pozele
La Couronne Corabie de lemn
Postat 29 June 2010 - 05:52 PM
balustradele de la pupa-nefinisate
kaine, la 29 Jun 2010, 18:48, a spus:
balustradele de la pupa-nefinisate(partea superioara)-executate din scobitori de cea mai buna calitate,executia lor e foarte placuta(sudoare,injuraturi ,greseli,tigari la greu) recomand lucrul la ele pentru eliminarea STRESULUI !!!
Postat 30 June 2010 - 12:24 PM
Cineva zice pe forum ,,daca tot faci un lucru, fa-l bine'', eu as adauga fara a modifica mottoul, fa-l bine de la un capat la altul. Parapetii au iesit excelent, munca e de apreciat, celelalte ,,dulcegarii'' se subanteleg. Totusi vezi ca bastoanele trebuie fixate la un oarecare unghi fata de orizontala mesei de lucru, tinand cont de inclinatia puntii, in asa fel incat atunci cand fixezi paraprtii la locul lor, bastoanele sa fie verticale fata de planul de apa (orizontala), pozitie de altfel generalizata cam la toate atasamentele de pe punti. Treaba se observa si in sectiunea atasata.
In ce priveste reducerea stresului, tratamentul e verificat, cine nu crede poate sa incerce.
Spor!
In ce priveste reducerea stresului, tratamentul e verificat, cine nu crede poate sa incerce.
Spor!
Postat 11 December 2010 - 04:58 PM
avansez
poze cu dansa...
nu le am frate cu computerul asta...
deci am zapacit pozele astea de le-a luat gaia da cam asta e situatia navei in momentul acesta,cer scuze pentru nestiinta mea in foto si computer|
poze cu dansa...
kaine, la 11 Dec 2010, 16:54, a spus:
avansez
poze cu dansa...
poze cu dansa...
deci am zapacit pozele astea de le-a luat gaia da cam asta e situatia navei in momentul acesta,cer scuze pentru nestiinta mea in foto si computer|
Imagini atasate
Postat 13 December 2010 - 03:42 PM
Postat 13 December 2010 - 07:59 PM
kaine, la 13 Dec 2010, 16:42, a spus:
macheta e de vanzare la pretul de 1500 rol
Moneda nationala e Leul, nu leu vechi, leu nou, ron, rol, sau mai stu eu ce ate alea. Esti sigur ca vrei sa o vinzi? Poate daca ii pui si velele te razgandesti, oricum ai zis ca e prima corabie si sunt unele lucruri care au o oarecare valoare spirituala. E doar o parere personala.
Spor!