O macheta foarte usor de realizat si cu satisfactii pe masura (din pct. meu de vedere), foarte multe detalii, putine piese, anvelope de cauciuc. Totul a durat, lejer, 2 zile. Nu a necesitat decat foarte putin chit pe ici pe colo, vopseaua am avut-o in "stoc" (FS34102 - revell 361).
Cateva imagini cu ce gasim in cutie. Cu ea montata/vopsita am sa pun diseara, nu mai aveam baterie la aparat.
Pagina 1 din 1
M1126 Stryker Trumpeter 1/72
Postat 15 February 2010 - 10:22 AM
Putina noroiala...
am folosit o nuanta de maro stropit cu o pensula cu par scurt si acel creion de la Tamiya (Tamiya Weathering stick - mud)
Prelata am facut-o mai mult din plictiseala, aveam un servetel pe langa mine si m-am gandit sa fac ceva cu el, sa nu-l arunc, asa ca l-am legat cu ceva ata si l-am balacit in verde. Nu e lipit de blindat si ma mai gandesc daca il las acolo sau nu.
am folosit o nuanta de maro stropit cu o pensula cu par scurt si acel creion de la Tamiya (Tamiya Weathering stick - mud)
Prelata am facut-o mai mult din plictiseala, aveam un servetel pe langa mine si m-am gandit sa fac ceva cu el, sa nu-l arunc, asa ca l-am legat cu ceva ata si l-am balacit in verde. Nu e lipit de blindat si ma mai gandesc daca il las acolo sau nu.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1