crios, la Oct 13 2005, 10:17 AM, a spus:
Iata si o intrebare clara.
Era totusi asa : Acesta a fost ultimul "articol" pe acest site, semnat de mine.
Daca cineva se uita la notele pe care le-am primit de-a lungul timpului pentru articolele pe care le-am scris poate trage una din doua concluzii:
1 Nu am talent la scris articole.
2 Am dusmani care ma ataca.
In ambele dintre situatii nu are rost sa mai pun articole aici.
Faptul ca am dusmani care ma ataca este un lucru care ma incanta. Inseamna ca am devenit o persoana inportanta.
Totusi nu uitati ca am site asa ca cine va dori sa-mi puna note pe articole sa-mi faca o cerere scrisa sa-i pot inmana un carnet de note ca numai asa va mai putea s-o faca.
Cand voi avea articole noi am sa le pun acolo si am sa anunt pe acest site. De restul numai ....
Bafta!
1. Concluziile tale sunt gresite (amindoua)
2. Esti o persoana importanta (nu pentru ca ai dusmani aici, ceea ce ma indoiesc) ci pentru ca importanti suntem cu totii care ne-am adunat
3. Notele pentru articole mi se par de "sanchi" vorba lui Olaf, mai mult decit atit in afara de faptul ca uit sa dau note , nici nu mi se pare chiar in regula ca un incepator ca mine (si multi altii de pe aici) sa dea note unora ca tine si ca altii (nu-i enumar ca nu vreau sa uit pe cineva) , care sunteti "cu vechi state in meserie". Cred ca daca tot e de dat note, sa le dea un juriu alcatuit din cei "vechi", administratori , etc., intelegeti ce vreau sa spun. Eu ce pot sa fac este sa spun daca-mi place sau nu, sau sa intreb de ce asa si nu altfel. Personal am invatat multe de la tine si altii ca tine, asa ca ar trebui sa va umplu de 10, dar nu cred ca asta este important.
Asa ca revino-ti.
In alta ordine de idei, eu cind ma apuc de o macheta ma uit prin documentatii (aduse de pe net ), poze , etc. mai traduc (asa cum pot) cite una alta ca sa stiu cam despre ce-i vorba. Mi s-ar parea ca ar fi loc si de o a treia categorie de articole (in afara de cele doua mentionate de Eugen), cu mici (sau mari) rezumate (in romana evident), ceva de genul articolului despre SdKfz 222 pe care l-am postat aici. Nu cred ca constituie vreun plagiat sau incalcarea drepturilor de autor atita timp cit se mentioneaza sursa articolelor traduse sau a fotografiilor postate.
Parerea mea.