Forum Machete,Modelism,Hobby: Legat de vopsele - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Legat de vopsele -spalari, prespalari, rugina......uzarea

#21 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12661
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 21 January 2010 - 12:23 PM

Citeaza

Orice fel de vopsele si unelte??? tocmai asta intrebam ce fel de nuante mi-ar trebui pt inceput la blindatele germane. Prefer revell si agama.
E greu de anticipat cam ce culori vei avea nevoie. Dar, pentru inceput, iti poti achizitiona culorile de baza: alb, negru, rosu, galben, albastru, culori metalice. Astea le poti amesteca in diverse proportii pentru a aobtiune cantitati mai mici dintr-o culoare dorita.
Apoi, cind faci o macheta, vezi ce culori ai nevoie (din prospect sau documentatie) si le cumperi. Asa, cu fiecare kit cumparat, iti imbogatesti "depozitul" de vopsele. Daca te pricepi, poti cumpara, cum face Oti (si nu e singurul!), vopsele la kg, pe care le amesteci pina obti nuanta dorita. Lui ii iese...mie nu! :whistle:

#22 Useril este offline   zeus 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 69
  • Inregistrat: 11-January 10
  • Interests:Modelismu'

Postat 22 January 2010 - 04:12 PM

Va salut, m-am aprovizionat cu di tati, aproape di tati, mai am nevoie de o lupa din aia cu clestisori :whistle: , un cleste de electrician in miniatura, dar...
...ce nuanta am nevoie ptr a picta fumul... umbre... lemnul??? as prefera acrilicele, dara nu se poate asta este. Pigmenti nu am gasit decat rosu putred, negru, si albastru, unde mai gasesc si alte nuante.
O seara frumoasa va doresc.

#23 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 22 January 2010 - 10:04 PM

Daca-s "di tăti" inseamna ca ai si pizza. :whistle:

- pentru "fum" "umbre"(cu asta n-am inteles la ce anume le zici tu umbre) si "lemn" gasesti culori anume.
Despre pigmenti,poti sa te informezi si sa cumperi de la un magazin de pictura/materiale de gen/galerie de arta etc.
In Iasi trebuie sa existe asa ceva.
Poti la fel de bine sa inlocuiesti pigmentii,cu creta pastel;pe asta o cumperi tot din asemenea magazine,si gasesti o varietate de culori, chiar mai bogata decat ai tu nevoie.

Lupe cu clestisori: vezi un Baumax sau Praktiker;la fel si pt.un clestisor mini.

P.S. fum = smoke = asta

lemn=wooden deck tan=asta

"umbre"= nu stiu la ce te referi;fi mai "specific' si gasim si d-alea.

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 22 January 2010 - 10:13 PM

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi