Salut.
Daca M3 Scout Car-ul este a treia mea macheta, asta este prima
Sincer neavand idee cat de "mari" sunt cele la 1:72 plus ca in magazin nu mai era la scara 1:35 decat doua camioane si nu vroiam camioane, am zis wtf, desi vanzatorul mi-au zis ca sunt mici
Prima greseala de m-am dat cu capu de pereti, au fost rotile de jos (stiu ca au o denumire dar am lapsus) care le-am slefuit tumburusele care intrau in locasul de pe suspensii. Deeeci sunt strambe toate, senila nu calca pe toate, chiar sta al naibii de stramb pe partea stanga. Asta e.
A doua greseala a fost cand m-am chinuit sa pun senilele, cea dreapta am reusit sa o rup. Dar am peticit destul de bine la ea, zic eu.
Alte greseli mai sunt dar nu-mi mai amintesc.
Poze :
Pagina 1 din 1
Pz Kpfw IV Ausf G Dragon 1:72 - Prima mea macheta
Postat 05 February 2010 - 11:22 AM
Multumesc pentru aprecieri! Da, sunt cateva locuri unde e sarita vopseaua... taicamiu cand i l-am aratat parca era copil mic "da-mi, da-mi da-mi sa vad!" si inca nu e lacuit. Mda.
@zeus : tancurile cele doua cand le-am vopsit am avut la dispozitie 6 culori acrilice Vallejo. O sa ma uit cand ajung acasa si iti dau nuantele exacte.
@zeus : tancurile cele doua cand le-am vopsit am avut la dispozitie 6 culori acrilice Vallejo. O sa ma uit cand ajung acasa si iti dau nuantele exacte.
Postat 05 February 2010 - 12:33 PM
Un mare bravos pt vopsire,atat la asta cat si la Tigru...Debutul e unul mai mult decat promitator,asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme...sunt convins ca la urmatoarele vei acorda o atentie sporita montajului si debavurarii.In privinta senilelor intr-o bucata ,de DS,de la Dragon,imi permit sa-ti dau un sfat..."trage",prima data, senila pe roata dintata, incat "dintii" sa intre la maxim in ea...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1