Forum Machete,Modelism,Hobby: M3 Scout Car - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

M3 Scout Car Zvezda 1:35 - versiunea descoperita

#21 Useril este offline   tgr 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 1493
  • Inregistrat: 14-April 07

Postat 05 February 2010 - 08:45 PM

Nu arata rau deloc.Mie imi place ultima varianta.
O chestie e aiurea, mizeria si uzura rotii din spate-stanga are forma razelor de soare.Ar trebui redirectionate spre spate(dar nu ca o cometa).

Aceasta postare a fost editata de tgr: 05 February 2010 - 08:46 PM

#22 Useril este offline   Buss 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 504
  • Inregistrat: 25-December 09

Postat 05 February 2010 - 09:48 PM

Buna seara.

He he am notat alexelu :drinks:

@tgr : da, si eu am observat asta azi si arata cam ciudat. mi-am adus aminte ca am niste creioane de la tamya cu noroi (cum suna asta :bang:) si o sa retusez. mersi ca mi-ai atras atentia.

Am ales dupa prea mult timp sa o inmatriculez cu insemnele lu` americanu`.

Pe duminica-luni alte poze mai mici ca pica serveru forumului pana se incarca, iau ban ca fac flood :friends:

Weekend placut la toata lumea

#23 Useril este offline   Buss 

• Membru senior

Postat 09 February 2010 - 09:43 PM

Salutare

Am mai pus cate ceva la macheta. Am montat armele, am fixat prelatele, oblonul blindat la parbriz, parbrizul (desi nu prea se vede din poze), decalurile (stiu, prea tarziu, mea culpa) si am mai sters-modificat mizeria si anumite pete pentru care mi-a fost atrasa atentia de voi. Sper sa fi facut spre bine si nu spre rau.

Mitralierele sunt vopsite cu Gunmetal de la Vallejo, mie mi se par prea shiny, prea sidefate, nu stiu, oricum sa vad cum arata dupa un lac mat, poate capata o nuanta mai normala. Am cautat poze in sus si in joc cu aceste mitraliere si 9 din 10 erau negre. Nu stiu ce sa zic.

Mai am de adaugat niste accesorii, sa vopsesc farurile si per total ar cam fi gata. Astept sa-mi vine doo tanculete 1:72 :) Le mai dau o sansa din cauza lipsei de fonduri.

Poze :

Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

Astept carcoteli si sfaturi. Cu aceasta ocazie un mare multumesc pentru Adi P pentru raspunsul de pe topicul lu ioctav x cu transportorul nemtesc. :rofl:

#24 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 09 February 2010 - 10:21 PM

Vezi postareaBuss, la 9 Feb 2010, 21:43, a spus:

... Mitralierele sunt vopsite cu Gunmetal de la Vallejo, mie mi se par prea shiny, prea sidefate, nu stiu, oricum sa vad cum arata dupa un lac mat, poate capata o nuanta mai normala. ...

Incearca sa le vopsesti negre si aplica un drybrush cu metalizat (doar muchiile si gura tevii) sau un polish cu pigment gun-metal pe muchii.

#25 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 10 February 2010 - 09:49 AM

Bussule,mie imi place cum ti-a iesit.Te-ai descurcat bine,mai da ceva "prafuri"peste decalurile albe,sa le aduci in ton cu restul.
Mie chiar imi place.
Cat despre arme:sigur ca sunt negre;n-ai tinut niciodata o arma reala in mana?Tevile,cutia mecanismelor,incarcatoarele,etc.nu sunt mate,ci satinate.
Pentru efect:vopseste cu gun metal(eu folosesc Tamya),dar adauga o usoara tenta de bleu(ma rog,albastru inchis,bleumarin etc.)-poate fi si vopsea de ulei,dupa care "inchizi"cu lac.O sa vezi ca lucrurile se schimba.Dar pune putin,nu exagera,ca-ti iese alta mancare de peste.

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 10 February 2010 - 09:52 AM

#26 Useril este offline   Buss 

• Membru senior

Postat 10 February 2010 - 11:50 AM

Da, asta am sa fac pentru ca mitralierele inca nu sunt fixate definitiv. O sa le demontez si o sa le vopsesc negre si apoi un drybrush cu gunmetal. Mersi pt lamurire.

A! Si nu, n-am apucat sa fac armata (desi parca imi pare rau... putin:P) si personal nu am tinut in mana decat un pistol carpati pe la 10 ani.

Si acum urmeaza un tanc nemtesc in scara orbilor, un Jagdpanther. L-am comandat acu vreo 3 zile de la Parc dar inca n-au apucat sa ma contacteze. Sa speram ca nu dureaza mai mult de o saptamana. :rofl:

Numa bine.

#27 Useril este offline   puffy 

• Membru deplin
  • Postari: 80
  • Inregistrat: 01-April 09
  • Interests:Al doilea razboi mondial,Blindate si avioane militare rusesti(ww2),basket si fotbal,marsuri militare

Postat 13 February 2010 - 05:08 PM

Salut

Imi place foarte mult cum ti-a iesit macheta.Felicitari!!Imi poti spune si mie care pigmenti i-ai folosit pentru murdarire ????? :drinks:

Numai bine

#28 Useril este offline   Buss 

• Membru senior

Postat 13 February 2010 - 07:08 PM

Salut. Ma bucur ca iti place .Pigmenti am folosit de la Vallejo - Dark yellow si Carbon Black combinati separat cu vopsea olive drab sau dark rust si picaturi de apa pana ce consistenta era ca cea unui noroi :)

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi