salve lume,
duminica a venit corsarul pe la mine si a gasit imediat care era greseala mea in folosirea aerografului BD-180: presiunea folosita de mine era prea mica, in jur de 1 bar. Presiunea buna a fost de 2.5-3 bar. Cu aceasta presiune aerograful functioneaza perfect
- nu mai stropeste in timpul folosirii
- poate sa traga linii subtiri
Deja am vopsit un Mig-21 si a iesit super ;)
Multumesc corsar! :)
tommy stiu ca te ingrijorasem in privinta aerografului pe care tocmai il comandase-i, nu mai e cazul :)
Pagina 1 din 1
BD-180 in sfarsit merge super
Postat 12 January 2010 - 11:10 PM
bd-ul 180 merge foarte bine si la 1 bar!ideea e ca trebuie sa faci bine dilutia si sa ai grija ca daca folosesti acrilice, pe varful acului se poate depune vopsea care, evident se usuca repede si face ca aerograful sa scuipe vopsea. deci, mare grija la dilutie. eu am lucrat cu bd-ul 180 si la 1 bar fara probleme.la presiune mare poate sa iti zboare macheta de pe masa de lucru...asta doar daca nu o tii biiine!
Postat 13 January 2010 - 11:50 AM
fratilor. o fi ea presiunea mare la iesire, dar sa nu uitam ca reglajul aerului de la aerograf nu-i deschis la maxim, e atat cat trebuie sa se poata vopsi si de aproape, sa tragi si dungi de 1-2 mm perfecte, ca de zburat macheta din mana.....nu poate fi vorba
bafta
bafta
Arata acest topic
Pagina 1 din 1