Longinus, nu defel sunt partizanul impartirii in mare detaliu, din principiu... Daca am merge pe varianta asta, ca exemplu la aviatie (ca sa vorbesc de un domeniu apropiat mie), am putea sa avem subsectiuni de genul anterior WWI, WWI, interbelic, WWII, '50s-'70s, modern. Fiecare impartita in aparate militare si aparate civile. Fiecare impartita in avioane cu elice, reactive, elicoptere, planoare, altele. Fiecare cu scarile comune, adica 1:144, 1:72, 1:48, 1:32, altele... Fa un calcul, si vezi cate ar fi... Ies cam 300 dupa calculele mele
Stiu, e un exemplu in extrema cealalta. Dar ca idee...
Sectiunile, asa cum sunt acum, sunt acoperitoare pentru toate domeniile, fara a fi foarte multe. Daca incepem sa segmentam (desi ideea o inteleg, va fi teoretic mai usor de gasit ceva), ajungem la o structura extrem de stufoasa si greu de mentinut.
Fiecare noua sectiune are propriile sale setari in softul forumului, si cu cat sunt mai multe, cu atat e mai greu de administrat. In plus, marirea numarului de sectiuni are un impact semnificativ asupra vitezei de afisare a paginilor si a incarcarii serverului.
Daca descrierea sectiunii de blindate nu este acoperitoare, pot sa o modific pentru a o face mai clara...