Forum Machete,Modelism,Hobby: Cateva intrebari adresate persoanelor mai experimentate !!! - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cateva intrebari adresate persoanelor mai experimentate !!! Obsedat si in dilema...stanga sau dreapta ?!

#21 Useril este offline   corsar 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 470
  • Inregistrat: 07-February 05
  • Interests:club, discussion

Postat 17 January 2010 - 11:34 PM

Citeaza

Ce zici, pastram acelasi spirit al discutiei cand ne vei arata primul kit montat si vopsit de tine sa vedem daca o putem numi MACHETA ?

punem......ca e iesian de al meu.....sta la cateva sute de metri de mine, si-l toc eu la cap pana face o macheta.... :clapping: dupa care o posteaza.... :diablo:

pana face macheta.... :diablo:

#22 Useril este offline   Danu 

• Membru senior
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 02-August 05

Postat 17 January 2010 - 11:42 PM

Primele 2 sunt in mod evident early 1900s VBIED :clapping:

In alta ordine de idei, pot sa te asigur ca Leopard 2 (exemplul 8 ) are turela mai inalta decat Pz2 Lynx (exemplul 1)
Baietii au intuit corect (probabil) criteriul tau estetic in ceea ce priveste tancurile (lungime turela/lungime sasiu cat mai aproape de 1 i.e. vehicule cat mai paralelipipedice) si au ales cateva care se potrivesc, nu-i asa?

PS: VBIED=vehicle borne improvised explosive device

Aceasta postare a fost editata de Danu: 17 January 2010 - 11:43 PM

#23 Useril este offline   alaur 

• Membru senior
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 07-February 07

Postat 18 January 2010 - 08:42 AM

Vezi postareacorsar, la 17 Jan 2010, 23:34, a spus:

.....si-l toc eu la cap pana face o macheta.... :clapping: dupa care o posteaza.... :diablo:

Pai da...mersi....tehnologie extra(terestra) :-) :diablo:

#24 Useril este offline   Infinity_at_end 

• Membru deplin
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 15-January 10

Postat 18 January 2010 - 04:28 PM

Vezi postareacorsar, la 17 Jan 2010, 23:34, a spus:

punem......ca e iesian de al meu.....sta la cateva sute de metri de mine, si-l toc eu la cap pana face o macheta.... :clapping: dupa care o posteaza.... :diablo:

pana face macheta.... :lazy:

mersi corsar :diablo: , vedem maine sau poimaine cum facem sa :hi: ... sti tu :hi: :-)

Vezi postareaDanu, la 17 Jan 2010, 23:42, a spus:

In alta ordine de idei, pot sa te asigur ca Leopard 2 (exemplul 8 ) are turela mai inalta decat Pz2 Lynx (exemplul 1)
Baietii au intuit corect (probabil) criteriul tau estetic in ceea ce priveste tancurile (lungime turela/lungime sasiu cat mai aproape de 1 i.e. vehicule cat mai paralelipipedice) si au ales cateva care se potrivesc, nu-i asa?

Salut Danu, in general ai dreptate, tu intelegi omul cat de cat, nu ca alti :hi: :hi: (Joking)

Fiecare cu propriile pareri, idei si atractii. Nu judec pe nimeni si nu critic pe cei care ma judeca. Apreciez sinceritatea voastra

Multumesc tuturor pentru idei si pareri.

Regards, Infinity !!!

Aceasta postare a fost editata de Infinity_at_end: 18 January 2010 - 04:29 PM

#25 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12661
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 18 January 2010 - 08:32 PM

Intr-un fel te inteleg, nici mie nu-mi place Tiger, dar gasesc Stug-ul de o suplete de fotomodel. Dar asta nu inseamna ca sunt categoric in pareri... :clapping:

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul
0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi