Coltul cu decolare verticala Multe Harriere si alte surprize :)
Postat 29 March 2010 - 11:08 PM
N-am mai avansat cu constructia pentru ca in weekend
am primit niste piese pe care le-am clonat.
Au fost multe:
1 Efuzoare Harrier si Av-8A
2 Efuzoare Harrier II
3 Scaun SJU-4/7A pentru AV-8B
4 Scaun S-III-S/3 pentru AV-8A
5 Scaun MB Mk9 pentru Harrier Gr1-3
6 Scaun MB Mk10H pentru Sea Harrier FRS2 si FA2
7 Cockpit Harrier II Hasegawa
8 Bai tren aterizare pentru Harrier II Hasegawa
9 Trape tren aterizare
am primit niste piese pe care le-am clonat.
Au fost multe:
1 Efuzoare Harrier si Av-8A
2 Efuzoare Harrier II
3 Scaun SJU-4/7A pentru AV-8B
4 Scaun S-III-S/3 pentru AV-8A
5 Scaun MB Mk9 pentru Harrier Gr1-3
6 Scaun MB Mk10H pentru Sea Harrier FRS2 si FA2
7 Cockpit Harrier II Hasegawa
8 Bai tren aterizare pentru Harrier II Hasegawa
9 Trape tren aterizare
Postat 02 April 2010 - 01:32 AM
Primele decaluri.
La FA2 vis:
La FRS1 cosmar:( Decalurile esci au fost de toata jena: groase, batoase si friabile.
Incercarile de a le imblanzi cu diverse zemuri au esuat lamentabil, asa ca am recurs la ultima solutie, nitro.
Rezultatul...
Va trebui sa le retusez la pensula. Ma consoleaza doar ideea ca la fel au fost "aranjate" rondelele si pe avionul real :))
La FA2 vis:
La FRS1 cosmar:( Decalurile esci au fost de toata jena: groase, batoase si friabile.
Incercarile de a le imblanzi cu diverse zemuri au esuat lamentabil, asa ca am recurs la ultima solutie, nitro.
Rezultatul...
Va trebui sa le retusez la pensula. Ma consoleaza doar ideea ca la fel au fost "aranjate" rondelele si pe avionul real :))
Postat 02 April 2010 - 10:12 PM
Gr7 e gata sa primeasca hainele de iarna:
La FRS1 am schimbat iar decalurile si am mazgalit un pic deriva cu future+tus negru
(acolo unde vechile marcaje au fost acoperite cu bidineaua inainte de campanie)
La FRS1 am schimbat iar decalurile si am mazgalit un pic deriva cu future+tus negru
(acolo unde vechile marcaje au fost acoperite cu bidineaua inainte de campanie)
Postat 08 April 2010 - 09:40 PM
Am mai avansat la Harriere:
Gr7 are camoul de iarna (mai necesita citeva retusuri)
Frs1 are toate decalurile pe el (nu va luati de inelusele albe din jurul punctelor rosii de pe cocarde- asa trebuie sa fie si m-am chinuit citeva ore sa le fac):
FA2 sta cel mai bine... are decaluri si majoritatea antenutelor. Asta e aproape gata:
Gr7 are camoul de iarna (mai necesita citeva retusuri)
Frs1 are toate decalurile pe el (nu va luati de inelusele albe din jurul punctelor rosii de pe cocarde- asa trebuie sa fie si m-am chinuit citeva ore sa le fac):
FA2 sta cel mai bine... are decaluri si majoritatea antenutelor. Asta e aproape gata:
Postat 10 April 2010 - 03:44 PM
Am mai lucrat un pic la cele trei. Trenul de aterizare este aproape gata:
La fel si pilonii, rezervoarele suplimentare si alte nimicuri:
Am primit o poza cu Gr-7le meu vazut din partea stinga, ocazie cu care am constatat ca vopsisem camoul aiurea.
Am profitat de asta si l-am revopsit ici-colo cu griurile de camo, urmind sa-i aplic si albul din nou, de data asta conform pozei.
Am primit si o veche dar inca foarte utila foita de photoetch de la Airwaves, cu care il voi mai detalia un pic.
La fel si pilonii, rezervoarele suplimentare si alte nimicuri:
Am primit o poza cu Gr-7le meu vazut din partea stinga, ocazie cu care am constatat ca vopsisem camoul aiurea.
Am profitat de asta si l-am revopsit ici-colo cu griurile de camo, urmind sa-i aplic si albul din nou, de data asta conform pozei.
Am primit si o veche dar inca foarte utila foita de photoetch de la Airwaves, cu care il voi mai detalia un pic.
Postat 14 April 2010 - 11:57 AM