Pagina 1 din 1
primul pe anul asta cromwell tamya
Postat 23 January 2010 - 08:06 PM
Frumos lucrat! Dar am 2 intrebari, asa, sa ma lamuresc:
1. Negrul de pe galeti ce este? Tempera?Spun asta deoarece seamana un pic si pare cam gros stratul dat.
2. Senilele nu sunt un pic cam "prea" ruginite.
Nu am zis asta ca un mare critic, nici nu sunt asa ceva, doar ca ma intereseaza...
Ramanem "prieteni"?
1. Negrul de pe galeti ce este? Tempera?Spun asta deoarece seamana un pic si pare cam gros stratul dat.
Nu am zis asta ca un mare critic, nici nu sunt asa ceva, doar ca ma intereseaza...
Ramanem "prieteni"?
Postat 23 January 2010 - 09:34 PM
Aditzu, la 23 Jan 2010, 20:06, a spus:
Frumos lucrat! Dar am 2 intrebari, asa, sa ma lamuresc:
Ramanem "prieteni"?
Ramanem "prieteni"?
este primul englez care il fac , nui tempera este negru de la model master dar inca nu este terminata jucaria mai este putin de lucru, la senile mai am de lucru cu citeva spalari dar am vrut sa vad cum sta pe el de asta le-am pus, daca te uitai vedeai ca inca nu are inmatricularea pusa, abia l-am murdarit putin , dupa care urmeaza lacul mat pe el si cam atita
Postat 06 April 2012 - 11:38 AM
Arata bine tancul. Cateva observatii daca imi este permis. Avand in vedere ca senilele nu sunt fixate inca, banuiesc ca nici galetii, incearca niste pamant/murdarie in spatele lor, pe sasiu. Se vede prea curat acolo. Si ar merge si niste ciupituri de vopsea pe ici/colo, washuri cu o nuanta inchisa pt evidentiere, dar banuiesc ca astea le vei face. Si sa nu uiti de senile ca prea sunt rosii. Si o alta parere, incearca data viitoare sa nu vopsesti galetii cu negru-negru ci cu un gri foarte inchis, cauciucul nici nou nout nu este negru ca smoala.
Spor la treaba!
Spor la treaba!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1