Mig 21 MF 1/32 Un clasic
Postat 06 February 2010 - 10:16 AM
tibi22, la 6 Feb 2010, 09:53, a spus:
Superb lucrat! Imi place mult wash-ul aplicat in cockpit! Cu ce l-ai facut?
E dry brush cu sa zicem un argintiu de fapt stainless de la Mr. Metal apoi aplicat un wash facut din:
-pigment praf siena si negru razuite de pe creioane luate de la magazinele de arta
-alcool combinat cu apa
-detergent de vase
-ceva sapun
Postat 06 February 2010 - 10:51 AM
Postat 06 February 2010 - 05:05 PM
Deoarece ajutajul nu prea aduce cu cel original am decis sa-l modific.
Mai exact taiat fiecare volet in parte apoi am eliminat vreo 3 voleti si le am aplicat cu ceva spatii intre ele.
Dupa cum se vede spatiile dintre voleti le am aplicat niste tabla de Al taiata in forma trapezoidala
Mai exact taiat fiecare volet in parte apoi am eliminat vreo 3 voleti si le am aplicat cu ceva spatii intre ele.
Dupa cum se vede spatiile dintre voleti le am aplicat niste tabla de Al taiata in forma trapezoidala
Postat 06 February 2010 - 08:16 PM
Postat 06 February 2010 - 10:59 PM
setal, la 6 Feb 2010, 20:16, a spus:
[...]
Daca vreti metal atunci Alclad.....ma intreb cum e primerul lor.....daca a folosit cineva?
Daca vreti metal atunci Alclad.....ma intreb cum e primerul lor.....daca a folosit cineva?
Am folosit eu, am toata gama Alclad, am si facut topicuri separate de review aici pe forum. Eu sunt aproape de vopsire cu unul identic dar 1/48. Ce gri ai decis sa folosesti pentru exterior?
Postat 07 February 2010 - 12:42 AM
Romulus, la 6 Feb 2010, 22:59, a spus:
Am folosit eu, am toata gama Alclad, am si facut topicuri separate de review aici pe forum. Eu sunt aproape de vopsire cu unul identic dar 1/48. Ce gri ai decis sa folosesti pentru exterior?
Revell email no.374 SM
Poti sa mi dai niste detalii despre primerul celor de la alclad.....vreau sa mi cumpar asa ceva
de fapt vreau sa l dau pe o macheta din rasina de piper cheyenne unde o sa fac mult scratch building si vreau sa nivelez imperfectiunile