Bf 109 E3
Postat 02 February 2010 - 03:18 PM
Citeaza
Z-mare daca e ceva gresit pana acum spune
Postat 02 February 2010 - 09:20 PM
Razvane. cand vrei sa faci gri, de ex, pui putin negru in alb, nu mult alb in negru. intotdeauna culoarea mai deschisa este in dezavantaj fata de cea inchisa. ideal ar fi sa dai cu cea deschisa prima data fiindca cea inchisa acopera de prima data pe cea deschisa, pe cand cea deschisa trebuie data peste cea inchisa in mai multe straturi, si nici atunci cu eficienta.
Sper ca nu te-am zapacit.
Sper ca nu te-am zapacit.
Postat 02 February 2010 - 09:25 PM
Cred ar merge in mai multe straturi, dar la final tot stratul de galben va avea o grosime destul de mare cred. Eu vopsesc tot timpul cu alb inainte de galben, asa galbenul acopera mai bine. Si daca dai cu galben peste plastic curat nu se vede foarte bine, daca vopsesti cu alb inainte arata mult mai bine.
Aceasta postare a fost editata de norbi: 02 February 2010 - 09:28 PM
Postat 02 February 2010 - 09:39 PM
Ar fi o solutie, dar momentau stau prost cu banii si in colectie nu le am:(, voi cumpara candva cu siguranta si acea coala de decaluri.
Acum vreau sa invat sa fac si eu masti si la urma urmei nu cred ca va iesi ceva urat. As avea doua variante sa fac mastile, sa le desenez eu pe scociul de hartie si sa le decupez sau sa merg cu dimensiunile la cineva sa le faca la un cutter-plotter.
Acum vreau sa invat sa fac si eu masti si la urma urmei nu cred ca va iesi ceva urat. As avea doua variante sa fac mastile, sa le desenez eu pe scociul de hartie si sa le decupez sau sa merg cu dimensiunile la cineva sa le faca la un cutter-plotter.
Postat 03 February 2010 - 11:01 AM
Da, un pic cam mare contrastul.
Iata si pozitiile pentru benzi si cocarda cum le-am facut eu. Sursa de inspiratie: Airmag, Les Messerschmitt Bf 109 roumains.
Lege: se pune vopsea de culoare inchisa in vopsea de culoare deschisa, putin cite putin, pina la efectul dorit!
Iata si pozitiile pentru benzi si cocarda cum le-am facut eu. Sursa de inspiratie: Airmag, Les Messerschmitt Bf 109 roumains.
Lege: se pune vopsea de culoare inchisa in vopsea de culoare deschisa, putin cite putin, pina la efectul dorit!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 03 February 2010 - 11:03 AM