Pe masa de lucru - Mississippi autor victordegalati
Postat 02 August 2006 - 07:45 AM
Offf... mai frate Victor al Galatiului !
Pai, da-l in .... biiiipp... ma-sii de ticalos jegos !
Nici o padure nu este fara uscaturi, dar majoritatea fratilor care contribuie la acest forum, sunt cu siguranta niste oameni minunati !
Pe unii, am avut norocul sa-i cunosc. Pe altii (majoritatea) inca nu. Sper din suflet sa mi se intample, in viitor. Dar... sunt foarte sigur de ce am afirmat mai sus !
Tu ai totalul si deplinul meu respect, pentru lucrarile care ies din manutele si sufletul lu' matale.
Sa traiesti, FRATE !
Pai, da-l in .... biiiipp... ma-sii de ticalos jegos !
Nici o padure nu este fara uscaturi, dar majoritatea fratilor care contribuie la acest forum, sunt cu siguranta niste oameni minunati !
Pe unii, am avut norocul sa-i cunosc. Pe altii (majoritatea) inca nu. Sper din suflet sa mi se intample, in viitor. Dar... sunt foarte sigur de ce am afirmat mai sus !
Tu ai totalul si deplinul meu respect, pentru lucrarile care ies din manutele si sufletul lu' matale.
Sa traiesti, FRATE !
Postat 02 August 2006 - 07:50 AM
Victordegalati, este unii, care, ascunsi in spatele, pardon!, fata monitorului, isi scot la lumina calitatili. Sfatul meu: ignora-i si pune cit mai multe "lemne" aici, ca tare-s faine!!!! Si muuulta munca in ele!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 02 August 2006 - 07:52 AM
Postat 04 August 2006 - 01:59 PM
Victor, semnez si eu intru totul colegilor cu aprecieri si sfaturi, as vrea sa am timp sa lucrez si eu in ritmul tau si sa le fac in ciuda la unii altii, din pacate timpul ma limiteaza mult.
"Padure fara uscaturi nu gasesti"
Dute inainte ca mergi foarte bine, si "personajul" care a facut asta eu nu pot sa-l numesc modelist, in lumea noastra asa ceva nu cred ca are ce cauta, pasiune a una si nu are loc langa oftica si ofticati.
Stima, si respect,
Sorin
"Padure fara uscaturi nu gasesti"
Dute inainte ca mergi foarte bine, si "personajul" care a facut asta eu nu pot sa-l numesc modelist, in lumea noastra asa ceva nu cred ca are ce cauta, pasiune a una si nu are loc langa oftica si ofticati.
Stima, si respect,
Sorin
Postat 04 August 2006 - 04:14 PM
Nenea Victor...
Sa dea Dumnezeu aluia de s-a luat de pielea lu' matale sa nu-i mai stea bine nici-o lipitura, sa-i se infunde aerografu' exact cand ii arde buza mai tare si sa i se matuiasca toate cupolele, cu tot cu Future.
Si daca mai sunt viteji din astia, da-le un forward prin forum sa ii tavlim prin niste chit si prin pigmenti.
Auzi dom'le tupeu...
Tu sa fii sanatos nene ca la ce iti iese din mana, nu te-as da pe multi!!!
SANATATE SI NOROC
Sa dea Dumnezeu aluia de s-a luat de pielea lu' matale sa nu-i mai stea bine nici-o lipitura, sa-i se infunde aerografu' exact cand ii arde buza mai tare si sa i se matuiasca toate cupolele, cu tot cu Future.
Si daca mai sunt viteji din astia, da-le un forward prin forum sa ii tavlim prin niste chit si prin pigmenti.
Auzi dom'le tupeu...
Tu sa fii sanatos nene ca la ce iti iese din mana, nu te-as da pe multi!!!
SANATATE SI NOROC
Postat 07 August 2006 - 03:25 PM
Eu cand am citit prima data mi-a venit sa rad. Eram convins ca e o gluma. Dar se pare ca pana la urma chiar exista un imbecil din asta. O fi probabil vreun pusti cordit care nu a inteles nimic din forumul asta.
Singurul lucru care deranjeaza la barcute este ca in ultima vreme nu prea le-am mai vazut asa ca fa poze si pune-le aici fara jena.
Olaf-care-se-joaca-cu-soldateii
Singurul lucru care deranjeaza la barcute este ca in ultima vreme nu prea le-am mai vazut asa ca fa poze si pune-le aici fara jena.
Olaf-care-se-joaca-cu-soldateii
Postat 08 August 2006 - 11:10 AM
victordegalati, la Aug 1 2006, 05:06 PM, a spus:
am primit astazi prin e-mail-de pe un cont necunoscut- o intrebare"ce cauti tu cu lemnele tale intr-o comunitate de machetisti de modele plastice ?"
Victoras, expresia in sine are mai multe intelesuri dintre care si bune nu numai rele.
Sincer, nu cred ca ai deranjat pe cineva si daca cineva, cumva, candva ... s-a deranjat ... ( ) n-are decat!
Pe care sa ti-o zic? Pe aia cu "cainii latra, ursul merge" sau pe aia cu "nu mor caii cand vor cainii"?
Lucreaza, pozeaza, posteaza si ...
Bafta!
Postat 12 August 2006 - 09:44 AM
Frate Victor, scuze pentru interventia asta intarziata, eu de obicei ,,vanez'' zburatoare. Abia azi am citit si eu despre chestia aia cu ''lemnele'' si m-a lasat perplex. Nu baga in seama asa ceva. Stiu si eu ce inseamna sa faci ceva de la zero, nu conteaza din ce material. Chiar daca nu are legatura cu navele uite o poza cu ceea ce mai bidiganesc si eu din lemn(balsa).
Cu stima
Gopo
PS S-a bagat si fiu-meu in cadru
Cu stima
Gopo
PS S-a bagat si fiu-meu in cadru