"4M107" a fost un T-55/100 din Plutonul 1, Compania 1, Batalionul 1, Regimentul 44 Tancuri Timisoara. Plutonul avea tancurile cu numerele 107, 109 si 111. "4M107" a fost tancul comandantului de pluton. Iar eu, pe atunci locotenent major, eram comandantul acelui pluton.
Pariez ca ai gasit fotografiile care ti-au servit de model pe un site cu foto din perioada Revolutiei din 1989, la Timisoara. Am gasit si eu cateva. Pe atunci eu nu eram in Timisoara, ci la Bucuresti, pe unul dintre santierele lui nea Nicu. La hardughia aia mare de langa Palatul Parlamentului.
Nu stiam ca Italeri face T-55. Eu am montat un T-55 de la ESCI, dar este execrabil. Da totusi impresia generala, pentru cine nu este chitibusar, asa ca va ajunge cadou pentru un fost coleg (tot tanchist), care nu e prea interesat de detalii. De fapt, nici de modele la scara.
Observatii la o prima vedere: cablurile alea de remorcare sunt un rateu, nu te supara - daca ar fi foat asa in realitate, nu le-am fi putut manevra! Foarte multe detalii lipsa, dar nu prea cred ca dispui de o documentatie suficienta. Aparatoarea de deasupra esapamentului nu isi schimba culoarea, era tot kaki ca si restul tancului - fiind la o oarecare distanta de esapament, nu se incalzea. Si oricum gazele de esapament nu erau prea fierbinti, iarna ne incalzeam mainile la ele, nu ardeau.
Butoaiele alea puteau fi date jos si in general asa faceam cand se iesea cu tancurile din parc la o actiune mai serioasa - conducere, trageri, aplicatii. Cu atat mai mult a fost cazul la Revolutie! Deci, nici o greseala ca nu le-ai pus.
Eu am acum in lucru un T-55A de la Tamiya. Desi calitatea este excelenta, si acesta are multe detalii lipsa. Mai mult ca sigur, documentatie insuficienta. M-am oprit cu constructia in anumite faze (desi in general am cam pus toate piesele mari ale kit-ului), urmeaza sa ma documentez serios pe zone ale tancului si sa confectionez singur detaliile lipsa. Estimez ca imi va lua cel putin o jumatate de an sa il termin.
Am mai facut chestia asta cu un Pz.Kpfw. IV Ausf. H, tot Tamiya, pe care l-am modificat intr-un Ausf. G de final de productie. Rezultatul - cam vreo 350 de piese de diferite dimensiuni confectionate manual si adaugate! Dar nu este complet gata nici macar acum, mai trebuie sa definitivez inmatricularea - romaneasca, 10 Mai 1947. Dificila daca nu ai ce trebuie!
Aceasta postare a fost editata de Sheniloiu: 24 February 2010 - 01:33 PM