ajutor emblema
Postat 09 February 2010 - 07:04 PM
Vreau sa tiparesc color pe autocolant waterproof emblema grupului 7 de vinatoare.
Insa nu am gasit decat o realizare alb-negru a acestei embleme. Atasez un scan luat din cartea Domnului Craciunoiu, la care am "ghicit" cam care ar fi trebuit sa fie culorile, dupa opinia mea, neavenita.
Pentru cei care sunt mult mai bine informati decat mine, va rog frumos sa ma ajutati cu denumirea culorilor folosite pentru aceasta emblema.
Multumesc foarte mult deajutor
Postat 09 February 2010 - 07:32 PM
AlexPl, la 9 Feb 2010, 19:04, a spus:
Vreau sa tiparesc color pe autocolant waterproof emblema grupului 7 de vinatoare.
Insa nu am gasit decat o realizare alb-negru a acestei embleme. Atasez un scan luat din cartea Domnului Craciunoiu, la care am "ghicit" cam care ar fi trebuit sa fie culorile, dupa opinia mea, neavenita.
Pentru cei care sunt mult mai bine informati decat mine, va rog frumos sa ma ajutati cu denumirea culorilor folosite pentru aceasta emblema.
Multumesc foarte mult deajutor
Postat 09 February 2010 - 09:28 PM
Vreau sa fac un autocolant de pus pe masina.
In Ploiesti exista o masina Peugeot 307 care are pe laterala emblema grupului Desloch-Serbanescu facuta din autocolant de diferite culori, decupat si lipt pe masina. Masina este condusa de o doamna, cel putin din cate am observat eu. Cine stie, poate propietarul masinii este membru al forumului...
Postat 11 February 2010 - 04:32 PM
daca imi permiti o parere... daca autocolantul waterproof este doar rezistent la apa nu rezolvi nimic,te sfatuiesc sa folosesti autocolant cu folie transparenta protectoare impotriva razelor solare(autocolant gen cel de pe geamurile magazinelor). Iar pe usa nu prea iti indic ca toti plozii o sa-si faca de lucru ...
Mai repede iti recomand un parasolar in toata lungimea parbrizului,si cu autocolantu pe usa o sa te sacaie militienii toata ziulica ... sau daca nu iti cumperi alte 2 usi si le duci in casa si pui aerografu la treaba
Spor
Aceasta postare a fost editata de Maverick: 11 February 2010 - 04:36 PM
Postat 12 February 2010 - 08:10 AM
O sa ma duc la o firma specializata, care face autocolante pentru masini.
Postat 14 February 2010 - 09:29 PM
Si pina la urma, care este forma originala?
Cea cu trei culori pe fundal, sau cea cu rosu si albastru pe fundal, si cu semnul 7V galben?
Sau au existat amandoua in paralel?
RaduB, tu ce parere ai? Am vazut ca pe decalurile tale se afla emblema grupului Desloch/ Serbanescu. Ai studiat cumva si emblema grupului 7 vanatoare?
Nu o sa fac emblema din metal cromat, pentru ca masina pe care vreau sa o aplic nu este proprietatea mea, este masina de serviciu. Un autocolant se aplica usor si se da jos la fel de usor, fara pagube asupra masinii.
Postat 14 February 2010 - 09:39 PM
AlexPl, la 14 Feb 2010, 21:29, a spus:
Si pina la urma, care este forma originala?
Cea cu trei culori pe fundal, sau cea cu rosu si albastru pe fundal, si cu semnul 7V galben?
Sau au existat amandoua in paralel?
Sincer nu stiu . Cred ca cei care au facut aceste imagini s-au inspirat de undeva. Eu in calculator am trei variante diferite.
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de ovichelu: 14 February 2010 - 09:39 PM