Forum Machete,Modelism,Hobby: Propunere de modificare a Regulamentului - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Propunere de modificare a Regulamentului

Sondaj: Modificare de regulament (93 membri au votat)

Sunteti de acord cu modificarea regulamentului in sensul celor spuse mai jos?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.
Voteaza

#121 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 04 March 2010 - 10:24 PM

Exagerezi cind zici ca te judec. Nu te judec deloc si stiu exact despre ce e vorba cum stiu si ca pozitia ta e de multe ori la mijloc sau de paratraznet. Dar pe cine-ai vrea sa bagam in fata daca voi doi sunteti cei care luati deciziile? pe aia 1875 minus 80 = 1795 de membri pe care-i doare-n cur? Macar astia 7 au avut bunul simt sa-si arate interesul chiar daca n-au avut atita singe-n pix sa-si sustina votul. Pardon sa bag in fata nu sa bagam ca ai auzit ca m-au parasit sustinatorii. Ce pareri si principii sa sustinem daca vorbim numa ca sa ne-auzim. Toti stim despre ce-i vorba dar despicam firu-n patrusute ca sa se piarda totul pe traseu ca de obicei. Nu ti se pare asemanator daca nu identic cu politica romaneasca?
Eu ti-am adus argumente logice (pentru mine). Ti-am spus ca sunt de parere ca aici ar trebui sa fie doar machete la care se lucreaza . Bun. Cu chestia despicatului firului in 14 ca ce inseamna se lucreaza , ati blocat totul exact ca si comisiile-n parlament. Hai sa facem asa: Cele care se iau de pe raft se pozeaza si se pun pe forum , la astea NU SE LUCREAZA nimic, sper ca esti de-acord. Restul stabileste tu la cite suruburi puse se considera lucrat. Sau tu cu Gabi. Ca e un topic sau sunt 1000 de topice n-are nici o importanta. Miine ma apuc si postez fotografii cu chiloti in miniatura. La scara. Imbracaminte facuta la scara pentru papusi facute la scara s.a.m.d. Sau astea nu-s machete.
Repet , NU consider ca face parte din obiectul de activitate. Or mai fi si altii care cred asta sau n-or mai fi, putem pune iar de-un poll dar il punem degeaba daca pe tine si pe Gabi nu va intereseaza.
Cica vreau sa impun imi spune si omul asta care "stie care-i treaba cu machetele". Asta pentru ca-mi spun si imi sustin parerea fie ea buna sau proasta ? Asta nu inseamna ca impun ceva nimanui. Ar trebui altii care stau cu limba-n gura sa-si spuna si ei parerea si sa si-o sutina. Indiferent de care parte sunt. Dar atitudinea de paduche lat romanesc care lasa pe altul sa se bage-n fata in timp ce susotesc pe la colturi, exista si aici. De ce sa nu ma cert eu cu tine nu-i asa.
Treaba-i mult mai simpla: imi dati un ban pe diverse motive sau si mai simplu inchideti topicul pentru ca oricum nu vad de ce-l mai lasati deschis. Trebuia sa-l inchideti demult dupa ce v-ati spus parerea, nu l-ati inchis asa ca deja au aparut vitejii in piele de tigru. Nu-l inchideti nici acum , stati sa vedeti la ce discutii o sa se-ajunga.

Aceasta postare a fost editata de marhaba: 04 March 2010 - 10:26 PM

#122 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 04 March 2010 - 10:32 PM

Am ceva timp pe forum asa incat am stiut (din antecedente) ca se va ajunge la conflicte, se pare ca exista un ciclu.
Topicul trebuia blocat din momentul in care s-a hotarat ca initiativa este neavenita !
Eu, alexie, sunt pentru metode chirurgicale, dictatoriale ca atare:
marhaba penalizat (capul rascoalei)
marhaba si grupul penalizati
un nou regulament mai putin permisiv si chiar aplicarea retroactiva
angajati 2-3 "biciuri"
etc.
Sa fie luata O MASURA (ca o sa-mi para dreapta sau nedreapta, n-are importanta ) dar trebuie dezamorsata tensiunea, senzatia este ca atunci pe clip-trade (citat din memorie) " suntem o nava fara pilot", sunt satul de "democratie" din real...virtual aveam o evadare...poate este doar astenia de primavara, dar nemultumirea o port in suflet de ceva timp.
Un chestionar, un poll, o mustrare, o analiza dura a ineptiilor ce le-am scris pe forum orice, orice decat nimic
crios unde si de ce a disparut placerea ?

