Forum Machete,Modelism,Hobby: Cum construiesc - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cum construiesc

#1 Useril este offline   mry 

• Nou venit
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 29-January 10

Postat 29 January 2010 - 06:22 PM

Salut...am avut un tren mai vechi care sa stricat....am pus eu un motoras la el, l-am facut merge tot dar akm vreau sa imi fac eu sina :d si nu prea stiu cum.
ma ajuta cineva sa imi de-a niste idei ? multumesc

#2 Useril este offline   alaur 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 07-February 07

Postat 29 January 2010 - 08:04 PM

Bine ai venit ! :hi:

Daca ecartamentul e la o scara standard, cel mai simplu (financiar, estetic si mai ales .......psihiatric) este sa cumperi sine "de-a gata" pentru acel ecartament.

Daca e la o scara ne-standard (si atunci ar fi bine sa ni-l arati si noua) incearca sa vezi cat e de aproape de o scara standard si poate vei putea folosi doar sinele cumparate deasemenea "de-a gata"; cand zic "doar sinele" ma refer chiar la sinele metalice propriuzise pe care le asezi la ecartamentul potrivit pe traverse confectionate de tine. Ar mai fi si varianta sa tai longitudinal (pe la mijlocul traverselor)o bucata de sina pe care o cumperi , asezi cele doua jumatati cu sinele la ecartamentul potrivit si umpli spatiul dintre ele cu "piatra sparta" sau "pamant si ceva vegetatie" sa nu se vada taietura.

Daca scara e chiar "traznita" de tot atunci ai o problema mai ales daca vrei sine metalice ca sa poti face alimentarea prin ele.

Daca nu vrei sine metalice si scara e "traznita" in sus mai ai ceva sanse cu profile din plastic (aici nu vreau sa spun ca vei gasi fix profil de sina ci din diverse profile sa le lipesti longitudinal si prelucrezi astfel incat sa semene cat mai mult cu realitatea) de ex. de la Evergreen sau Plastruct.

Daca scara e "traznita in jos" ...... :good:

Daca tii neaparat sa-ti confectionezi singur sinele si mai vrei si un traseu lung ...... sa ne dai nr. salonului sa-ti trimitem poze cu Josefina si sa-l saluti din partea noastra pe Superman.

Oricum, da si tu mai multe detalii despre "tren"

P.S.
akm dak esti / forum asta .... foloseste limba romana

Vezi postareamry, la 29 Jan 2010, 18:22, a spus:

dar akm vreau sa imi fac eu sina ... :d si nu prea stiu cum.
ma ajuta cineva sa imi de-a niste idei ? multumesc

Vrei sa-ti faci sina dintr-un AKM ? :good: :ball: :unsure:

Aceasta postare a fost editata de alaur: 29 January 2010 - 08:06 PM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi