Sunt milisss2, nik pe care il folosesc de mai bine de 10 ani, numele meu avand mai putina importanta momentan.
Am 26 de ani si sunt inginer la Dacia, deci ma ocup de montaj numai ca la o scara mult mai mare

Sunt un adevarat incepator in arta modelismului, spun arta pentru ca dupa ce am citit pe aici am inteles ca modelismul nu se reduce doar la a lipi bucatele din plastic ci e mult mai mult. Am inceput cu un Fokker D VII de la Revell primit de la un coleg de servici vineri adica acum 2 zile, pe care am reusit sa il asamblez (doar pentru a-mi demostra ca il pot face) in cam 4 ore, folosind uneltele gasite prin casa (unghiera, foarfece, pila, un tub de super glue si un cutter) deci pe langa voi eu sunt undeva in epoca de piatra.
De vopsit nu poate fi vorba pentru ca nu am vopsea si nici pensule, si nici nu stiu de unde pot lua fara a mai face comanda pe internet (urmeaza totusi sa fac in curand). Avionul a iesit ok (pentru primul meu model) si ma gandeam sa il mazgalesc putin cu un marker pentru ca e alb.
Astazi am luat de pe piata si un ABM 42 produs de Italeri, care spre norocul meu nu necesita prea multa vopsire, deci banuiesc ca ma pot apuca sa il asamblez/stric si pe asta.
Alaturi de voi sper sa capat intelepciune in arta modelismului si sa ne vedem cu cat mai multe modele perfecte. ..... si vopsite