ETAPE DE CONSTRUCTIE - Macheta autobuz DAC 112 UDM (1987) - scara 1/43 # 555 /// 154
Postat 16 April 2010 - 03:07 PM
ZIUA 6
Dotari:
- in interior:
> trape transparante;
> bare de sustinere;
> lampi iluminat;
> compostoare;
> capace vizitare;
> scaun sofer imbracat in piele si avand suspensie mecanica;
> cutie pentru scule, confectionata din furnir, cu capac mobil, functional mecanic;
> dulap trusa ''prim ajutor'';
> volan reglabil pe inaltime, avand diverse accesorii;
> schimbator viteze mobil, functional mecanic;
> oglinda retrovizoare reglabila mecanic.
- exterior:
> se invart rotile;
> stergatoare parbriz, functionale mecanic;
> oglinzi retrovizoare, functionale mecanic, bratz/corp;
> toba esapament.
Dotari:
- in interior:
> trape transparante;
> bare de sustinere;
> lampi iluminat;
> compostoare;
> capace vizitare;
> scaun sofer imbracat in piele si avand suspensie mecanica;
> cutie pentru scule, confectionata din furnir, cu capac mobil, functional mecanic;
> dulap trusa ''prim ajutor'';
> volan reglabil pe inaltime, avand diverse accesorii;
> schimbator viteze mobil, functional mecanic;
> oglinda retrovizoare reglabila mecanic.
- exterior:
> se invart rotile;
> stergatoare parbriz, functionale mecanic;
> oglinzi retrovizoare, functionale mecanic, bratz/corp;
> toba esapament.
Aceasta postare a fost editata de OLECO: 16 April 2010 - 03:15 PM
Postat 16 April 2010 - 09:53 PM
Postat 17 April 2010 - 11:50 PM
Numi vine sa cred ochilor... frumos lucrat, impecabil. As avea multe cuvinte de lauda dar toate sunt sinonime intre ele.
Desigur frumos lucrat si diorama cu multe detalii. Ar fi frumos sa faci la fiecare macheta construita de OM la fel.
Troleibuze ai facut? sau articulate?
Numai bine!
Desigur frumos lucrat si diorama cu multe detalii. Ar fi frumos sa faci la fiecare macheta construita de OM la fel.
Numai bine!
Postat 18 April 2010 - 10:09 AM
ciprian_gl, la 18 Apr 2010, 00:50, a spus:
Numi vine sa cred ochilor... frumos lucrat, impecabil. As avea multe cuvinte de lauda dar toate sunt sinonime intre ele.
Numai bine!
Numai bine!
Multumesc Ciprian!
Am comanda si pentru articulat, care va fi si troleibuz. Schema de culoare va fi rosu (caramiziu) - alb.
Incep constructia in luna mai.
Aceasta postare a fost editata de OLECO: 18 April 2010 - 10:12 AM
Postat 18 April 2010 - 10:28 AM
Paaaaiii, daca mai ai comenzi si de alte astfel de "agregate" poate ar fi bine sa incepi sa dimensoinezi corect sarma din care faci picioarele scaunelor, si a barelor de sustinere de prin autobuz, dar mai ales a celor de pe usi...Adicatelea sa fie "la scara".Si poate ca a sosit momentul sa renunti la autocolant si sa treci la aerograf.In felul asta vei putea sa le si finisezi mai bine si nu vor mai avea aspect de "casa pionierilor"...De asemenea cred ca poti , de acum, sa-ti faci o matrita pentru cauciucuri si sa lasi garniturile alea in pace.La cate roti ai de facut , merita!Si nu in ultimul rand, cred ca doua trei poze repezentative sunt mai mult decat de ajuns. Prezinti o macheta de calitate medie nu vreun top -model.
- ← Autovehicule din dotarea Politiei Romane (ARO 243 D, Ford Tranzit...)
- Auto
- Subaru Impreza Wrc 1.24 →