Bf 109 E3
Postat 10 February 2010 - 03:29 PM
Salut Norbi,
Si bravos pentru mersul lucrarii, arata bine.
La capota eu as face un wash si chiar as deschide centrul panourilor cu galben usor mai deschis la culoare prin adaugarea de alb.
Ce te-as sfatui este sa faci pozele de prezentare pe un fond uniform, daca e incarcat se pierd detalii si ochiul nu le percepe la adevarata valoare.
Spor,
Bill
Si bravos pentru mersul lucrarii, arata bine.
La capota eu as face un wash si chiar as deschide centrul panourilor cu galben usor mai deschis la culoare prin adaugarea de alb.
Ce te-as sfatui este sa faci pozele de prezentare pe un fond uniform, daca e incarcat se pierd detalii si ochiul nu le percepe la adevarata valoare.
Spor,
Bill
Postat 11 February 2010 - 12:54 PM
Salut Norbert
...DA... nici nu ma asteptam la altceva...ARATA SUPER !!!
In afara de ce spunea Razvan mai raman de pus antena si cablul antenei ,la primul 'E' ti-a iesit bestial,si cateva retusuri pe ici pe colo .
Sincere felicitari,bravo !
...DA... nici nu ma asteptam la altceva...ARATA SUPER !!!
In afara de ce spunea Razvan mai raman de pus antena si cablul antenei ,la primul 'E' ti-a iesit bestial,si cateva retusuri pe ici pe colo .
Sincere felicitari,bravo !
Aceasta postare a fost editata de axor: 11 February 2010 - 12:56 PM
Postat 14 February 2010 - 11:09 PM
Sers Norbi,
Bravos, te apropii de finalizare. Imi place faza cu harta, o idee faina.
Sper sa-l vad si pe viu in pozele astea washul e destul de putin. Precis in realitate efectul e mai evident. In schimb stropii aia de pe burta, nu mi se par foarte potriviti. Insa e doar o opinie personala, sa-ti placa tie, asta conteaza.
Felicitari pentru tot.
Spor,
Bill
Bravos, te apropii de finalizare. Imi place faza cu harta, o idee faina.
Sper sa-l vad si pe viu in pozele astea washul e destul de putin. Precis in realitate efectul e mai evident. In schimb stropii aia de pe burta, nu mi se par foarte potriviti. Insa e doar o opinie personala, sa-ti placa tie, asta conteaza.
Felicitari pentru tot.
Spor,
Bill
Postat 15 February 2010 - 10:40 AM
Servus Norbi!
Foarte frumos ai lucrat! Microbul pe care l-ai prins este de calitate!
Poate stropii de noroi sunt putin prea evidenti dar nu face nimic, poate ar fi bine sa mai murdaresti putin rotile ca sa fie "cauza" murdaririi avionului. Ce vopsea sunt stropii?
Spor in continuare!
Foarte frumos ai lucrat! Microbul pe care l-ai prins este de calitate!
Poate stropii de noroi sunt putin prea evidenti dar nu face nimic, poate ar fi bine sa mai murdaresti putin rotile ca sa fie "cauza" murdaririi avionului. Ce vopsea sunt stropii?
Spor in continuare!
Postat 15 February 2010 - 11:17 AM
Ma bucur ca apreciati munca, depusa. Legat de stropii de pe intrados, sunt intradevar unii dintre ei cam mari, mai apar cativa chiar si intre roti pentru ca avionul mai poate fi stropit, cand terenul e prost, si din cauza remurului elicei, cei drept drept trebuiau sa fie mai alungiti, dar nu mi-au iesit:(. Nu sunt vopsiti, i-am facut cu ajutorul setului de weathering de la tamiya ala care contine si noroi, am pus multa apa in el pana am facut o baltoaca si am "spovedit cu pensula" . Mi-e imi plac cum au iesit, cred ca o sa murdaresc mai tare rotile cum spunea tibi, ca si asa sunt prea curate.
Ca mi-am amintit ce am patit cand am vopsit fumul cu lacul transparent de la agama smoke brown. Aveti idee de ce s-a gazat albicios pe marginea fumului? l-am diluat cu aclool izopropilic si apoi acetona si la fel, cu apa nu se poate dilua. Am revopsit cu rlm 71 peste gazarea aia ca nu mi-a placut cum arata.
Ca mi-am amintit ce am patit cand am vopsit fumul cu lacul transparent de la agama smoke brown. Aveti idee de ce s-a gazat albicios pe marginea fumului? l-am diluat cu aclool izopropilic si apoi acetona si la fel, cu apa nu se poate dilua. Am revopsit cu rlm 71 peste gazarea aia ca nu mi-a placut cum arata.
Aceasta postare a fost editata de norbi: 15 February 2010 - 11:31 AM