Pagina 1 din 1
Intalnirea lunii ianuarie adica prima cum ar veni pe 2010
Postat 22 January 2010 - 01:01 PM
Merci, o sa tin minte, nu stiam de regula asta.
Deci in a treia sambata din luna, la Muzeul Militar National de pe strada Mircea Vulcanescu, intre orele 9-16, este intalnirea machetistilor? Sau este expozitie cu vanzare? (automat si intalnirea machetistilor ) .
sunt si eu nou, sa nu decurgeti la gesturi d-astea inainte de a-mi raspunde
Multa Bafta.
Deci in a treia sambata din luna, la Muzeul Militar National de pe strada Mircea Vulcanescu, intre orele 9-16, este intalnirea machetistilor? Sau este expozitie cu vanzare? (automat si intalnirea machetistilor ) .
sunt si eu nou, sa nu decurgeti la gesturi d-astea inainte de a-mi raspunde
Multa Bafta.
Postat 26 January 2010 - 11:00 AM
Cristy, la 22 Jan 2010, 13:01, a spus:
Este expozitie dar nu cu vanzare.
Este si magazin cu vanzare, dar momentan nu e expozitie.
Este si intlanire dar doar in a treia sambata.
Ai inteles ceva? Eu nu as fi inteles.
Acum serios:
Acolo este un magazin. Mereu, mai putin luni si marti cand e inchis. Este si o mini-expozitie in vitrina de langa tejgheaua magazinului dar momentan lucrarile sunt plecate la Alba la expozitia galactica. Intalnirea se tine acolo (la Muzeu, nu la Alba) in fiecare a treia sambata. La intalnire vin machetisti cu lucrarile lor (deci expo fara vanzare de regula).
Postat 29 January 2011 - 06:49 PM
Intilnirea este destinata vizitei bolnavilor de machetism cronici sau in stare acuta. Poate veni oricine, dar atentie, risc de molipsire. Aici se fac schimburi de microbi, bacterii si virusuri (adica informatii in general). Farmacia fiind la indemina se pot procura usor medicamente (kit-uri cu machete, vopsele, pensule, aerografe etc). Esti binevenit, chiar sanatos fiind!
- ← Iulius Mall RC DRIFT & RC CRAWLING Cup 2011
- Evenimente & expozitii
- Salonul International de Machete – Alba Iulia 2010 →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1