Revin cu un nou WIP al avionului pilotat de un faimos pilot al Marinei Statelor Unite - Alexandru Vraciu.
As dorii sa spun citeva cuvinte despre acest kit dupa care am sa-l prezint si la care voi posta si citeva fotografii.
Deci in primul rind fiind obisnuit sa construiesc machete Revell, Italeri, Tamiya, ICM si Hasegawa mi-am propus sa cumpar o macheta de la un producator de la care nu am mai cumparat decit fotoincizii.
Prezentarea produsului pe sit-ul Eduard este deja foarte bine si frumos realizata. Odata ce primesti cutia si o desfaci gasesti un kit la care nu prea mai ai ce comenta. Calitatea pieselor comparabila cu cele de la Tamiya dar avind masti gata taiate, fotoincizii pentru detalierea motorului, bordului, bombelor si al trenurilor de aterizare aduc mai multe cirese pe tort.
Componentele avionului mi se par foarte ingrijit lucrate iar detiile sunt foarte fine, gravarile sunt fine si uniforme.
Instructiunile sunt imprimate pe hirtie semilucioasa color iar schemele de vopsire mi se par cu mult mai frumos realizate decit la multi alti producatori renumiti.
Decalurile sunt complete pentru 5 variante si produse de cartograf.
Deci in concluzie, eu sunt foarte impresionat de acest kit si sper sa-l pot construii atit de usor pe cit pare din instructiuni.
Atasez citeva fotografii ale acestui superb kit si sper sa ma pot apuca de el in cel mai scurt timp.
Pina atunci , numai bine, Tibi
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 22 January 2010 - 10:11 AM