Intrucat dupa pozele de la Wurger, consola centrala era turnata gresit. Atunci am ras-o de tot, (am dat jos si scaunele lipite in prealabil), am facut o pasta din plasticul ala "tocat marunt, marunt. cu satar tocam. ca la ghiauri(vorba lu' Izmail)

", l-am amestecat cu lipici de unde a iesit o pasta moale si am turnat consola centrala direct la locul ei, dupa forma din poza. Bun, a iesit foarte bine, avand un timp de intarire foarte mare, am putut sa zgarii locasele manetelor . Apoi, pauza, nu stiam din ce sa le fac, pe ele, manetele. Am zis sa le fac din culee, dar trebuia sa fie foarte mici, nu puteam sa le si razui sa le si tin, apoi am incercat dintr-un arc de pix, era prea otelos ce am gasit eu. Pana la urma am zis sa le fac din sarma foarte subtire dintr-un cablu de la o unitate floppy. Le-am infipt, le-am pus in cap bobite de guma de mestecat pe post de maner. Dar aratau intr-un hal fara de hal si erau si cam lungi fata de cum ar fi trebuit. Asa ca le-am dat jos si am slefuit consola si trebuie sa o iau de la inceput.
Asadar, va rog sa-mi dati niste idei.

Din ce sa fac parlitele alea de manete?? Ca deja imi vine sa incep alt avion
Aceasta postare a fost editata de aviatoristu: 09 February 2010 - 10:26 PM