Am luat prin toamna aceasta macheta de la Pavel si in sfarsit i-a venit randul pe masa de lucru. Am incercat sa o imbatranesc folosind umbra arsa si umbra naturala + benzina pentru brichete. Deoarece rotile nu sunt in acelasi plan (greseala mea), ii fac un postament pentru a "pacali" ochii.
Este primul vechicul pe care il uzez. Spuneti-mi o parere sincera.
Pagina 1 din 1
Gaz 67B ParcModels 1/35
Postat 04 February 2010 - 05:26 PM
Salutare. Ma dau si eu cu parerea, desi sunt incepator, sper ca sunt critici constructive.
Primul lucru care mi-a sarit in ochi sunt rotile care nu sunt imbinate drept - se vede dunga de imbinare. Al doilea lucru, poate gresesc, scaunele par a fi din lemn masiv, cred ca erau perne deasupra chiar daca scheletul este din lemn.
Per total mie imi pare o lucrare ingrijita dar prea simplista - mie personal imi da impresia unei masini care nu a fost folosita decat pentru a fi bagata in hala unui muzeu unde a prins putina rugina
Dar per total e ok. Ai putea sa-l transformi intr-un experiment sa experimentezi fel si fel pe masina.
Toate cele bune!
Primul lucru care mi-a sarit in ochi sunt rotile care nu sunt imbinate drept - se vede dunga de imbinare. Al doilea lucru, poate gresesc, scaunele par a fi din lemn masiv, cred ca erau perne deasupra chiar daca scheletul este din lemn.
Per total mie imi pare o lucrare ingrijita dar prea simplista - mie personal imi da impresia unei masini care nu a fost folosita decat pentru a fi bagata in hala unui muzeu unde a prins putina rugina
Dar per total e ok. Ai putea sa-l transformi intr-un experiment sa experimentezi fel si fel pe masina.
Toate cele bune!
Postat 04 February 2010 - 07:03 PM
Multumesc pentru raspuns.
Kit-ul este saracacios in priviinta accesoriilor. Intr-adevar, puntea fata arata cam "dubios". Doresc ca pe aceasta macheta sa imi dau mana cu tehnicile si produsele pentru weathring.
Am inceput sa lurez si la postament: am lipit doua placute de plastic, ce mascheaza bay-urile de 5.25" (unitati optice); a gravat pe suprafata santuri pentru a mari aderenta si am adaugat poxilina. Priza s-a realizat destul de repede incat nu am mai avut timp sa presez rotile pe toata suprafata si sa las urmele anvelopelor.
Kit-ul este saracacios in priviinta accesoriilor. Intr-adevar, puntea fata arata cam "dubios". Doresc ca pe aceasta macheta sa imi dau mana cu tehnicile si produsele pentru weathring.
Am inceput sa lurez si la postament: am lipit doua placute de plastic, ce mascheaza bay-urile de 5.25" (unitati optice); a gravat pe suprafata santuri pentru a mari aderenta si am adaugat poxilina. Priza s-a realizat destul de repede incat nu am mai avut timp sa presez rotile pe toata suprafata si sa las urmele anvelopelor.
Aceasta postare a fost editata de buha: 04 February 2010 - 07:54 PM
Postat 04 February 2010 - 09:57 PM
Salut! Imi place Gaz-ul tau. Incearca si un pic de uzura, niste vopsea sarita, un pic de noroi/praf pe ea. Vopseaua sarita o poti face ori cu un buretel mic inmuiat in vopsea neagra, stors bine de surplusul de vopsea si apoi dai cu buretele unde crezi tu ca ar fi sarit vopseaua, tufui usor(cred ca asa se zice), ori cu o pensula. Metoda cu pensula nu prea stiu eu sa o explic, inca invat cu se face:-P Prafuirea presupun ca sti sa o faci. Acesta este sfatul meu, nu il lua in calcul ca pe sfatul unui profesionist, ci ca pe sfatul unui prieten care a mai invatat cate ceva de pe la altii
Arata acest topic
Pagina 1 din 1