#123 Useril este offline   orogos 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 20-May 08

Postat 04 March 2010 - 11:05 PM

Alexie sper ca glumesti de ce sa fie Marhaba penalizat ?...pentru ca a avut curajul sa-si spuna parerea ?. Vrei sa o dam in dictatura sau ce ?. Ideea este ca el a rabufnit pe un subiect pe care eu personal si alti prieteni modelisti din Brasov eram nemultumiti si am profitat de acel `referendum` pentru a fi auziti. Faptul ca eu sau prietenul meu bun nu mai postam aici pe forum este optiunea noastra dar ...asta este alta mincare de peste. 
Ceea ce nu inteleg sau inteleg este inversunarea administratorilor pentru a pastra masninutele de Peco pe acest forum. Ideea e foarte simpla si va rog sa verificati eu am facut-o sa nu vorbesc din amintiri dar toate site-urile arhicunoscute si acesate de modelism NU AU o sectiune auto si mai ales NU AU postari de gen Oleco de ce nu au ?!!! .......este lezne de inteles.... de ce vrem noi sa facem (sau mai ales ei ) altfel .....ma depaseste.

Aceasta postare a fost editata de orogos: 04 March 2010 - 11:10 PM

#124 Useril este offline   tommy 

• Membru senior
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 16-June 08

Postat 04 March 2010 - 11:14 PM

Vezi postarearadudaniel23, la 4 Mar 2010, 21:34, a spus:

Mai mult, ai incercat sa atragi de partea ta si cativa sustinatori care pe parcurs te-au parasit si ai ramas doar cu cei ce mai cred in <minuni>.

:))

Aceasta postare a fost editata de tommy: 04 March 2010 - 11:18 PM

#125 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 04 March 2010 - 11:17 PM

Pacat,pacat pentru sangele varsat.
In fine.Boala lunga,moarte sigura.
Marhaba,n-ai ramas fara sustinatori,fi pe pace.Este unii care nu vede sustinatorii,dar ce mai conteste?

Daca-i musai,ami iau dik tionarul si traduc in limbea roma.Nu de alta,dar d-aci incolo-i tiganie.

Am fost destul de aprigi,destul de virulenti,destul de cum n-ar fi trebuit sa fim.Pentru mine ajunge.Voi mai ziceti,daca mai vreti,da' eu zic pas.

Pe mine ma mahneste(poate a fost o vorba la suparare,desi n-as crede) postarea lui Crios.Eu acolo vad un nod.O buba.Nu am crezut,dar se pare ca omu'a zis-o p-aia mare.Cu toata sinceritatea.Asadar zarurile sunt aruncate,asa de tare ca nu le mai gaseste nimeni.
Eu ziceam pas,care vrea sa insemne ca ies de pe forum,de tot.Dragoste cu forta,inseamna viol.

Succes.

#126 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 05 March 2010 - 12:20 AM

Mai frate, ce chestii citesc pe aici. Scrise de oameni de la care, sincer, nu asteptam astfel de postari. Preferam aura aia de amicitie fortata dintre toti, chiar daca erau doar basme. Pacat.

Poate era mai bine sa nu fi scris Crios ceea ce a scris, dar daca e pe asa, inseamna ca treaba-i groasa si prezinta umflaturi.
Cand gazdele incep sa se foiasca e cazul s-o roiesti, atfel cazi in ridicol si eu unul cel putin (vad ca si Longinus e de aceeasi parere), prefer sa nu deranjez pe nimeni tot asa cum prefer sa nu fiu deranjat sau sa-mi fie deschisa usa cu subanteles. Poate si altii vad ca mine, sper insa sa nu fie cazul.

