La Couronne
Postat 31 August 2011 - 09:08 PM
Ai dreptate , i-am cautat si am gasit cativa dintre ei dar ii mai caut si pe ceilalti. Lasand gluma deoparte asta este printre primele 3 cele mai frumoase lucrari de pe acest forum si ma refer la marina sa nu se supere ceilalti, tanc etc..., tine-o tot asa bafta
Aceasta postare a fost editata de axxel_d: 31 August 2011 - 09:10 PM
Postat 04 September 2011 - 12:24 AM
Salut,
axxel_d .........blamalele sunt din tabla de cupru de 0.2 - 0.3 mm.
Cum le-am realizat: am taiat o fasiuta din tabla de 1.5 mm latime, am facut ochiul balamalei pe un spiral de 0.3 mm, si am taiat cu ajutorul unui disc de 1 mm grosime fanta in balama. Ptr cealalta parte am facut acelasi lucru dar am pilit partile exterioare. Si m-ai m-am ajutat si de o pila. Cam asta ar fi toata procedura.
Nu pot atasa poze, internetul unde sunt acum este foarte slab, sper ca m-am facut inteles doar prin scris.
Spor la pigulit si numai bine.
Ovidiu
axxel_d .........blamalele sunt din tabla de cupru de 0.2 - 0.3 mm.
Cum le-am realizat: am taiat o fasiuta din tabla de 1.5 mm latime, am facut ochiul balamalei pe un spiral de 0.3 mm, si am taiat cu ajutorul unui disc de 1 mm grosime fanta in balama. Ptr cealalta parte am facut acelasi lucru dar am pilit partile exterioare. Si m-ai m-am ajutat si de o pila. Cam asta ar fi toata procedura.
Nu pot atasa poze, internetul unde sunt acum este foarte slab, sper ca m-am facut inteles doar prin scris.
Spor la pigulit si numai bine.
Ovidiu