Pagina 1 din 1
Henschel Hs 123 A-1 si Fiat CR42 Tamiya by Italeri 1/48
Postat 23 January 2010 - 07:34 PM
Incepusem aste 2 avioane aproape de sfarsitul anului trecut. Dar cum nu am avut aparat foto la dispozitie, nu le-am pozat pe parcursul constructiei. Si cum am tinut sa vi le arat, deschid topicul acum cu pozele dupa finalizare. Realizarea de care m-am bucurat a fost ca nu am obtinut deloc silvering la decal-uri
Primul este Henschel Hs 123 A-1 de la Tamiya, dar ramele sunt facute de Italeri. Ramele sunt in negativ, destul de usor de asamblat. Acestuia i-am aduagat si pilotul.
Al doilea este Fiat CR42 tot de la Tamiya cu ramele facute tot de Italeri. Ramele sunt tot in negativ, un pic mai detaliat decat cel de mai sus, rotile din fata aveau deja efectul de dezumflare partiala. Nu i-am adugat si pilotul continut in kit, in schimb i-am pus niste perne pe scaun (dupa propria-mi fantezie, fara nicio documentare prealabila). O sa incerc o poza mai clara dinauntrul cockpitului.
Primul este Henschel Hs 123 A-1 de la Tamiya, dar ramele sunt facute de Italeri. Ramele sunt in negativ, destul de usor de asamblat. Acestuia i-am aduagat si pilotul.
Al doilea este Fiat CR42 tot de la Tamiya cu ramele facute tot de Italeri. Ramele sunt tot in negativ, un pic mai detaliat decat cel de mai sus, rotile din fata aveau deja efectul de dezumflare partiala. Nu i-am adugat si pilotul continut in kit, in schimb i-am pus niste perne pe scaun (dupa propria-mi fantezie, fara nicio documentare prealabila). O sa incerc o poza mai clara dinauntrul cockpitului.
Postat 24 January 2010 - 04:03 AM
Felicitari 2 avioane sincer foarte frumoase si reprezinta un subiect inedit. O mica obiectie daca imi permiti care mi-a sarit in ochi in mod neplacut...e vorba de Fiat unele pete maro sint facute prin mascare si unele liber din aerograf.....e pacat pentru ca diferenta dintre ele se vede. Stiu e cumpit sa stai sa maschezi cind nu ai chef/timp dar rezultatul final merita
Postat 24 January 2010 - 07:29 PM
Ma bucur ca va place . Referitor la patele maronii, inainte de lacuirea lucioasa mi s-a parut ca sunt cam putine fata de ce era in schema si am zis sa pai trag cateva pufuri si sa le inmultesc
Aceasta postare a fost editata de aviatoristu: 24 January 2010 - 07:29 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1