Nu sustin pe nimeni, insa (si aici foarte multi probabil sunt de acord cu mine) discutia despre masinute si postari fara sens a avut loc cu multa vreme inaintea acestui topic, doar ca prea putini au luat cuvantul -deschis- exprimandu-si punctul de vedere. Nu dau nume insa, am discutat cu destul de multi din cei de pe forum-toti avand aceasi parere vis-a-vis de subiectul in cauza. Topice -cel putin sacaitoare- !
Faptul ca avem aceasi pasiune ar fi trebuit sa fie un atuu pentru toata lumea, din pacate vad ca este doar un nou mod de a ne da palme virtuale si picioare in fund, la care cel/cei vizati sa spuna: -Multumesc sefu'-mai da una ! Pentru ce naiba va mai tot adunati atuncea la sezatorile lunare ? A mea-i mai mare decat a ta si-atat ? Proasta gandire aveti.

Pacat, pentru ca e singurul forum de acest gen din romanica asta lesinata si de rahat, pacat ca inca o data dati apa la moara celor care acum -ca si membrii "vizitatori"- stau, citesc si rad bine de reactia de oi proaste de care dam dovada. Macar de-ar fi prima data.
-Tot asa cum a fi membru aici nu e un drept ci o onoare, imi permit sa-mi rezerv dreptul si a-mi pastra onoarea de a face un pas inapoi in cochilia mea de machetist solo.

Eu unul sper sa se indrepte lucrurile intr-o directie buna si sa mai intru si sa citesc macar lucruri interesante. Deocamdata insa, prefer sa-mi vad doar de machetele mele dragi si la care tin cel putin la fel de mult ca si acum 25 de ani. Imi permit sa afirm ca le pretuiesc chiar mai mult decat oricare colectionar de masinute metalice, indiferent ca ele costa 5 lei ori 5000 de euroi (cum se zice prin alte parti).
Atata doar ca o voi face intr-un cerc mai restrans.
Spor sa aveti in discutii ulterioare, carnati cu bere sau ce mai vreti voi, dar mai ales la montat si vopsit machete. Alea's cele mai importante, restu's doar basme.

Aceasta postare a fost editata de AdiP: 05 March 2010 - 12:21 AM

#127 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 05 March 2010 - 12:30 AM

Vezi postareaorogos, la 4 Mar 2010, 23:05, a spus:

...................................

Specific revolutiilor "romanesti", va persista ambiguitatea.
Acest protest onorabil (initial) tinde sa devina o miriste in flacari langa A1, VIPER a luat o hotarare, Longinus a ales, o alta pierdere pentru "revolutie" este faptul ca printr-o conjunctura nefericita OLECO este tinta (respectivul membru are si topicuri modelistice/machetistice....autobuzele facute de la 0 mi-ar fi prins bine inainte...inainte sa fac porcaria aia de telecabina).
Eu particip la miscare pentru a fi auzit, marhaba este primul deci este capul rascoalei...daca iese bine culege laurii...e normal sa plateasca daca iese nasol...abia aici glumesc, acolo am nominalizat unele din rezultatele conflictului.
Nu este vina mea ca acum "benzinistii" sunt bulversati si nu inteleg situatia in care s-au trezit (si culmea nici vina lor nu este) si eu sunt "benzinar" pentru multi dinte voi si Slava Domnului zburd prin topice ca in inconstienta mea nu-mi dau seama ca poluez si culmea este ca am votat tocmai contra poluarii:
Aviatie : "De maine ma apuc de BF122XXL" si trecura 2 ani
Blindate: "Trotineta blindata" 20 topicuri cu foto GATA!
Figurine: "Acest neamt este beton" foto cu telefon, neclara dar tot se ghicesc bavurile
Diorame: "10 topicuri de joaca"
si mai sunt sectiuni pana la Auto care este Regina balului, si mai sunt si dupa

Si ca tot m-am pus pe mancat cacat (da, mananc de fel dar macar imi facea placere) si am intrat pe un fagas in care nu mai vad cale de iesire (ASTEPT INDICATII):
Sunt un om cu frica lui Dumnezeu:
"Ma rog la EL sa cutare si cutare si in schimb ma apuca burta...stau fericit pe buda....NU SUNT NEICA NIMENI, MA AUZIT, MA BAGAT IN SEAMA"

Legat tot de materia cenusie (daca manci carbuni) as vizualiza si posta intr-un topic despre rahat...daca sunt poze acceptabile, descriere metode si compozitie si gasesc indemnuri ca din samburii (de cirese?) existenti pot sa obtin pepeni la 1/35.

