De vanzare urmatoarele :
- Spray Plastic Primer Duplicolor - transparent ; ambalaj : spray 400 ml ;
Descriere (ce scrie pe spray) : Plastic Primer = grund pentru marirea aderentei intre masele plastice rigide si vopselele acrilice. Pentru grunduirea partilor din plastic rigid ale masinilor cum ar fi spoilere, oglinzi retrovizoare, bare de protectie, accesorii. Ideal si pentru grunduirea mobilierului din plastic, jucarii, etc.
Pret : 40 ron
- Spray Rally Clear Lacquer Duplicolor - transparent (asa scrie pe spray, o sa il testez si eu pe una din machete, posibil sa fie si lucios, revin cu detalii) ;
ambalaj : spray 600 ml ;
Descriere (ce scrie pe spray) : Vopsea cu uscare rapida. Rally lac transparent asigura o protectie ideala pentru suprafete vopsite din metal, aliaje usoare, lemn si plastic. Nu aplicati pe suprafete vopsite cu vopsea pe baza de rasini sintetice!
Pret : 40 ron
Preturile nu sunt negociabile, pentru 5 bucati sau mai multe pretul este de 35 ron.
In pret nu este inclus transportul. Eu sunt din Bucuresti, deci doar pentru provincie se mai adauga taxele postale (5-8 ron nu stiu exact, o sa ma interesez) sau curierat, cum se prefera. La cerere pot face si factura.
Pe forum nu prea am timp sa intru, intru de 3-4 ori pe saptamana, deci o sa raspund mai greu la posturi si PM-uri.
Pagina 1 din 1
VAND Lac transparent si Primer plastic transparent Duplicolor Spray-uri cu lac sau grund pentru plastic
Postat 28 January 2010 - 11:41 AM
Confirm ca lacul este lucios dupa uscare. Am testat pe una din machetele mele.
Si mai recomand sa folositi spray-urile intr-o incapere bine aerisita si cu geamurile deschise :) Am umplut toata casa de miros de acetona :)
O sa postez doua poze cu tancul inainte si dupa ce am dat cu lacul.
Si mai recomand sa folositi spray-urile intr-o incapere bine aerisita si cu geamurile deschise :) Am umplut toata casa de miros de acetona :)
O sa postez doua poze cu tancul inainte si dupa ce am dat cu lacul.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1