Forum Machete,Modelism,Hobby: Liviumaff - modelist reloaded - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Liviumaff - modelist reloaded

#1 Useril este offline   LiviuMaff 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 453
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Interests:istorie, aviatie militara, modelism

Postat 28 January 2010 - 11:04 PM

Salut! Eu sunt Liviu Maftei, sunt din Bacau si practic modelism la nivel incepator-amator inca de prin anii '80 cu mari pauze. Sunt pasionat de aviatie, istorie militara si modelism(in special aviatie, dar nu-mi displac nici celelalte ramuri). Prima mea macheta a fost un Iak-3 rusesc(o ciudatenie fara tren de aterizare care statea pe un stativ) pe care am montat-o cand aveam 10 ani. Perioada de varf a fost la sfarsitul anilor '80 si anii '90 cand, monitorizat de un bun prieten si foarte bun modelist, pe numele sau Lucian Stancescu, am lucrat mai multe modele, in special kituri rusesti Novo(ex Frog) cumparate de la moldoveni. In prezent, dupa o pauza de mai bine de 10 ani, as vrea sa reincep acest hobby si poate sa-ncerc ceva nou(figurine, diorame) pentru ca traim intr-o lume nebuna si mi-e dor de linistea pe care o traiam "macelarind" kituri aero, navo sau alte bazdaganii. Cand voi prinde ceva curaj, am sa va arat ce-a mai scapat de furtuna anilor si a copiilor si sper ca voi reincepe cat de curand sa "produc" - deocamdata sunt la capitolul refacere baza materiala; de kituri nu duc lipsa ca mi-am pus cateva la "conservare de lunga durata".

#2 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 28 January 2010 - 11:39 PM

Serus Liviule :hi:
Ma bucur sa te reintalnesc, chiar si prin intermediul forumului cartulian ( :good: ), mai ales ca au trecut - cat oare (din 1997 parca) - vre-o 13 ani nu-i asa ?
Nu stiu ce te-a putut tine departe de machete in astia ultimi 10 ani, sper insa ca revenirea sa fie pasarea Phoenix a ta. Presupun ca trecerea de la "pasarele" la "iepuri de camp" a fost rezultatul lipsei spatiului aferent de expunere (oricum nu conteaza), important e ca reinvii un hobby placut (poate putin mai costisitor decat il stiam noi acu' ceva vreme).
Linistea de atunci o vei resimtii cu siguranta cand vei deschide (din nou) dopul sticlutei de diluant :good: , iar rezultatele muncii tale vor fi direct proportionale cu timpul si cheful pe care le vei acorda fiecarui kit in parte.

-Chiar te rog sa postezi imagini cu ce a mai supravietuit pe rafturile bibliotecii, poate o sa-ti arat una doua imagini (din ceea ce mai am de la tine) cam cum aratau ele in "perioada lor de glorie" :unsure:
Sanatate multa tie, sotiei si copiilor !
Adi

#3 Useril este offline   arsenescusorin 

• Membru senior
  • Postari: 311
  • Inregistrat: 21-March 08

Postat 29 January 2010 - 04:23 AM

bine ai venit in comunitatea nebunilor modelisti, ne bucuram pentru tine si te asteptam cu cat mai multe prezenta modelista pe forum. cu cat suntem mai multi cu atat ne legalizam mai mult nebunia :hi: . ce frumoasa nebunie. daca ai drum prin bucuresti nu ezita sa zici ca sa ne intalnim musai

#4 Useril este offline   gabriel chelaru 

• Membru senior
  • Postari: 506
  • Inregistrat: 21-February 07
  • Interests:Aviatie, Motociclism, Istorie, Bizantinologie, Muzica

Postat 29 January 2010 - 07:02 AM

salut liviu si bine ai venit printre noi! fiind din bacau ai un foarte mare avantaj si anume faptul ca ai alaturi baza 95 de aviatie...hrana sufleteasca si mijloc de inspiratie si chiar documentatie in vederea construirii unui avion de pe la noi :good: . cand eram mai pustan, abia asteptam sa vin la bacau la bunici, unde stateam mai tot timpul pe balcon sa vad avioanele si eram tare extaziat....ca la origine sunt onestean! :hi: numa ca de vreo 4 ani stau prin bucuresti....studiile astea!ma bucur sa aud ca si pe la noi prin zona se mai gandeste cineva sa faca modelism! asteptam cu mult interes pozeeeeeee!

#5 Useril este offline   LiviuMaff 

• Membru senior
  • Postari: 453
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Interests:istorie, aviatie militara, modelism

Postat 02 February 2010 - 09:38 AM

Iata cativa "supravietuitori" - MiG-25, 27 si 29, scara 1:144 - si vitrina mea cu machete mai mult sau mai putin reusite si complete. Mi-am reluat hobby-ul reparand ce se mai poate repara.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC_8773.jpg
  • Imagine atasata: DSC_8780.jpg

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi