Cateva intrebari adresate persoanelor mai experimentate !!! Obsedat si in dilema...stanga sau dreapta ?!
Postat 15 January 2010 - 02:47 PM
Rog alti modelisti din Orasul IASI sa-mi dea un PM poate iesim la o bere/suc(ptr cei non-alchool ).
Acum ~2 luni am vazut o expozitie foarte frumoasa in Moldova Mall in IASI si am fost pe deplin impresionat de ea si acuma cand am luat salar mai bunicel si am ceva banuti in plus as vrea sa-mi incep si eu colectia mea :D
Sunt foarte atras de :
Avioanele propulsate cu ajutorul motoarelor pe alicee.(in general modelele vechi)
Vapoare cu panze, tunuri multe, etc..
Elicoptere.
Tancuri, in general cele mai "aplatizate" .... Un exemplu ar fi acesta !!!
Dupa cum stiti sunt incepator si as dori cateva idei, indrumari, de la alti care se pricep mai bine si au vechime.
Ce kitt imi recomandati ?
Ce ustensile mi-ar trebui pentru kitt-ul respectiv ?
PS : Deocamdata bugetul meu este de 100 RON (1 mil vechi) si as vrea sa-mi procur(comand) un kitt si eventual ce mai trebuie pentru completarea lui (vopsele,unelte,accesorii,etc...).
Va Multumesc, Anticipat !!!!
Postat 15 January 2010 - 04:49 PM
Postat 15 January 2010 - 05:11 PM
lunar noi iesenii facem o intrunire, asta de obicei e in ultima duminica din luna.
Cand e intrunirea se anunta pe forum la sectiunea evenimente-expozitii si luna asta nu s-a tinut, deci ne putem vedea la sfarsit de luna.
ca un sfat, strange bani ...ba din potriva mai pune ceva pe langa ei....
bafta
Postat 15 January 2010 - 05:24 PM
Aditzu, la 15 Jan 2010, 16:49, a spus:
Nu vreau un tank din colectia Warhammer 40k !
Vreau un tank care seamana cu un cub :) , imi plac alea mai "turtite", teava de tun mai mare(lunga), daca ma intelegi...
@corsar
dude vreau si eu sa intru in "cercul vostru"
Aceasta postare a fost editata de Infinity_at_end: 15 January 2010 - 05:25 PM
Postat 15 January 2010 - 05:36 PM
Postat 15 January 2010 - 05:42 PM
Postat 15 January 2010 - 06:36 PM
Citeaza
esti bine venit ....expozitia incepe sa-si arate roadole....asta a fost si unul din scopuri, sa nu adunam cati mai multi machetisti, modelisti, si sa marim cercul
zeus
Citeaza
aici nu se critica....se dau sfaturi, indrumari, ne ajutam intr-un fel sau altul...... si ne laudam...
te asteptam si pe tine la intrunirea noastra, (cand va avea loc) urmareste topicul de la evenimente-expozitii
Postat 15 January 2010 - 06:43 PM
forgeworld
si gamesworkshop
forum HarWammer romanesc
Daca nu vrei ceva SF dar vrei totusi un vehicul cu tun mare si mai ciudat la aspect, incearca o artilerie moderna sau Merkava II/III/IV ori M1 Abrams.
AS-90
m 109
Artileriile astea le gasesti usor la magazinele online romanesti.
Aceasta postare a fost editata de tgr: 15 January 2010 - 06:51 PM
Postat 16 January 2010 - 03:11 PM
tgr, la 15 Jan 2010, 18:43, a spus:
deci tu chiar ai ceva cu mine :) mi-ai dat exeple de tancuri care chiar nu-mi plac cum arata !!!!
eu vreau ceva tancuri sa aiba partea superioara(tunul si suportul) mai mica, mai plata.... Ceva asemanator !!!
Postat 16 January 2010 - 03:58 PM
http://www.tamiya.com/english/products/352...clerc/index.htm
http://www.fprado.co...orsite/leo2.htm
http://www.fprado.co...site/abrams.htm
Postat 16 January 2010 - 04:16 PM
Infinity_at_end, la 15 Jan 2010, 17:24, a spus:
Vreau un tank care seamana cu un cub :) , imi plac alea mai "turtite", teava de tun mai mare(lunga), daca ma intelegi...
@corsar
dude vreau si eu sa intru in "cercul vostru"
Eu m-am blocat. Cub? Turtit? Nu se contrazic cele doua?
Postat 16 January 2010 - 05:34 PM
Citeaza
Asta implica o interactiune intre noi, anterioara postului cu numarul 8. Si sigur te inseli.
Leopardul are turela aproape cat sasiul deci nu-i deloc mai mica.
Cauta aici ce doresti:
www.hobbyx.ro
www.machete.ro
www.modelism.ro
www.parcmodels.ro
Aceasta postare a fost editata de tgr: 16 January 2010 - 06:25 PM
Postat 17 January 2010 - 11:02 AM
Astea sunt cateva exemple de tancuri care nu-mi plac :
Exemplu 01
Exemplu 02
Exemplu 03
Exemplu 04
Exemplu 05
in schimb, urmatoarele imi plac foarte mult :
Exemplu 06
Exemplu 07
Exemplu 08
...deci puteti spune ca imi plac in general tancurile moderne.
PS : Mi-am ales prima mea macheta, am si dat comanda, maine(Luni) merg s-o strang in brate pentru prima data ;)). Am sa creez un topic nou in sectiunea corespunzatoare unde voi oferi informatii despre kitt-ul respectiv cat si stagii din constructia machetei.
+rep si multumiri lui corsar
Aceasta postare a fost editata de Infinity_at_end: 17 January 2010 - 11:26 AM
Postat 17 January 2010 - 11:11 PM
Cu toate astea eu chiar le numesc tancuri (si nu numai eu); apropo', tu cum le-ai numi ?
Dar p'astea:
__ ?
Zici ca esti incepator, nu ?...
Ce zici, pastram acelasi spirit al discutiei cand ne vei arata primul kit montat si vopsit de tine sa vedem daca o putem numi MACHETA ?
(atrag atentia oricarei persoane interesate in a face comentarii in acest sens, ca nu am luat parte la vreo activitate de proiectare, executie, promovare sau vanzare al niciunuia din vehiculele prezentate mai sus sau in postarea anterioara )