#128 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 05 March 2010 - 12:48 AM

Ca de obicei, una se scrie, alta se intelege. Cei cu musca pe clop pleaca si ajung cei vechi sa aiba discutii. Acum parerea mea, dupa ce am intrat si am ocolit mai multe subiecte la Auto decat de obicei: masinutele astea de jucarie nu prea au ce cauta. Si da, sunt de jucarie, cand eram mici si puneam mana pe asa ceva nu le mai lasam. Le deschideam usile, la incercam suspensiile, faceam curse, etc. Nu inseamna ca e o prostie sa le colectionezi. Si eu am colectie de castele LEGO, chipurile pt. copii. Dar LEGO e tot pentru joaca, nu pot sa sustin ca sunt machete de castel. Deci si masinutele sunt de joaca si nu au ce cauta aici. Daca au, promit ca incep sa le pun pe cele ale fiului meu la rubrica auto, la Colectia lui Olaf & Co, numai ca fiul meu le si tuneaza, au weathering, vopsea sarita, ma rog tot tacamul.

Pe de alta parte daca Gabi vrea sa plateasca bani sa tina o gramada de poze cu jucarii nu are decat sa o faca. Tot ce ma incurca pe mine este ca va trebui sa sar mai multe subiecte. De o buna bucata de vreme nu mai citesc tot. Citesc selectiv. Selectiv dupa autor. De exemplu avioanele ma excita la fel ca si un extinctor vopsit verde dar totusi, abia astept sa vad ce face Bill cu apa la barca aia cu dinti. La fel urmaresc si blindatul lui Marhaba ca poate il prind intr-o diorama. La Auto nu mai citesc demult. Poate doar daca vad un subiect deschis de Suburban sau Crios. Si aici recunosc ca poate fi o anumita poluare, ca daca cineva chiar face o macheta auto sigur nu o sa o vad. Dar sincer sa fiu daca se face o rubrica Die Cast ar fi o solutie de compromis acceptabila. Noi o sa o sarim mai usor, ca oricum nu ne intereseaza, chiar daca le monteaza cu suruburi sau nu, iar ei o sa aiba locul lor si nu ne vor mai incurca.

Parerea mea pe care o dau, o sustin si o semnez.

P.S. Din experienta astept acum sa se intample iar ca cineva sa se retraga, altul sa nu zica nimic dar sa nu mai posteze, etc. Inainte sa faceti asta va iau pe coarda sensibila. Suntem cativa din aia vechi. Ne cunoastem de ceva ani, si pe virtual si in realitate. Fiecare stim ce le poate pielea celorlalti. Asa ca lasati prostiile. Marhaba, Crios ti-a zis clar pozitia lui si parerea lui personala. Sigur ai citit printre randuri. Crios, Marhaba nu a vrut in nici un caz sa te atace sau sa se ia de tine, asa ca nu are rost sa numeri de cate ori zice "administrator" in postari :bang:. Ca foloseste procedeul literar numit sinecdoca, inlocuirea intregului prin parte si a partii prin intreg, deci cand zice administratori nu se refera la tine. Nu in mod special. :bang: In rest Odin sa ne judece, ca a primit ce trebuie azi.

#129 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 05 March 2010 - 01:34 AM

Vezi postareaAdiP, la 5 Mar 2010, 00:20, a spus:

Pacat, pentru ca e singurul forum de acest gen din romanica asta lesinata si de rahat,

A fost. In curind va fi doar al nspelea forum de masinute.

Vezi postareaOlafTheViking, la 5 Mar 2010, 00:48, a spus:

Pe de alta parte daca Gabi vrea sa plateasca bani sa tina o gramada de poze cu jucarii nu are decat sa o faca.

Absolut corect asa cum mai ziceam . Doar s-o spuna.

Inca ceva:
Din 38 de topicuri cu discutii active azi sunt dupa cum urmeaza:
- 8 auto
- 7 aviatie
- 4 blindate
- 3 figurine
- 2 marina
- 1 feroviar
- 1 diorame
- 12 frectii

E doar un exemplu cu sau fara relevanta. Si ca sa nu maninc rahat, nu toate discutiile auto au fost cu poze de masinute ci si cu constructii.

Gabi, fiind cel care are ultimul cuvint, ar trebui sa spui o data pentru totdeauna daca TU vrei sa tii poze cu masinute in forumul asta sau nu. Stii la ce ma refer, am spus-o si eu si altii de zeci de ori, cu totii stim despre ce e vorba in propozitie, sa n-o mai frecam la rece la infinit, cu analize pe text si alte filozofii despre ce-am vrea si cum am vrea . Da sau nu. Dupa care ar trebui sa inchizi acest topic. Altfel, dupa cum ai putut observa , sunt baieti care au simtit ca-i la liber si discutiile o sa degenereze si mai rau.

Inca ceva Olafe, nu eu am facut din asta o drama chiar daca m-au proclamat unii regina balului. Drama a rezultat din lipsa de transparenta si din stilul nostru de a sta cu pantalonii rupti in cur si a face filozofie , in loc de a pune mina pe ac si ata. Pe mine n-au de ce sa ma dea afara, iar singur nu plec decit in doua situatii una cind forumul asta nu va mai fi de modelism ci de frecangeala (curind dupa cum o vad) si a doua in situatia in care casa ramine fara stapini si sobolanii urca pe masa.

Aceasta postare a fost editata de marhaba: 05 March 2010 - 01:48 AM

#130 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 05 March 2010 - 01:58 AM

Mda... Incepuse cat de cat bine, si s-a ajuns la un penibil absolut. O sa aveti o decizie pana luni dimineata, intr-un fel sau altul. Pana atunci, cine mai comenteaza pe tema asta, zboara. Fara comentarii, fara justificari, fara exceptii. Ca tot va plangeati ca nu se ia o pozitie ferma ;)

Oricum, topicuri de genul asta sunt o adevarata mina de aur, poti sa aflii chestii noi care nici prin cap nu ti-ar fi trecut sa le gandesti...

Eu de exemplu am aflat urmatoarele:
- exista o suma de persoane care stiu cu mult mai bine decat mine ce gandesc exact. Ceea ce nu poate decat sa ma bucure, chiar ma gandesc sa-i angajez cu jumate de norma, sa-mi puna gandurile in ordine, ca sunt exact pe felie...
- exista o categorie aparte de utilizatori, specializati in aruncatul cu parerea si balacitul in maro. Nu fac altceva util pe forum, da's primii la topicuri d-astea. Propun sa-i mazilim imediat ce terminam cu balciul asta. Pun si de-un poll, ce ziceti? Eventual facem un "hit list", si cand ne mai plictisim, mai punem de-o distractie d-asta... Cu tot tacamul, chiuituri, injurat adminii care sta degeaba, "animatoare" vad ca se gasesc...
- la scoala nu se invata se pare semnificata exacta a expresie populare "ciocul mic si joc de glezne"... Altfel nu-mi pot explica o categorie aparte de reactii...
- asta-i una veche, dar merita reamintita... Sunt unii care se bat cu tastatura-n piept ca muta muntii din loc, dar cand e de facut ceva serios, se plictisesc dupa 5 minute, pe motiv ca "nu au cu cine, nu au cu ce, nu au unde si nu au cand, dom'le." Lumea-i rea si perversa... Daca esti de partea gresita a gardului.

Ar mai fi cateva, dar le tin pentru mine...

In incheiere, ca sa fie foarte clar (repetitia e mama invataturii):
O sa aveti o decizie pana luni dimineata, intr-un fel sau altul. Pana atunci, cine mai comenteaza pe tema asta, zboara de aici. Fara comentarii, fara justificari, fara exceptii.
Vorba aia... Vreau sa se auda musca!... :bang:

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

45 useri citesc topicul
0 membri, 45 vizitatori, 0 utilizatori anonimi