Pagina 1 din 1
SdKfz 260
Postat 12 October 2005 - 06:20 PM
Mai jos e de fapt un SdKfz 222 dar sistemul de deschidere al "turelei" e acelasi.
In interior l-am vopsit cu un ocru ceva mai inchis , desi se pare ca erau vopsite de fapt in alb. Cu decalurile treaba n-a stat prea bine deoarece desi le-am lipit peste lac lucios, nu s-au lipit prea bine. Am mai adaugat 2 straturi de lac mat peste ele si niste "spalaturi" cu oxid de fier si au iesit ceva mai bine. Am folosit emailuri de la Model Master (negru, wood), Revell (gri matt 57), Rust (pe cutie scrie in ruseste - de la dl. Pavel de unde de altfel am luat si kitul) si pe post de creta pastel (care n-am folosit-o niciodata si habar n-am de unde se poate cumpara) am folosit oxid de fier (galben, rosu, negru) si oxid de titan (alb).
In interior l-am vopsit cu un ocru ceva mai inchis , desi se pare ca erau vopsite de fapt in alb. Cu decalurile treaba n-a stat prea bine deoarece desi le-am lipit peste lac lucios, nu s-au lipit prea bine. Am mai adaugat 2 straturi de lac mat peste ele si niste "spalaturi" cu oxid de fier si au iesit ceva mai bine. Am folosit emailuri de la Model Master (negru, wood), Revell (gri matt 57), Rust (pe cutie scrie in ruseste - de la dl. Pavel de unde de altfel am luat si kitul) si pe post de creta pastel (care n-am folosit-o niciodata si habar n-am de unde se poate cumpara) am folosit oxid de fier (galben, rosu, negru) si oxid de titan (alb).
Postat 13 October 2005 - 08:23 AM
Si apropo de pasteluri, le gasesti la Libraria Universitatii, jos la papetarie (subsol), sunt niste pachete de vreo 10 bucati, exista un set de culori de pamant la vreo 250-300 de mii, poloneze parca, o sa le folosesti o viata intreaga. Intreaba pe tanti de la tejgea. Si ai grija sa fie creta pastel, nu uleioasa.
Informatile sunt valabile bineinteles doar pt. cei din Cluj...
Informatile sunt valabile bineinteles doar pt. cei din Cluj...
Postat 13 October 2005 - 09:00 AM
Probleme n-am avut la asamblare, chiar am constatat ca aceste kituri de la ICM sunt mai bune decit ma asteptam. Cu "turela" am avut un pic de lucru (n-am mai lucrat cu photo-etched - parca asa-i spune) . In afara de asta in fotografiile pe care le-am vazut, tobele de esapament sunt orizontale, aspect ce n-am putut sa-l fac nicicum. Dupa cum se vede la mine tobele stau oblic. Daca era sa le fac orizontale trebuia sa "cioplesc " prea mult din aripile spate, sau sa cobor tevile pina aproape sub motor. Asa ca am preferat sa le las oblice.
Postat 13 October 2005 - 06:05 PM
Antena din sirma nu e prea buna, cuprul fiind plastic, asta in cazul in care nu folosesti otel sau nichelina. Dar, o antena buna, se poate face tragind la cald fire din resturile de rame de la figurinele Revell. Am sublinat deoareece acestea sint din acel "plastic de galeata", foarte elastic. Problema e cu lipitul lor....
Arata acest topic
Pagina 1 din 1