Eu sunt Buss si de curand (2 luni) m-am apucat si eu de "machetologie". Incerc sa inteleg, sa fur, sa prind tot ce se poate in acest domeniu si m-am hotarat sa postez si eu niste poze cu al treilea experiment al meu. Pentru ca pentru mine deocamdata sunt experimente cu tehnici si materiale.
Este vorba de kitul de la Zvezda 3519 1:35 M3 Scout car
Imbinarile au decurs destul de anevoios.. foarte multe de retusat (multe ramasite de la turnare), cateva greseli de asamblare, chit destul de mult pentru parerea mea dar per total a iesit ceva ce seamana cu ce arata pe cutie
Totul este vopsit cu pensula, momentan am in dotare doar acrilice Valejo si niste pigmenti tot valejo, niste primer de plastic, pensule si apa distilata.
SI iata cateva poze cu experimentul no. 3 :
p.s. : as vrea sa sariti cu cat mai multe critici si sugestii.. asta este motivul pt care am postat lucrarea si voi mai posta in continuare. Si imi cer scuze pt calitatea pozelor.. nu prea ma pricep la asta inca Multumesc.
p.s. 2 : As vrea niste sugestii in legatura cu marcajele.. am la dispozitie doua - unul american 82nd Armoured Division 1944 December si unul rusesc 5th guards Tank Corps Kiev 1943 November - si avand in vedere materialele care le am la dispozitie as tinde spre o preioada de primavara sau toamna noroi mult dar fara zapada..
Aceasta postare a fost editata de Buss: 02 February 2010 - 01:02 AM