor despre care tu, ca machetist, ar trebui sa sti ca sunt masinute si "masinute". Dar asta e deja alta discutie.

Bafta!

#120 Useril este offline   Michael_Wittmann 

• Membru senior

Postat 04 March 2010 - 10:01 PM

Păcat că ajungem noi, cei vechi şi prieteni, la asemenea discuţii, din cauza unor nesimţiţi care nu ar avea ce căuta nici măcar pe un forum de galerie ultras. Păcat!

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

48 useri citesc topicul
0 membri, 48 vizitatori, 0 utilizatori anonimi