Anul trecut mi-am concentrat eforturile pe seturi ce includ tunuri si servanti nemti in WWII. Cred ca urmatorul pas trebuie sa fie seturile ce au ca obiectiv mortierele si servantii acestora apartinand aceleiasi armate, deci acesta va fi subiectul urmatoareleor recenzii. Anul trecut am inceput cu un set de la HaT,, asa ca si anul acesta voi incepe ccu unul apartinand aceleiasi companii. De fapt, acesta a fost si primul set lansat pe piata avand subiect mortierele.
Imaginile prezinta mortierul si servantii de la Armourfast in pozitii standard dar si pozitiile standard la care le-am adaugat proiectile de la Preiser si pusti de la Dragon. Ultimele imagini prezinta toata echipa apartinand grupei de mortiere a unei companii Panzer Grenadier din 1944 (blindata) si pentru completarea efectivului am folosit doua figurine modificate din setul-frate de la Armourfast, cel ce vizeaza MG t-urile.
Sper sa va placa subiectul precum si recenzia si imaginile. Orice sugestie este foarte bine-venita.
Recenzia poate fi accesata aici:
http://www.network54.com/Forum/47210/threa...amp%3BReview%29
STANDARD POSES
THE MORTAR AND AMMO BOX
STANDARD POSES WITH MORTAR
SIZE REFERENCE
BOX & SPRUE
ON THE BATTLE FIELD
CONVERSIONS (STANDARD POSES BUT WITH PRESER MORTAR SHELLS AND DRAGON KAR98K)
SIZE REFERENCE
ON THE BATTLE FIELD (COMPLETE SQUAD WITH PREISER MORTAR AND TWO FIGS FROM ARMOURFAST'S MG TEAM)
Pagina 1 din 1
1/72 ARMOURFAST-WWII German Mortar Team Imagini si Link Review Engl
Postat 09 January 2010 - 03:17 PM
Multumesc mult flo, si referitor la intrebarea ta, nu cred ca este cam grosolan "ground-work-ul" intrucat este dedicat in mare parte scarii HO. (1/87). Am folosit produse Faller, Noch si unele de la un mic producator polonez al carui nume nu mi-l mai amintesc. Insa acestea din urma erau cele mai reusite, le batea cu mult pe cele de la producatori consacrati...
Postat 10 January 2010 - 11:53 AM
Multumesc kit, iar produsele Noch si Faller le-am luat pe unele de la Olaf si pe celelalte de la Geneva. Pe cele poloneze le-am luat dintr-un magazin de modelism destul de bine aprovizionat din Cracovia. Din pacate, nu le-am mai vazut prin alte magazine.. .. Probabil erau ale unui mic producator local care le comercializa in acel magazin.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1